Kısa boylu bi erkekle olur mu sizce?

Annem topukludan vazgeçmiş :)
İyi oldu ayak diz ağrısı azalmiş..
Zaten yaşlaninca aynı boya geldiler..
Şaka bi yana çok önemsiz bi durum bana göre ama yanyana yakistirmiyorsaniz kendinizi onunla zaten bi yerde sorun var bu ilişkide.. sizin karariniz..

Bu kişiden kişiye değısır. Ben sevmem mesela benden kısa erkek. Bu demek değil ki uzun olsun ama karaktersiz bilmem ne olsun. Hayır. Ama benim için bu da bir kriter.asla olmaz çok şükür kocam da uzun benden

kişilik,karakter,davranışlar içinize siniyorsa boyu sorun etmeyin.

sevgilimle benim aramda 40 cm fark var benden çok uzun. Böyle düşündüğünü bilsem üzülürüm açıkçası
Bende bu kısmı düşündüm şimdi

Sorun etmişsiniz boyunu, yoksa sorma gereği duymazdınız. Bu durum evlenirseniz gözünüzde daha büyüyecek. Benim eşimde kısa, 1,62 boyunda. ve ben erkeğin en azından kadının, başını omuzuna iki büklüm eğilmeden yaslayabileceği kadar uzun olmasından yanayım. Ben takıyorum mesela. Erkek kadından bir baş uzun olmalı. Mesela benim boyum 1,50 olsa sorun olmazdı. Özellikle eşime pantolon aldığımda paçasının yarısı neredeyse gidiyor. Tabiri caizse düdük oluyor! Pantolonlarını yıkarken, asarken, ütülerken canım sıkılıyor. alış veriş yaparkende mutlu değilim. Böyle hissettiğim için kendimi suçlamadan edemiyorum. Böyle şeyleri aşmış, gönülden seven, dış görünüşü umursamayan, gönlü kusursuz insanlara imreniyorum. Evlenme kararı alırkende emin olamamıştım. Eşimin davranışlarıda bana karşı iyi olmayınca, daha batar oldu. En kötüsü kompleks yapmaları. diğer erkeklerin arasına karışınca benim eşim tuhaf davranıyor.

Boyunuz kaç ki?

Yalnız değilmişim.

Önemli olan boyu değil karakteri

vee x bey 3 cm ile kaybediyor.

Bende takmıştım, sevgilim 1.63 benden 2-3 cm kısa. Ne yapayım karakteri kısa olmasın yeter.

Ben kocası normalde de kendisinden kısa olduğu halde topuklu ayakkabıyı canı istediği gibi giyen kadınları, kendisinden 10 cm uzun kadını hiç kompleks yapmadan koluna takıp gezen erkekleri takdir ediyorum. O çift bunu sorun etmiyorsa çevrelerindeki kimseye de soyleyecek söz bırakmıyorlar demektir.

Devede de var, kavakta da var uzun boy ama erkeği erkek yapan boyu değil kesinlikle.

Ciddi mi bu? neden kabul ettiniz evlenmeyi, bunu bu kadar dert ederken.

Size katılıyorum. Özgüven bir erkeğe en yakışan şey.

ben kısa boylu erkekle/kadınla birlikte olmam diyenlerin eleştirilmesini de anlamıyorum,
sarışınları çekici bulmuyorum demek gibi bişey bu,
şekilcilikse belki, ama temelde hepimizin çekici bulduğu insan tipleri var, ve bence çoook ulvi bişey de değil ben her şekil insanı beğenirim demek.
bir erkek kısa boylu ve şişman kadınlardan hoşlanıyor diye eleştirilemezse, bir kadın da uzun boylu zayıf erkeklerden hoşlanıyor diye eleştirilemez, çok saçma.

Eğer eşine sarılıp yattığında ve başını göğsüne yasladığında onun ayaklarını dizinde hissetmekten rahatsız olmayacaksan evlenebilirsin! biraz acımasız oldu ama....

Bir erkek, "Bir kadın var hayatımda, harika bir karakteri var ama şişman ve kısa boylu. Ne yapsam?" dese, çoğunluk direkt şekilcilikle, kadını kalıba sokmaya çalışmakla ve sair şekilde suçlardı eminim.
Görece kısa boylu bir erkek için de aynı durum söz konusu. Beğenmeyen almasın hayatına. Zorla evlendirmiyor kimse kimseyi. Onun "olduğu gibi sevilme" hakkını elinden alamazsınız. Üstelik kilo diyetle verilir desek de boy diyetle uzamaz.

Şekilciyseniz, dış görünüş sizin için bu kadar önemliyse ve karşınızdakinin dış görünüşünü buraya konu açacak kadar kafanıza taktıysanız; onun hayatından çıkın bir zahmet.

1.75 boyla topuklu giyme boşver :)...boyun 1.60, oldum olası topuklu giyemem....Hiç rahat edemem topukluyla...Ben de eşimle hemen hemen aynı boydayım...Ama hiç takılmıyorum...Üstelik dışarıdan görenler boyumuz yakın olduğu için bizi daha çok yakıştırıyorlar...Biraz zayıflarsa daha uzun görünebilir...
bir de ben şunu farkettim erkek ve kadın ikisi aynı boyda olsalar da yapı gereği kadın nedense bir parça uzun gibi duruyor...Mesela 1.70 erkek ile 1.70 kadın aynı boyda algılanmıyor. Herhalde beden yapısından kadın daha uzun görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…