Kısa süre icinde evlilik?

Evlilik zaten çok romantik birsey degil ki. Ha dogru insan ile, dogru zamanda güzel olabilir fakat halen çok özveri isteyen birsey. Bu yasta zaten dogru insani bulman zor olur. Bu yasta erkeklerden beklentilerin, 25 yasinda oldugunda beklediklerin ve 30 yasinda beklentilerinden çok çok daha farkli.

Hele ki daha 15 gün dogru düzgün tanimadigin bir erkek var önünde. Egon kabarmis, istenilmek hosuna gitmis olabilir fakat dikkat et canim. Bu yasinda böyle bir hata yapma. Dedigim gibi, önce meslegini eline al, para kazan. Gezip toz. Kendini tani. Evlilik sonradan gelir daha.

Evet ben de biraz aceleciyim ve bu ilk sevgilim.dogru kisi oldugunu hissediyorum ama evlilik fikrini biraz erteleticem.Sonucta ciddi olan bir iliskinin sonun da evlilik olabilir.oldu bittiye getirmeye gerek yok

Evet ben de biraz aceleciyim ve bu ilk sevgilim.dogru kisi oldugunu hissediyorum ama evlilik fikrini biraz erteleticem.Sonucta ciddi olan bir iliskinin sonun da evlilik olabilir.oldu bittiye getirmeye gerek yok

Nerden biliyorsun daha dogru kisi oldugunu, hiç tecrüben olmadan? Anliyorum gençsin, asiksin, hersey sana mükemmel görünüyor simdi ama inan öyle degil. Evet bu duygularin dibine kadar yasa çünkü güzel duygular fakat evlilik olayini hiç karistirma daha. Kendine zaman ver, bu iliskiye zaman var. Hele aileleri hiç karistirma bu olaylara.

Belkide artik cinsel acliktatir

İlk sevgilinse doğru kişi olduğunu hissetmen normal çünkü yanlış kişiler hakkında hiç bir fikrin yok. Herkes sana doğru kişi şu an.

Biz eylül ortasıydı tanıştık, ekim sonu nisan yaptık, aralık ayında resmi nikah yapıp birlikte yaşamaya başladık. Ertesi sene ağustosta da düğün oldu ama biz 24 25 yaşındaydık ve ikimizde 2 senedir görevimize başlamıştık. Maddi olarak hazırdık yani. Biz çok şükür 2 sene oldu iyiyiz. Ama bizimki biraz kumar oynamak gibi olmuştu

Cok haber izlemiş, dünyanın sonunun geldiğine inanmış, bekar ölmek istememiş
Başka sebep gelmedi aklıma

Dünyanın sonu geliyor evleneyim bari diye düşünüyor sanırım

Evliligi kafama koymaya calismaktan ziyade bu tarz seylerde evlilige yönelik dusundugunu
eglencesine bir sey icin ugrasmak istemedigini soyledi.Yani niyetini belli etti birazcık evlenmeye yonelik oldugunu filan
Böyle böyle konuya girip sek sek oynamaya çalışıyorlar. Ben ciddiyim, evlenmek istiyorum, amacım seni kullanmak değil. Ne olursa olsun 15 günde bunları dile getirmek gayet anlamsız.

Kadınların 20-25 , 25-30 ve 30 sonrası yaşlarda hayata bakış açıları, beklentileri vs. aynı olmuyor.

20 li yaşlarda yuvamı kurayım yeter mantığı oluyor örneğin. Romantizm ön planda oluyor. Erkek ev işine yardım etmese de olur deniliyor.

25 ten sonra erken evlenmiş olan kadın, keşke biraz gezseydim, hemen evlenmeseydim, azıcık paramı yeseydim, çocuk için bekleseydim modunda oluyor.

30 yaşından sonra çoğunlukla beklentilerini biliyor oluyor kadın. Beklentilerine uyan biri denk geliyorsa evleniyor.

Bu yazdığım örnekleri kadının bakış açısının yaşa göre değiştiğini anlatmak için verdim. Genelleme yaptım ama biliyorum kişiden kişiye değişir elbette.
Elbette genç evlenen, mutlu olan çiftler var.

Bence sizin yaşınız karşınızdakini tanımaya zaman ayırmak için müsait. Hayattan ne istediğinizi, karşınızdakinin buna ne kadar uyduğunu anlamaya çalışın.

Asik olmanin verdigi mantiksiz düsünmeyle de alakali olabilir belki. Ki eger size siril siklam asik olmus ise. Suanki sevgilimde tanistigimiz ilk aylarda "3-6 ay icerisinde evlenelim" demisti. Ondan önceki görüstügüm bey ilk bulusmamiza "direk ailemi getireyim, seni isteyeyim" demisti, birbirimizi 3 hafta tanidigimiz halde
Yani demek istedigim, cocugu ya mecnun ettin, ya asiri emin bu isin olacagindan, ya da daha fazla arama derdine girmek istemiyor(yanlis anlama, böyle düsünenler de var sadece) ya da derdi baska. Hakkinizda hayirlisi olsun canim.

Eşimle tanıştıktan 2 ay sonra evlenme teklifi etti 6 ay içinde de evlendik. Bazı şeyler nasip, eğer o kişi nasibinizdeyse 2 ayda da evlenirsiniz, şimdi ayrılsanız 10 yıl sonra yine gelir sizi bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…