10 yıldır sevgilin mi var, 10 yıldır evlenmek mi istiyorsun. Yoksa hıcbırımıAllah'ım bir bildiğin vardır ama hayatımı 10 yıldır yoluna koyup evlenemedim, 15 günde evleniyor insanlar.
Sitem değil ama biraz beni de hatırlar mısın Allah'ım?
Şaka bir yana, bence çok çok erken.
10 yıldır sevgilin mi var, 10 yıldır evlenmek mi istiyorsun. Yoksa hıcbırımı
4 yıllık ayrılıktan sonra bi araya gelmek vay be...vardır bir hayrı daha guzel olacak belki de.10 yıldır tanıyorum, arada 4 yıllık bir ayrılık var. Tam tanıştırma muhabbeti açıldı, ailemle tanıştıracaktım virüs çıktı. Yarasa yiyen arkadaşa sevgilerimi sunuyorum buradan.
Zor elde edilen şeylerin kıymeti daha fazla oluyorsa, siz yaşadınız o zaman. =))10 yıldır tanıyorum, arada 4 yıllık bir ayrılık var. Tam tanıştırma muhabbeti açıldı, ailemle tanıştıracaktım virüs çıktı. Yarasa yiyen arkadaşa sevgilerimi sunuyorum buradan.
Evliligi kafama koymaya calismaktan ziyade bu tarz seylerde evlilige yönelik dusundugunu
eglencesine bir sey icin ugrasmak istemedigini soyledi.Yani niyetini belli etti birazcık evlenmeye yonelik oldugunu filan
Kaderimiz birmiş diyorum ben de. Kopamadık hiçbir zaman. İlk aşk, ilk tutku diyelim.4 yıllık ayrılıktan sonra bi araya gelmek vay be...vardır bir hayrı daha guzel olacak belki de.
O kadar durmussun biraz daha dur. En azından bekledıgın bisey var. Ben mesela suan sogan dogramaya mutfaga gıdıyorum
Zor elde edilen şeylerin kıymeti daha fazla oluyorsa, siz yaşadınız o zaman. =))
Eglenmeye yönelik olmayinca, illa evlilik mi olmasi gerekiyor? Yani normal bir sekilde sevgili olarak niye görüsülmesin? Bana çok saçma geliyor. Ya bu adam senin bunlari duymak istedigini saniyor ve agzi iyi laf yapiyor, yada baska bir üyenin dedigi gibi, sex istiyor ve bu sekilde ulascagini saniyor.
Hangi taraftan bakarsan bak, daha 15 gündür "tanidigin" (ki sadece telefonda konusuyorsunuz, buna tanimak bile denilmez") biri ile evlilik konusmak akil kari birsey degil. Ömürlük birseyden bahs ediliyor. 15 günde buna karar vermek romantiklik degil, aptallik olur.
Sadece telefondan gorusmuyoruz.3 aydir bakisiyorduk filan zaten.ayni hastanedeyiz.iki
hafta hastanede de konusuyorduk ogle aralarinda.ama korona sebebiyle bizim stajimiz da ertelendi.o sebeple su anlik telefondan gorusebiliyoruz
Bakismak ve is yerinde mola saatinde konsumak ile birini taniyamazsin. Hele evlilige karar hiç veremezsin.
Allasen ya daha yasin 22, bu yasinda niye evlilik hayali kuruyorsun? Cok mu mühim kv'deyi yemegi çagirmak, kocanin donlarini yikamak? Istemezmisin kendi parani önce kazanip, istedigin sekilde harcamayi? Istedigin kiyafeti almayi? Arada biraz gezmeyi, hatta kim bilir meslegin ile yurtdisinda bile bir yerlere gidebilirsin. Oralari gezip, görebilirsin.
Yani bu yasinda hayallerin daha büyük olmali. Daha evlenmek için bir ömrün var, ama böyle genç kalmak ne yazikki zaman çabuk ilerliyor.
Reis sahiden 3 ay boyunca bakıştınız mi?3 aylık bir bakışma sonrasında
3 ay bakisip aniden evlilik demesi ?sürekli evlilige,söze ,nişana getiriyor.
15 günde evlilik?Henüz 15 gündür filan konusuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?