Kısa süre icinde evlilik?

Allah'ım bir bildiğin vardır ama hayatımı 10 yıldır yoluna koyup evlenemedim, 15 günde evleniyor insanlar.
Sitem değil ama biraz beni de hatırlar mısın Allah'ım? :KK45: :KK45:

Şaka bir yana, bence çok çok erken.
10 yıldır sevgilin mi var, 10 yıldır evlenmek mi istiyorsun. Yoksa hıcbırımı 😂😂

10 yıldır sevgilin mi var, 10 yıldır evlenmek mi istiyorsun. Yoksa hıcbırımı 😂😂

10 yıldır tanıyorum, arada 4 yıllık bir ayrılık var. Tam tanıştırma muhabbeti açıldı, ailemle tanıştıracaktım virüs çıktı. Yarasa yiyen arkadaşa sevgilerimi sunuyorum buradan. :KK53:

10 yıldır tanıyorum, arada 4 yıllık bir ayrılık var. Tam tanıştırma muhabbeti açıldı, ailemle tanıştıracaktım virüs çıktı. Yarasa yiyen arkadaşa sevgilerimi sunuyorum buradan. :KK53:
4 yıllık ayrılıktan sonra bi araya gelmek vay be...vardır bir hayrı daha guzel olacak belki de.
O kadar durmussun biraz daha dur. En azından bekledıgın bisey var. Ben mesela suan sogan dogramaya mutfaga gıdıyorum 😂

Zor elde edilen şeylerin kıymeti daha fazla oluyorsa, siz yaşadınız o zaman. =))

Evliligi kafama koymaya calismaktan ziyade bu tarz seylerde evlilige yönelik dusundugunu
eglencesine bir sey icin ugrasmak istemedigini soyledi.Yani niyetini belli etti birazcık evlenmeye yonelik oldugunu filan

Eglenmeye yönelik olmayinca, illa evlilik mi olmasi gerekiyor? Yani normal bir sekilde sevgili olarak niye görüsülmesin? Bana çok saçma geliyor. Ya bu adam senin bunlari duymak istedigini saniyor ve agzi iyi laf yapiyor, yada baska bir üyenin dedigi gibi, sex istiyor ve bu sekilde ulascagini saniyor.

Hangi taraftan bakarsan bak, daha 15 gündür "tanidigin" (ki sadece telefonda konusuyorsunuz, buna tanimak bile denilmez") biri ile evlilik konusmak akil kari birsey degil. Ömürlük birseyden bahs ediliyor. 15 günde buna karar vermek romantiklik degil, aptallik olur.

4 yıllık ayrılıktan sonra bi araya gelmek vay be...vardır bir hayrı daha guzel olacak belki de.
O kadar durmussun biraz daha dur. En azından bekledıgın bisey var. Ben mesela suan sogan dogramaya mutfaga gıdıyorum 😂
Kaderimiz birmiş diyorum ben de. Kopamadık hiçbir zaman. İlk aşk, ilk tutku diyelim. :KK6:
Artık evlensek garip gelir, beklemeye daha çok alıştım sanki. :KK53::KK53:

Zor elde edilen şeylerin kıymeti daha fazla oluyorsa, siz yaşadınız o zaman. =))

Bana da öyle geliyor, inşallah da öyle olur. :)) Geç olsun güç olmasın diyorum artık. :)

Ya sevismek istiyor
Ya da kimseyi bulamamis size kalmis ,bari kacmayin elinden diye palavralar salliyor
Aklima baska bir sey gelmedi. Normal degil cunku bu kadarcik surede evlilik konusacak duruma gelmek. Aman dikkatli olun da.

Eglenmeye yönelik olmayinca, illa evlilik mi olmasi gerekiyor? Yani normal bir sekilde sevgili olarak niye görüsülmesin? Bana çok saçma geliyor. Ya bu adam senin bunlari duymak istedigini saniyor ve agzi iyi laf yapiyor, yada baska bir üyenin dedigi gibi, sex istiyor ve bu sekilde ulascagini saniyor.

Hangi taraftan bakarsan bak, daha 15 gündür "tanidigin" (ki sadece telefonda konusuyorsunuz, buna tanimak bile denilmez") biri ile evlilik konusmak akil kari birsey degil. Ömürlük birseyden bahs ediliyor. 15 günde buna karar vermek romantiklik degil, aptallik olur.

