Kisa boylu mu ne?

cok sacma bir yorum kusura bakmayin ama. insan yasi gecti (!) diye begenmedigi biriyle evlenmek zorunda mi? yani yorumunuzu okurken utandim hele son cumleniz.

asıl saçma olan beğendiğimi bulacağım diye diye kendisi için gayet uygun olacak erkeklere sırt çevirip sonra da evlenemedim diye ağlayan bayanların düştüğü durumdur. kimse beğenmediği biriyle evlenmek istemez ancak onu kaşı onun boyu onun şuyu diye diye kimseye şans vermeden beğendiğini bulamaz kimse. dikkatli okuyun yazdığımı.

sonuçta hanımefendinin beğeneceği erkekler de neden 24-25 yaşlarında genç bir hanımla evlenmek varken 30'ların sonlarına gelmiş heyecanı, albenisi, doğurganlığı düşmüş birini tercih etsin ki?

sizin boy kriteriniz varsa başkasının da yaş kriteri olur. hayat eşit değil.

asıl saçma olan beğendiğimi bulacağım diye diye kendisi için gayet uygun olacak erkeklere sırt çevirip sonra da evlenemedim diye ağlayan bayanların düştüğü durumdur. kimse beğenmediği biriyle evlenmek istemez ancak onu kaşı onun boyu onun şuyu diye diye kimseye şans vermeden beğendiğini bulamaz kimse. dikkatli okuyun yazdığımı.

sonuçta hanımefendinin beğeneceği erkekler de neden 24-25 yaşlarında genç bir hanımla evlenmek varken 30'ların sonlarına gelmiş heyecanı, albenisi, doğurganlığı düşmüş birini tercih etsin ki?

sizin boy kriteriniz varsa başkasının da yaş kriteri olur. hayat eşit değil.
iyi de bu konu sahibi benim yasim gecti, benle neden evlenmiyorlar, niye genc kadin istiyorlar demedi ki. deseydi ona da soylerdik herkes evlenecegi insanda belli ozellikler arayabilir diye.

kafanizdaki senaryo uzerinden firca cekmeye calisiyorsunuz cok komik. saglikli da degil yani ortada olmayan bir sey sanki varmis gibi konusuyorsunuz saskinim.

Fotolardan gördugünuz kadariyla 1.70 in altinda degilse neden sorun olsun ki.Bizim ésimle boylarimiz 1.64 e 1.73 .Yakisip gidiyoruz birbirimizin yanina.1.90 boylu bir adamin da ,yaninda kisa kaldim demeyecek misiniz? Bir arkadasim 1.90 lik esinin yaninda platform topuk botla geziyordu.

1.90 adamin yaninda kısa kalmak platform topuk botla gezmekten daha normal geliyor bana aslinda. 😂😂😂

En fazla ne kadar topuk giyilir ki? Atiyorum adamin gögsune degilde omuzuna ulaşabilmek icin ayaginda dev gibi ayakkabiyla gezmekten utanirdim ben. 😁

Buyuk beklentim yok zaten. Sonucta ne kadar yazisirsak yazisalim yuz yuze gelmeden hicbir sey net olmayacaktır.
Valla bu konu da duyar kasanlara filan takılma evet belki boyu kısa olucak ama sen seveceksin ya da boyu kısa olduğu için istemeyeceksin bunlar kriter değil sevince seviyosun en istemeyeceğin tipleri klasik ama kader kısmet bu işler hep halamla <eniştem geliyor aklıma b<enim baba tarafı çok uzun ve iriler eniştem 1.70 civarı ama halam 1.87 sanırım belki daha fazladır çok komik görünüyorlar yan yana ama halam ölesiye aşık kocasına onun için kral gibi bişey kaçarak evlendiler bide :D

iyi de bu konu sahibi benim yasim gecti, benle neden evlenmiyorlar, niye genc kadin istiyorlar demedi ki. deseydi ona da soylerdik herkes evlenecegi insanda belli ozellikler arayabilir diye.

kafanizdaki senaryo uzerinden firca cekmeye calisiyorsunuz cok komik. saglikli da degil yani ortada olmayan bir sey sanki varmis gibi konusuyorsunuz saskinim.

işte bu gidişin sonu budur diyorum nesini anlamıyorsunuz. belli ki iyi anlaştığı biri var konu sahibinin ama bir boy tutturmuş gidiyor hatta boyu geçtim uyluk diyor. uyluğa takılan bir kadının sağlıklı bir eş seçimi yapacağına inanıyor musunuz?
kriter aramak yüksek kriterler koymak genç kızlıkta işler talip bolken şimdi 36 yaşında öyle yüksek beklentilere girmek anlamsız. sonuçta senin kriterindeki adam 20'lerinde kızla da evlenebiliyor. sen 20'lerinde erkekle evlenebiliyor musun?
biraz mantıklı bakın anlarsınız demek istediğimi.

