Kisa boylu mu ne?

Herkesin karşı cinste önem verdiği bir fiziksel durum vardır yani o yüzden boy önemli değil muhabbeti göreceli olur.

Benim için boy önemli değil hatta ben 1.55 olduğum için genelde kısalardan hoşlanıyorum.

Diğer yandan dişlere önem veririm ben de çünkü eskiden dişlerim eğriydi, ortodonti tedavisinden sonra takıntı oldu düzgün dişler. Kendi adıma düşününce her şeyi mükemmel olan birinin dişleri eğri olursa yine de olmaz gibi geliyor 😅

Boy da sizin takıntınız ise yapacak bir şey yok.

Tatlım benim de bekarlığımda en ciddi fiziksel kriterim boydu. (170 cm boyum) Sosyal medyadan vs tanışmışsam bir yolunu bulur sorardım mutlaka. “Bu arada boyun kaç, dans edebilecek miyiz ya da sokakta öpüşebilecek miyiz” gibi sorular sormuşluğum var 😬 180 cm altını bir bahane bulur ve elerdim. Bir süre sonra zaman kaybetmemek adına direk sorma aşamasına geçtim. Senin için önemli bir kriterse sorup alacağın yanıta göre devam et de umutlanmasın çocuk.

Çaktırmadan öğrenebilirsin:)
Muhabbet söyle gelisir:
Nasıl giyimden hoşlanırsın?
Spor..
Öyle mi ben de spor ama mecburi klasik giyim uzun boy istiyor :)
Yakışmasi açısından yani..

Gibi gibi..

Uzun boy iyidir hoştur tabi ama genel olarak begendigim birinin uzun olup olmamasına da takılmam açıkçası.
Sizin için önemliyse laf arasında sorabilirsiniz bence, kabalık olarak algılamazdım ben olsam.

Çaktırmadan öğrenebilirsin:)
Muhabbet söyle gelisir:
Nasıl giyimden hoşlanırsın?
Spor..
Öyle mi ben de spor ama mecburi klasik giyim uzun boy istiyor :)
Yakışmasi açısından yani..

Gibi gibi..
Laf sokmus gibi olmaz mi?:)

Boy benim için de önemlidir ve arkadaş çevremden biliyorum ki kadınların çoğu böyle.
Yalnız ilk görüşte çok kısa aslaaaa olmaz dediğim adamın 1 ay sonra aşkından ölüyordum 🙈
Boyu hariç beğenmişsiniz zaten, olumlu kişilik özellikleri ön plana çıktıkça sevebilirsiniz bence o insanı.

Bende de var o boy takıntısı..Kisa erkekleri dunya ahret kardesim olarak görmüşümdür hep 😅 Ama fotograftanda anlasilir bence uc asagi bes yukari..Direk sormakta cozum.Sorun gitsin ya! Hem asiri tepki verirse sorunuza demekki kompleksli biri..Hem kisa hem kompleksli! Iiii uzak dur!!

Genellikle kısa boylu erkekler kızlardan önce soruyor boyun kaç cm diye. Bence rahat olun. Öğrendikten sonra kriterlerinizi rahatça söyleyin açık olun. Bunda kötü bir şey yok 🙂

Erkekte boy uzunluğu huy analizinden sonra önem verdiğim şeydir benim de. Erkekler vücut yapıları gereği bayandan daha kısa görünüyor uzunluğuna göre, mesela 1.76 olan kişi aslında bayanda daha uzun görünüyor. Belki yan yana durunca ideal olacaksınız. Ama uzaktan nasıl öğrenirdim diye düşünecek olsaydım, vücut kitle indeksi bahanesi yapardım. Spordan konu açsanız kendinizden örnek verseniz mesela, boyum 1.63 kilomu x kiloya inersem/çıkarsam istediğim vücut kitle endeksine ulaşıyorum diyip uzatın muhabbeti. Sonra senin var mı böyle hedeflerin? Hiç hesapladın mı desen olur mu? :KK28:

Herkesin karşı cinste önem verdiği bir fiziksel durum vardır yani o yüzden boy önemli değil muhabbeti göreceli olur.

Benim için boy önemli değil hatta ben 1.55 olduğum için genelde kısalardan hoşlanıyorum.

Diğer yandan dişlere önem veririm ben de çünkü eskiden dişlerim eğriydi, ortodonti tedavisinden sonra takıntı oldu düzgün dişler. Kendi adıma düşününce her şeyi mükemmel olan birinin dişleri eğri olursa yine de olmaz gibi geliyor 😅

Boy da sizin takıntınız ise yapacak bir şey yok.

Aynen oyle.

Genellikle kısa boylu erkekler kızlardan önce soruyor boyun kaç cm diye. Bence rahat olun. Öğrendikten sonra kriterlerinizi rahatça söyleyin açık olun. Bunda kötü bir şey yok 🙂

Evet, bana hic sormamasi ilginc geldi ki hic boydan cekilmis fotografim yoktur sosyal medyada. Rahat olmak istiyorum. 😊

Laf sokmus gibi olmaz mi?:)
Evet yanlış anlamaya müsait bence de. Normalde erkekler flört ederken bir şekilde boyunu soruyor bu pek şaşmaz. Adam henüz sormadıysa gerçekten kısa boylu olabilir. Ben daha bana boyun kaç diye sormayani görmedim. Konuyu bir şekilde dış görünüşe getirilebilir. Dış görünüşe ne kadar önem verip vermediğini anlamaya çalışır gibi. Sence benim boyum kaç diye sorup onunkini de öğrenebilir. Adam da karşılık olarak ben kaç duruyorum diye sorar kompleksi yoksa.

Ayrıca bence kısa erkekler daha tatlılar. Bir de kısa boylu adamlar cidden zeki oluyor. G.tu yere yakın olandan korkacaksın diye boşuna dememişler :KK53: mesela cem yılmaz kısacık ama o adamın kısa boylu olması zerre umrumda olmazdı. Önemli olan zekası ve karakteri. Bir ara basketbolcu bi flortum vardı. Cocuk model gibiydi yolda birlikte yürürken bir bakan dönüp bir daha bakıyordu çok da yakışıklıydi ama gel gelelim Allah boy vermiş gerisini koy vermiş. Oturup adam gibi iki sohbet edemezdik bomboş bir adamdı.

Bu kadar önemli bir mevzuysa sorulabilir bence. Sonuçta adamın boyu kısaysa asla kabul etmeyecek gibi konu sahibi. Bunu adamı gördükten sonra öğrenip görüşmeyi kesse adama karşı daha ayıp olacak ve boşa zaman kaybı.

Back
X