kisa boy takintisi.37 yaş:(((

Sana gore dert olmayabilir.ama tabi derdin kucugu var buyugu var.engelli insanlara bakarak benimki kucuk bir dert.bide,,derdini soylemeyen derman bulamaz derler.bir arkadas yorumunda platesin yaş gozetmeksizin boyu 2 ile 5 cm arasi uzattigini yazmis.ben bunu bilmiyordum actigim konu sayesinde ogrendim.yani dedigim gibi,ben kompleks derecesinde takinti haline gelecek kadar sorun ediyorum yillardir.bende buraya yazdim.buda gayet normal.ustelik bir derdim var topiginde kucuk sorunu olanlar yazamaz diye bir kural koymamislar ki.
Hayır canım benim tabiki böyle bir kural yok, ama yinede bence bunu kendine iyilik olarak lütfen sorun kompleks haline getirme, ben 8 senedir haftada 2 defa 1 er saat Pilates ve zumba yapıyorum ama boyum aynı, boyunla barışık olmalısın, belki vücut yapına göre daha avantajlı olan şekilde giyinmelisin.
Amacım seni kızdırmak vs değil sadece gerçekleri görmeni sağlamaktı

Türkiye standartlarina göre normal bir durum bu. Eşiniz olacak kisiyide ona göre secersiniz(?) cok kafaya takiyorsaniz.

Annem 150 gayet halinden memnun hiç yaşını göstermez çıtı pıtı. Ben 173um iyi güzel de olmayınca da dünyanın sonu değil. Üniversitede yakın bir arkadaşım vardı boyu 140 falandı benim kalçam onun beline geliyordu öyle söyleyin. Ayakları 32 numaraydı. Çocuk reyonundan giyinirdi. Belki moral olur diye söylüyorum. Boyun çok kısa değil ve minyon tipli olmak bence avantaj hem giyim,hem şirin hem genç göstermek açısından.

Derdin mantiklisi mantiksizi mi olur.kimi boyundan memnun degil kimi fazla kilolarindan hicmi boyle problemler duymadin??
Melis hanım kilo farklı bir durum boy farklı bir durum . Kiloyu biz kendimiz yaparız . Boy rabbımın bize taktir ettigi bir nimettir . Verirde alırda . Bize o'nun verdiklerine hamdetmek düşer , isyan etmek değil !!!!!

Pilates konusu geçmiş , bi dönem baya yaptım . Duruşu dikleştirir dik durdugun için daha uzun görüne bilirsin ,ama öyle boyu cm. Babında uzattıgını görmedim . Kaslar uzuyor evet ama 3-5 cm değil .

Ben eski sevgilim tarafından eleştirildiğimden bu yana bu konuda takıntılıyım. Boyum 1.60 ama takıyorum işte...

Acaba sizinde yaşadığınız böyle bir durum mu oldu?

Melis hanım kilo farklı bir durum boy farklı bir durum . Kiloyu biz kendimiz yaparız . Boy rabbımın bize taktir ettigi bir nimettir . Verirde alırda . Bize o'nun verdiklerine hamdetmek düşer , isyan etmek değil !!!!!
Isyan mi :)))

37 yıl 1.55 yaşayıp şimdi neden dert edeniz geldi?

20 yıl sonra yaşlı olucaksınız zaten kadın olarak değil nene olarak görecek insanlar sizi. 37 yıl potirik yaşamışsınız, 20 yıl daha idare ediverin işte.

37 yıl 1.55 yaşayıp şimdi neden dert edeniz geldi?

20 yıl sonra yaşlı olucaksınız zaten kadın olarak değil nene olarak görecek insanlar sizi. 37 yıl potirik yaşamışsınız, 20 yıl daha idare ediverin işte.
Sen de benim gibi potirik olasan !

Son düzenleme:
Kizlar tibben caresi olmayan bir dert.yani şu yuzyildayiz ve neden hala kolay bi caresi yok cidden anlamis degilim.tek care ameliyat onuda hem sadece cucelere yapiyolar hemde olanagim yok...boyum cok kisa resmen yer cucesiyim.coook takinti ediyorum. 155 boy.kendimi cok kisa hissediyorum ne yapsamda aklimdan atamiyorum resmen kompleks yapiyorum:KK43:(( 155 boyunda olupta memnun olan varmiii?
Tövbess 1.58 boyum hiç dert etmedim etrafımda da çok sevilirim kimse ay kısasın demedi. Hem çokda avantajlı istediğimiz kadar topuklı giyebiliyoruz mesrla yazları 10cm 12 cm lik espadrillerle geziyorum heryeri uzunlarda çok özeniyor ama giyemiyor çoğu :) ve herkesin dediği gibi bodur tavuk her dem taze :))

Back
X