öyle gitsin ilk karşısına çıkanla evlensin demiyorum. boy boy diye tutturmak anlamsız. daha önemli detaylara bakmalı.
bu tarz ufak detaylara takılanlar evlenseler de mutlu olamıyorlar.

işte bu gidişin sonu budur diyorum nesini anlamıyorsunuz. belli ki iyi anlaştığı biri var konu sahibinin ama bir boy tutturmuş gidiyor hatta boyu geçtim uyluk diyor. uyluğa takılan bir kadının sağlıklı bir eş seçimi yapacağına inanıyor musunuz?
kriter aramak yüksek kriterler koymak genç kızlıkta işler talip bolken şimdi 36 yaşında öyle yüksek beklentilere girmek anlamsız. sonuçta senin kriterindeki adam 20'lerinde kızla da evlenebiliyor. sen 20'lerinde erkekle evlenebiliyor musun?
biraz mantıklı bakın anlarsınız demek istediğimi.

öyle gitsin ilk karşısına çıkanla evlensin demiyorum. boy boy diye tutturmak anlamsız. daha önemli detaylara bakmalı.
bu tarz ufak detaylara takılanlar evlenseler de mutlu olamıyorlar.
yok benim mantigim gayet yerinde olaylara da mantikli bakabiliyorum ama siz acilen genelleme yapmayi birakmalisiniz bence cunku cirkin oluyor. iyi forumlar size.

yok benim mantigim gayet yerinde olaylara da mantikli bakabiliyorum ama siz acilen genelleme yapmayi birakmalisiniz bence cunku cirkin oluyor. iyi forumlar size.

genelleme değil bu hayatın gerçekleri. ben de 30'larımdayım ama bu da gerçekler. talibiniz yokken öyle en az 7-8 kişi sizinle olmak istemiyorsa çıkıp şöyle olsun böyle olsun demenin bir mantığı var mı?
uyluğuna takılıp da belki gayet uygun bir adayı reddedecek konu sahibi. değer mi?
uyluk nedir yahu :)

Siz mükemmel olmadığınız için bence mükemmel beklemeyin zira 180 bir erkek olsam 170 altındaki kadınlara bakmazdım :) 170 boyum var bugüne kadar 170 olan erkeklerle çok konuştum ettim keşke sizdeki ego bendede olsaydı en azından elle tutulur bir boyum var 😂

Siz mükemmel olmadığınız için bence mükemmel beklemeyin zira 180 bir erkek olsam 170 altındaki kadınlara bakmazdım :) 170 boyum var bugüne kadar 170 olan erkeklerle çok konuştum ettim keşke sizdeki ego bendede olsaydı en azından elle tutulur bir boyum var 😂
180 erkek mukemmel mi oluyor tirsi sen hangi dunyada yasiyosun ayrica elle tutulur boy ne demek?

Summer-girl Summer-girl konudan cikamiyorum her yoruma ayri sinirleniyorum cok pardon :D

2-3 sene sonra buralarda evlenemedim diye ağlayacak bir konu sahibi görüyorum.

benzer konularda aşırı seçicilik yaptıkları için evlenemiyorlar dediğimde bana tepki gösterenler bu konuya iyi baksın, 36 yaşında bir hanımefendi var ve ergen kızlar gibi ille de uzun olsun diye diretiyor.

bu kadar uzun erkek seviyorsanız zamanında bulacaktınız şimdi 36 yaşından sonra cüce olmadığı sürece ortalama boya razı olacaksınız zira uzun erkekler de genç kız istiyor gibi.

Diretirim. Sana ne? Ergenlikle alakasi ne?

Canim ya, bu adam benden 3 yas kucuk ve yasimi biliyor. Genc kiz arayisi olabilir tabii ama demek yok ki yurt disindan benimle flort ediyor. Bunu dusunebilmek icin yuksek IQ'ya ihtiyacin yok. 😉

genelleme değil bu hayatın gerçekleri. ben de 30'larımdayım ama bu da gerçekler. talibiniz yokken öyle en az 7-8 kişi sizinle olmak istemiyorsa çıkıp şöyle olsun böyle olsun demenin bir mantığı var mı?
uyluğuna takılıp da belki gayet uygun bir adayı reddedecek konu sahibi. değer mi?
uyluk nedir yahu :)
konu sahibinin yaşı size niye dert oldu anlamadım. Bu kadar kadınları aşağılamanız 20 lik bulur demeniz ne kadar hoş. size deseler zorunuza gider mi? herkes istediği kritere bakabilir. aynı hayatı paylaşcak olan o. erkek de istediği kritere bakabilir. ama bu şekilde söylenmesi ne kadar hoş. bu şekilde konu sahibini üzünce mutlu olcak mısınız?

Mukemmellikle alakasi ne?

