Doğuma Hazırlık Kısa güzel kız ismi arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kaykut

kızımm benim dünyam
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
399
27
118
4 harfli a yla başlayan veya içinde a olan kız ismi arıyorum.idil ismiyle uyumlu olursa sevinirim.alya gibi mesela.:26:

Elsa
Alya
Mina
Lina
Asya aradığın kriterlere uyuyor sanırım..

Ela ada elisa.. Bunlar da benzeri... Isim seçmek ne zor iş:))

Lara olabilir ama ben ayşe veye aslıyı tercih ederdim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elsa, Lina vesaire isimleri gördükçe kendimi yabancı bir ülkede gibi hissediyorum. Çok itici geliyor. Sanki çocuklara ilginç isim koymak için biraz kasıyor anneler kendilerini. Ama inanın bu tip isimlerle genelde dalga geçiliyor.

Gülce
Benim kzıımın ısmı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte öyle düşündürtecek isim istemiyorum önerin var mı?

Eliz
Aze
Mia
Sarah
....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok zor gercekten .. Elsa yı ilk defa duyuyorum ne demekmiş :26:

Anlamını bilmiyorum canım bi zamanlar sormuştum ama unuttum:)) şimdilerde moda oldu yeniden ama eşimin köyünde yaşlı iki teyze var biri efsa biri elsa Türk müslümanlar:) seneler öncesinde de konmuş bu isim.. Erkek kardeşleri de İlyas..

Yani yabancı özentisi bir isim gibi gelmiyor bana, belki bizim Türk ninelerde gördüğüm içindir:) ben daha hala isim bulamadım isim arıyorum:)

Kayra için de uydurma isim diyorlardı ama eski Türk mitolojisinde bile var bu isim, sen içine sineni seç gerisini boşver:)

Erva mesela anlamı : Erva aynı zamanda Peygamber Efendimizin Halasının ismidir.Erva binti Abdülmuttalib radıyallahu anhâ Rasûlullah sallallahu aleyhi vesellem Efendimizin halasıdır.Erva;Çok güzel genç anlamına gelir;Ayrıca Erva Son derece cesur ve yiğit anlamına gelir.

Lale, Ada, Erva, Kayra, Asya, Sıla, Nisa bunun gibi sıralanabilir bir çok kısa ve a olan isim bulunur ama idil ismine uyumlu a harfiyle ilişkisini çözemedim idile daha farklı isimler uyar sonuçta

4 harfli a yla başlayan veya içinde a olan kız ismi arıyorum.idil ismiyle uyumlu olursa sevinirim.alya gibi mesela.:26:
Aydil anlamı güzel parlak aydınlık gönül
Ayda anlamı parmakları endamı güzel kadın
İlkin anlamı önce öncelikle
ya da nil
son iki tanesi farklı oldu ama uyum acısından aklıma gelenlerı yazdım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…