• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa boylu erkekler daha iyi koca oluyor

Canım örneğin sen çok kısa boylu bir bayansan elbette 170 boyundaki erkeğe uzun diye bakabilirsin..
Benim gördüğüm istatistiklere göre durum farklı...

Çevremde hiç 170 ve 170 altı boy erkek görmediğim için bilemem..170 Bir kadın için uzun ama bir erkek için kısa boy tabiiki..

evet bende kısaca aynı şeyi anlattım

Son düzenleme:
Amann isteyen kısa kocaya varsın isteyen uzun kocaya....kaydirigubbakcemile3

yok canım olurmu öyle şey.eşimin boyu uzun valla hem de standartın üstünde ve de çok mükemmel bir eş.aksine ben eşime göre kısayım.bazı tezler doğru çıkmayabiliyormuş :))

Merhaba...

Forum içinde uygunsuz yorum gördüğünüz zaman,konu içinde ''yönetim nerde,bu yorumu görmüyor musunuz,yetkililer uyumayın!'' diye yazacağınıza az önce NURHAYATK arkadaşımızın yaptığı gibi bir özel mesaj atsanız ne olur?

Burda 24 saat kim ne yazıyor diye beklememize imkan yok..:1no2:

Konu içinde yazmış olduğunuz şikayeti biz nasıl görebiliriz,o konuyu okumuyorsak?

Lütfen bundan sonra ki şikayetlerinizi ya kötü içerik butonundan yada özel mesajla o anda sitede aktif olan yöneticilere haber veriniz..a.s

Konu paylaşıma yeniden açılmıştır,kolay gelsin..yerimseniben
Saygılar..

Neye göre kisa anlamadim ki?
Kadina göre mi kisa olunca iyi es oluyorlar, yoksa belirli boy ölcülerine göremi?
Bana sacma geldi bu arastirma, uyduruk birsey.
Ozaman dünyadaki bütün kisa boylu erkekler cok iyi, yada uzun boylularin hepsi cok kötü es.
Peeeeeeeeh derim bu arastirmaya ben.

bencede bu cok sacma bir genelleme olmus :1closedeyes:
benim nişanlımda 1.88 ben 1,62 bana göre cokkkk uzun ama cokda iyi bana göre bitane :asigim: :nazar:
bu boyla posla ölcülcek bişi degildirr iyi koca olup olmaması kişilik meselesidir yerimseniben

hiçbir konuda genelleme yapmamak lazım kişinin karakteri boyunun uzunluğuna göre şekillenmiyor
keşke öyle bir ölçüt olsaydı ona göre seçseydik eşlerimizi mirmirmirmir

hiçbir konuda genelleme yapmamak lazım kişinin karakteri boyunun uzunluğuna göre şekillenmiyor
keşke öyle bir ölçüt olsaydı ona göre seçseydik eşlerimizi mirmirmirmir

her zaman söylerim, istisnalar kaideyi bozar a.s. sizin için berbat kokan bir çiçek ya da bakmaya dayanamadığınız bir canlı bile bir başkası için güzel ve çekicidir. önemli olan boy değil huy :delphin:

bencede boyuna göre değil huyuna ve adamına göre değişir durum...benim eşimde enine boyunadır maaşaallah..ama benim için bitanedir...:nazar:

bence uzmanlar yanlış arastırmıslar
tamam orta boylu sevgılılerım daha ıyı sevgılı olabılırler,
kısalar daha zıpır uzunlar daha eksık akıllı olmus olabılırler
ama bunu boyle sınıflandıramayız,
bu ne gıbı olur sarısınlar aptal kızıllar cekıcı der gıbı olmus bu
olmamıs :dilcikar:

Benim sevgilim oldukça uzun boylu ve benim için ideal erkek o. Boyla ne ilgisi var bunun anlamadım.

alla allaaa öylemiymiş...

bende tam tersi diye biliyorum

hatta sözü bile var

"g..tü yerden gidenden korkucaksın" diye..

ki bencede doğru olanı bu...:56:

Bende bu lafı çok duydumda.
İnsanlığın boyla alakası varmı derseniz hiç sanmam.
İçinde olsun boyunda ararsan yanılırsın

erkek dediğin boylu poslu olur..uzun erkekler kesinlikle daha çekici oluyo.

Ama iyi koca olmanın boyle bi alakası yoktur tabiki

Back
X