Kısa Boylu Kadın, Uzun Boylu Erkek

gözü kapaliyken mi sevgili olmus kizla.yada kiz 20 cm topuklu mu giyiyormus kardesiniz farketmemis..cok ayip bana gore insanlarin fizikzel ozellikleri hakkinda konusmak bile..begenmiyorsa istemiyorsa ayrilsin ama boyun kisa o yuzden demesin yani..cok onur kirici olur.hic hoslanmiyorum bu tur konulardan..

Ben de kısa boyluyum ve flört ettiğim insanın boyum hakkında böyle düşünmesi zoruma giderdi doğrusu. Bence yol yakınken ayrılsın. Sonrası daha kötü olur.

Şimdi boyu deil işlevi dicem ayıp olcak töbe töbe gözleri kapalımıymış flört ederken hem ne demişler bodur tavuk her dem piliç şimdiden sorun ediosa ayrılsın yazık kıza hayatı zindan etmesin

Aman ayrilsin zaten kardesin kiz hakkinda boyle dusunuyorsa hic durmasin ayrilsin.
Demekki sevgiden cok milletin nasil gordugu onemli zaten sevmiyo.

Tovbe tovbe ,kardesin cok sekilci ,adam sanki 190 boyunda ,
Sorun hevesler ,adriana lima bekliyirmys ayrilsin,
Kimseyle boyle oynayip gunahina girmesin ,
Ben 155 im ,esim 195 biy vs hikaye bugune kadar 185 alti biriyle iliskim bile olmadi

Kardeşinle kız adeta behlülle nihal. Bal gibi de oluyolardı yanisi.. kardeşin uzatmadan laga luga yapmadan ayrılsın kızın da hakkına girmesin süreci uzatıp.

esim 1.84
ben 1.60im, hic absuruk durdugumuzu soyleyen olmadi.
kardesiniz kendisine bir boy aynasindan baksin keza cok da selvi degil.

1.44 olduğuna eminmisin abartıyormusun acaba??
1.44 ise cüce olması gerek...

O kızın o kadar kısa olduğunu gözü görmüyormuydu baştan kıza ümit vermeseydi keşke,içine sinmiyorsa ayrılacak başka çözüm yok...

Biz ne yapalım?kızı bacaklarından çekiştirip uzatalım mı,kardeşine kornea nakli ve biraz da karar verebilme yetisi mi kazandıralım yada sana,kardeşinin hayatına bu kadar müdahil olmama yeteneği kazandırıp,kardeşinden başka megaleleler dertler mi bulalım???

Son düzenleme:
Ammaan eften puften bahane yani basta girmemis mi boyunu boy yani makyajla falanda düzelmez. Ne yani benim boyum 178 cm sevgilimde 185 cm sevgilim bana gore normal ayriliyimmi simdi . Ayrilsin bosu bosuna kizin gunahina girmis olmaz hem

Esim 186 ben 150:) yanyana cok mutluyuz ama sagda solda vitrin camlarindaki yansimamizi gormek beni rahatsiz etmiyor desem yalan olur:)

Basliga cevap veriyorum cok sirin bir cift oluyorlar var boyle bir arkadasimiz esi 190 civari kiz 155 falan cok tatlilar.

Hey allahım ya, bu kız şimdi sevgilim beni çok seviyor falan da sanıyordur garibim.

Kardeşiniz sanki mağazadan tişört alıyor. İçine sinmiyorsa bi beden büyüğüne baksın ne diyelim.

İçine sinmiyorsa ayrılsın o zaman, kız tehditle mi onu tutuyor. Sevmediği halde başkasının duygularıyla oynamasın, yazık kızcağıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…