Elle tutulur boy araligi nedir? 😅

konu sahibinin yaşı size niye dert oldu anlamadım. Bu kadar kadınları aşağılamanız 20 lik bulur demeniz ne kadar hoş. size deseler zorunuza gider mi? herkes istediği kritere bakabilir. aynı hayatı paylaşcak olan o. erkek de istediği kritere bakabilir. ama bu şekilde söylenmesi ne kadar hoş. bu şekilde konu sahibini üzünce mutlu olcak mısınız?

O uye bayagi sorunlu ve burada desarj oluyor bence.

O uye bayagi sorunlu ve burada desarj oluyor bence.
olabilir. ama kimse kimseden çıkartmasın hıncını acısını. Sen tanımaya çalış canım. Bakarsın için ısınır. Yüz yüze gelince de düşünürsün. Yurt dışında mı yaşaman gerekecek? Peki sen yurtdışına taşınmak ister misin? Bunları da düşün canım. Hayırlısı olsun hakkında çok sevindim adına. İnşallah iyi doğru dürüst biridir. Gönlünce olur.

180 erkek mukemmel mi oluyor tirsi sen hangi dunyada yasiyosun ayrica elle tutulur boy ne demek?

Summer-girl Summer-girl konudan cikamiyorum her yoruma ayri sinirleniyorum cok pardon :KK70:
Ben elle tutulur boyda olmadığım için mecburen terk ediyorum konuyu size kolay gelsin kfkflg

olabilir. ama kimse kimseden çıkartmasın hıncını acısını. Sen tanımaya çalış canım. Bakarsın için ısınır. Yüz yüze gelince de düşünürsün. Yurt dışında mı yaşaman gerekecek? Peki sen yurtdışına taşınmak ister misin? Bunları da düşün canım. Hayırlısı olsun hakkında çok sevindim adına. İnşallah iyi doğru dürüst biridir. Gönlünce olur.

Yorum var, yorum var. Yuregin oyle guzel ki... ❤

Cok tesekkur ederim. Bakalim artik. 😊

Benim tüm sevgililerim hep uzun oldu. Bir tanecik 1.72 vardı, bir tane de 1.80. Ben 1.68'im, topukluyla 1.78 oluyorum, kendimce kriterim hep topuklu ayakkabı giysem de benden uzun olacak bir erkek bulmaktı :KK70:. Sonraki görüştüklerim hep 1.92-1.96 aralığındaydı. Uzun bir süre aynı boyda ya da benden kısa olanlara hiç şans vermedim. Hatta şimdiki erkek arkadaşımla ilk görüşeceğimiz zamanlar bilerek topuklu giymiştim yanında, yanımda kısa görünsün de biraz egosu incinsin diye düşündüm.

En son 1.92 boyundaki sevgilimle tartıştıktan sonra onu öpmeye çalışmıştım. O da çenesini havaya kaldırmıştı. Ben de uzanıp onu öpmeye çalışırken kendimi ağaca tırmanmaya çalışan lemur gibi hissettim. Ve o anda -meğer gelecekten gelen bir habermiş- "senden sonra bu kadar uzun biriyle görüşmeyeceğim" dedim. O da kızmıştı bu dediğime :KK70:. Sonra biz onunla ayrıldık falan ve ben bir süre sonra şimdiki, benimle aynı boyda olan sevgilimle görüşmeye başladım, 5 yıldır birlikteyiz. Seviyorum aynı boyda olmamızı. Birbirimizin kıyafetlerini ve ayakkabılarını giyebiliyoruz. Ellerimiz ve ayaklarımız aynı boyda, ayaklarımız aynı numara. Uyumlu hissediyorum yanındayken. Tek kötü yanı, benim uzanamadığım yere o da uzanamaz, perdeleri ona taktıramam falan.

Başta öpüşürken ya da sarılırken parmak ucuna yükselemeyeceğim diye bile üzüldüm. Gerçi şimdi de istediğimde yapabiliyorum hâlâ bunu. Bir ara taktım kafaya, sonra dedim ki "sen mal mısın, öncekiler uzundu da ne oldu, başın göğe mi erdi?" Mutsuz eden tiplerden sonra kısa boylu ama romantik, düşünceli, olgun bir erkek çok iyi geldi bana açıkçası. Hem uzun boylu hem böyle karakterli olan yok mu derseniz, elbette vardır ama bana hiç denk gelmedi :KK70:. Belki de küçük yaştan bu boy takıntımı yenseydim, insanlara koluma takacağım aksesuar gibi yaklaşmasaydım bu kadar aşk acısı, kalp kırıklığı yaşamayacaktım.

Bence tipi itici gelmediği sürece bu gibi fiziksel özellikler çok da önemli değil.

Iste bunlari duymak istedigim icin bu konuyu actim. 🥰

Back
X