Kısa boylu bi erkekle olur mu sizce?

Zaynna

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
80
116
13
29
İyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adam Önce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz

illa erkek uzun olacaktır diye kaide yok ki..
bakınız birçok ünlü mankenin sevgilisi/kocası kendisinden kısadır..

bende eşimden uzunum biraz.. bir davette vs topuklu da giyerim hiç sorun etmedim.

kişilik,karakter,davranışlar içinize siniyorsa boyu sorun etmeyin.

sevgilimle benim aramda 40 cm fark var benden çok uzun. Böyle düşündüğünü bilsem üzülürüm açıkçası

Boya ben de takılıyorum malesef.Keşke takılmasam ama takılıyorum.Hani erkeğin o koruyucu kollayıcılığını soyut-somut hissetmek ister ya kızlar, işte ben benden kısa bi erkekte bunu hissedemiyorum bilmiyorum..Kendim 1.70'im,1.70 erkekler gözüme kısa geliyo ama‍

uzun kısa olması değil, beğenip beğenmemeniz önemli, ben kısa erkekleri de çok uzun erkekleri de (1.90 üstü) beğenmiyorum mesela, dolayısıyla bu fiziksel özelliklere sahip erkeklerle hiç görüşmedim.
önemli olan sizin beğeniniz ve kriterleriniz.

3 cm yanyana belli olma ama tabi topuklulara elveda.. sen bilirsin ölüp bitmediysen baştan da vazgeçebilirsin bence sonra daha çok üzülmendense. Kafana takmışsın çünkü belli

Bunun genel geçeri olmaz ya. Ben hep erkek kadından daha uzun olmalı demişimdir.
Eşim benden oldukça uzun, ama düşünüyorum şimdi benden kısa olsaydı ne yapardım?
Seviyorsam aşıksam umursamazdım, ama biz eşimle birbirimize sonradan aşık olanlardanız.
Böyle olunca yine de aşık olur muydum bilmiyorum.
Biraz karıştırdım galiba.
Kısacası aşıksam gözüm görmezdi, ama aşık değilsem istemezdim.

Bende de boy takintisi var ya
Cok begenip ama kisa ya diyip vazgectigim cok kisi var
Kotu bi takinti

Bende eskiden çok takardım kafama boyum 1.78 :)) Eşimle tanıştıktan sonra takmamaya başladım aynı boydayız.
Düğünümde babet giydim ama olsun

Bişe olmaz ya.
Erkek kadından uzun olacak, erkek kadından büyük olacak, erkeğin maaşı daha yüksek olacak.. bitmiyor ki.
Hoşlanıyorsanız olur bence boyu takma önemli olan anlaşmak.

Lise zamanında bi tane çocukla tanışmıştım boyu benden çok kısaydı sevgili olmuştuk. Buluştuk elimi tutmak istemişti etraftakiler güler diye elini tutmadım :)) Sonra çok kafama taktım bir bahaneyle kavga çıkarıp ayrılmıştım

Ben Türk kadını standartlarındayim. 160 kusur boy.. Eşim de benimle aynı boyda. Ve evlendiğimizden beri tüm topuklu ayakkabılarim hayal oldu. İçimde uhde kaldı. Kina gibi sadece kadınların old yerlerde giyiyorum ama genelde giymedigim için bu sefer çok rahatsız oluyorum.

Ama konu esimse, bunlar mevzu değil. Ruhen mantıken gerçek anlamda uyuşma sağlanırsa, inan bu fark aklına bile gelmez. Şimdi onun hakkında emin olmadığın için bu da bir konu başlığı senin için.

Boy takıntısı cok sacma..hele 3 cm...
Ha fazla topuklu giyemessin...ama zaten boyun cok iyi ...sen bilirsin

Ben 1.80'im sevgilim 1.95... Düşünüyorum, aynı kişilik özellikleriyle 1.75 ya da daha az olsa yine de birlikte olur muydum diye. Olurdum sanırım. Gönlün ısındıysa devam et bence. Kaldı ki aranızdaki fark çok az

Bence problem etmeyin. İnsan mı ona bakın. Benim eşimde benimle aynı boyda ama ben standartlara göre biraz uzunum o yüzden hiç sorun etmedim. Tabi topuklu ayakkabılarıma veda ettim. Çünkü eşim benimle aynı boyda olmasını bile kompleks yaptı. Erkekler de böyle şeylere takıyorlar yani umarım sizde böyle bir durum olmaz.

Halı tavrı efendiyse boyu problem etmezdim,halı tavrı serserivariyse ve boyu kısaysa koşarak uzaklasirdim. Bende de boy takıntısı var beğenmeyen değil de karşıdan hoş görünmek isterim çift olarak

Erkek arkadaşımla neredeyse aynı boydayız. Ben topuklu giyince arada fark oluşuyor. Hiç de topuklu ayakkabılarından vazgeçmedim.

Bence basit birsey. Gönüller bir olduktan sonra gerisi boş . Fiziksel Özellikler son düşünülecek şey bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…