Kisa boylu mu ne?

pandemi de zaten erkek bulmak zor.hele bir de işi düzgünse altında araba ev vs. varsa karaborsa oluyor o erkekler.siz kızlar halaa boy arayışında olunnn.boy karın doyurmuyorrr eyy genç kızlarrrr para ve karekterrrrrr lazımmmmm bir de ailesi önemliiii :rolleyes:
Güzel olup bulamayanlar var bide cok üzücü :cry:

pandemi de zaten erkek bulmak zor.hele bir de işi düzgünse altında araba ev vs. varsa karaborsa oluyor o erkekler.siz kızlar halaa boy arayışında olunnn.boy karın doyurmuyorrr eyy genç kızlarrrr para ve karekterrrrrr lazımmmmm bir de ailesi önemliiii :rolleyes:

Araba degil de uylugu uzun olmaliydi. 🙄

Hoşlan kız. Benim boyum minnacık senden dahi kisayim ama en kisa sevgilim 180 en uzun 190di ortayi buldum 185i aldim gitti 😂😂😂😂
Ayy konuyu değiştirmek gibi olmasın ama ben de kısa boyluyum, uzun erkeklerin yanında kendimi yer elması gibi hissedip bunlar asla bana bakmazlar diyorum, komplekslere vs giriyorum boyu sorun etmiyorlar mı sandığım gibi? 🤣

Ayy konuyu değiştirmek gibi olmasın ama ben de kısa boyluyum, uzun erkeklerin yanında kendimi yer elması gibi hissedip bunlar asla bana bakmazlar diyorum, komplekslere vs giriyorum boyu sorun etmiyorlar mı sandığım gibi? 🤣

Yok edeni bana denk gelmedi en azindan. 190 olanin yaninda kedi yavrusu gibi kaliyordum bildigin ama birlikteydik yine de. 🙄 Zaten 190 adamlar çok yok Turkiyede😂😂
180-185 iyidir, sorun edeceklerini sanmam coğunun. Oyle dusunme yani

Bu aralar biriyle gorusuyorum. Profesyonel bir platformda tanistik, facebook'ta eklestik. Tipi, kariyeri, yazismalari falan uygun. Adam yurt disinda ve ancak yazin buraya geldiginde yuz yuze gorusebiliriz.

Her sey iyi de ben bir seye takildim. Boyu kisa gibi. Uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum ben halbuki. Illa ki bir puruz cikacak zaten. 😬

Ben kisa (1.63), o kisa, ne olurdu uzun olsa? 🙄
Bir erkekte fiziki olarak ilk ne ararsin cevabı ise bence bırak onu önce kısa gibi geli sonra gözünde iyice küçültür pigme gibi görmeye başlarsın yani zamanla kafana takarsın .

Back
X