- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
-
ha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
Miletin parasını almıyorsun ama bedenini pazarlamaya razısın,milletin parasını almam zaten merak etme.
15 bin lira yurt okul masrafımı olur burslara basvurdunmu hiç mi cevren yok ?part time iş ile 6-7 ayda 15 bin lira bulamam.
ha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
özel üniversitede parayla okuyorum kim bana burs verirMiletin parasını almıyorsun ama bedenini pazarlamaya razısın,
Kurumsal bir kaç şirketten burs ayarlayalım.
Ailen var mı? Yardım edecek bie akraba veya? Bir yerde part time çalışsan hafta sonu da avmlerdeki mağazalara ek eleman olarak gitsen gayet yetişirsin ihtiyaçlarına ve onurun da yanına kalır o işlere bulaşma derim, okul okucam diye bataklığa bulaşma.yurt parası okul masrafları vs
yurt parası okul masrafları vs
sanki çok mu biliyorumBi kere yapacağın işin ne olduğunu bil altay abi ...
Eskortlar bedenlerini satmazlar.
Çeşitli ve paralı iş adamlarına ya da paralı kart horozlara eşlik ederler ortamlarda
Adi üstünde eskortluk etmek
Özel üniversite ve para bulamıyorsun?özel üniversitede parayla okuyorum kim bana burs verir
Madem paran yok ne diye özel üniversitede paralı okuyorsun? Ailen nerde senin?özel üniversitede parayla okuyorum kim bana burs verir
Bi kere yapacağın işin ne olduğunu bil altay abi ...
Eskortlar bedenlerini satmazlar.
Çeşitli ve paralı iş adamlarına ya da paralı kart horozlara eşlik ederler ortamlarda
Adi üstünde eskortluk etmek
özel üniversitede parayla okuyorumAilen var mı? Yardım edecek bie akraba veya? Bir yerde part time çalışsan hafta sonu da avmlerdeki mağazalara ek eleman olarak gitsen gayet yetişirsin ihtiyaçlarına ve onurun da yanına kalır o işlere bulaşma derim, okul okucam diye bataklığa bulaşma.
Madem özel okul altından kalkamıyorsun okulu bırak daha hayırlı bence.özel üniversitede parayla okuyorum kim bana burs verir
Bu soruyu bi kadinin sorduguna inanmak istemiyorumha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?