Sadece telefondan gorusmuyoruz.3 aydir bakisiyorduk filan zaten.ayni hastanedeyiz.iki
hafta hastanede de konusuyorduk ogle aralarinda.ama korona sebebiyle bizim stajimiz da ertelendi.o sebeple su anlik telefondan gorusebiliyoruz

Evlilik için illa yillarca beklenmeli diye dusunmuyorum. Zamandan ziyade birbirizi tanimaniz önemli, şu durumda 3 ay bakışmayla ve telefondan konuşmayla evlenilmez. 🙄
Ben boyle evlenelim diye daha tanimadan atlayan insana guvenmezdim 👍

Sadece telefondan gorusmuyoruz.3 aydir bakisiyorduk filan zaten.ayni hastanedeyiz.iki
hafta hastanede de konusuyorduk ogle aralarinda.ama korona sebebiyle bizim stajimiz da ertelendi.o sebeple su anlik telefondan gorusebiliyoruz

Bakismak ve is yerinde mola saatinde konsumak ile birini taniyamazsin. Hele evlilige karar hiç veremezsin.

Allasen ya daha yasin 22, bu yasinda niye evlilik hayali kuruyorsun? Cok mu mühim kv'deyi yemegi çagirmak, kocanin donlarini yikamak? Istemezmisin kendi parani önce kazanip, istedigin sekilde harcamayi? Istedigin kiyafeti almayi? Arada biraz gezmeyi, hatta kim bilir meslegin ile yurtdisinda bile bir yerlere gidebilirsin. Oralari gezip, görebilirsin.

Yani bu yasinda hayallerin daha büyük olmali. Daha evlenmek için bir ömrün var, ama böyle genç kalmak ne yazikki zaman çabuk ilerliyor.

Burda okudugumuz üzere oluyor. Cevremde de hop diye evlenen ve mutlu olanlar var.

Ama sen buraya konu acmissan olmaz.
Aklinda soru isaretleri var veya icine sinmeyen birseyler muhtemelen.

Bakismak ve is yerinde mola saatinde konsumak ile birini taniyamazsin. Hele evlilige karar hiç veremezsin.

Allasen ya daha yasin 22, bu yasinda niye evlilik hayali kuruyorsun? Cok mu mühim kv'deyi yemegi çagirmak, kocanin donlarini yikamak? Istemezmisin kendi parani önce kazanip, istedigin sekilde harcamayi? Istedigin kiyafeti almayi? Arada biraz gezmeyi, hatta kim bilir meslegin ile yurtdisinda bile bir yerlere gidebilirsin. Oralari gezip, görebilirsin.

Yani bu yasinda hayallerin daha büyük olmali. Daha evlenmek için bir ömrün var, ama böyle genç kalmak ne yazikki zaman çabuk ilerliyor.

Yaa oyle bir soylediniz ki evlilikten sogudum 😂 yaa zaten şu korona gunlerinde direk bir evlilik soz konusu olamaz.bu gunlerin gecmesi,cafelere filan gidip gezmek icin bile 4 ay filan vardir en az.ailelerin tanisması filan da uzun iş zaten.sadece konuya direk evlilige yonelik bakmasina şasırdım

Niyet kısmı her şey olabilir;
Annesi gelinimi getir demiştir, daha tutucudur, mutaassıptır, belki cinsel yönden bakıyordur, belki ciddi arayışta şans kullanmak istiyordur, belki ilk görüşte yıldırım aşkıdır, belki belki belki gider böyle... Biz de sihirli küremiz olmadığı için bilemeyiz maksadını. "Neden?" diye sorun bi, "Neden bu acele, altı ne ile dolu?" diye sorun, orada da ne derece dürüst davranacağı tartışılır tabi. Değneğin iki ucu. :)

Adamın niyetini okuyamayız o bi kenarda dursun da; çabuk evlilik demek "Bana bu huyundan sinyal vermeye vakit olmadı" diye sonradan pişman olma olasılığının artması demek. Burada adamın niyetini okumaya çalışmaktan ziyade, kendi isteklerinizi bilmeniz ve bildirmeniz, ne kadar uyumlu olduğunu tartmanız devreye giriyor. Siz başlangıçta uyumlu değilsiniz zaten, biriniz zaman ister, biriniz tabakhaneye yetişir. Buyurun aranızdaki ilk anlaşmazlık-ilk huy farkı.

Back
X