Kısa sürede 5 kilo vermem lazım YARDIM PLEASEEEE 😍🩷

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
6.750
4.406
123
((( Lütfen taşınmasın,diyet başlığında kimse görmüyor,akışa düşmüyor. Burası daha çok aktif ))

Merhaba kızlar,
Çok yakınımın bir düğünü var 2 hafta sonra. Biliyorum sağlıklı değil farkındayım ama hızlı şekilde en azından 5-6 kilo vermem lazım düğüne kadar. Ne önerirsiniz ?
Sizi eriten,hızlı zayıflatan karışım,kür,çay,kahve vs ne önerirsiniz ? Evde hazırlayacağım birşey istiyorum. Hazır çay kahvelere ben de karşıyım korkarım öyle şeyden. Bi şişkinlik gitse en azından,hiç fena olmaz

Hayır onu sakın yapmayın bağırsaklarınıza zarar verirsiniz. Benim söylediğim dukkan protein ağırlıklı bir diyet. Burda yapanlar bile vardı
Tamamdır.
Ben bir de aslında biraz boğazımı tutarak,sıvı beslenmeye gayret ederek hızlı kilo vermek istiyorum. Bildiğiniz bir tarif var mı yağ yakımına yardımcı

Cay kahve bilmem ama yakin zamanda bir rahatsizligimdan oturu yemek yiyemedim agrim oldugu ve doktor yasakladigi icin ekmek seker kesinlikle yemeyeceksiniz ben sabahlari domates salatalik az yagli veyaz peynir yiyordum oglen yemiyordum normaldede yemem aksamada firinda mucver yapiyordum yada yagsiz (cok az yagli) yayla corbasi iciyordum yogurt falan yiyordum cok kisa surede cok hizli kilo verdim

Tamamdır.
Ben bir de aslında biraz boğazımı tutarak,sıvı beslenmeye gayret ederek hızlı kilo vermek istiyorum. Bildiğiniz bir tarif var mı yağ yakımına yardımcı
Sıvı içeceklere biraz karşıyım. Bana göre diyette bol su içmek çok iyi geliyor. Ödem atar sıkılaşırsınız.

Evet ekmek ve şekeri kafamdan attım ilk yapabildiğim şey bu oldu iş uygulamaya dökmekte

Kür mür bilmem de can sıkıntısı kilo vermeye bire bir yemeden içmeden kesiliyorsun bir bak ki süzülüp kaşmışsın.

Yıllar önce spor salonunda çalıştım antrenörün önerdiği sabah aç karnına sade sodaya 1 tüm limon sıkıp içilecek öğleye kadar yemek yemek yok sadece içile bilir su, filitre kahve, yeşil çay, kuşburnu gibi. Öğle protein ağırlıklı bir kahvaltı ya da öğle yemeği. Sonrası ara öğün yoğurt kuruyemiş akşam salata üzeri protein. (Karbonhidrat asla yok) aklımda bunlar kalmış. Ben 1 gün yaptım limonlu sodadan sonra bayılmışım

aç kalmaya dayanıklıyım. Hatta tek öğünüm akşam yemeği oluyor. O yüzden bunu deneyebilirim. Çok yiyen biri değilim de beni bitiren çikolata.
Onu kestim attım şimdiden.

ay evet haklısınız dikkat etmemişim
Dukanla 2 haftada tıkınırcasuna yeseniz bile kilo verirsiniz. Tahmin ediyorum 5 kilo çok rahat verilir. Ödeminiz varsa vücutta benim doktorumun önerdiği bir ilaç var. Arzu ederseniz özelden paylaşırım.

Dukanla 2 haftada tıkınırcasuna yeseniz bile kilo verirsiniz. Tahmin ediyorum 5 kilo çok rahat verilir. Ödeminiz varsa vücutta benim doktorumun önerdiği bir ilaç var. Arzu ederseniz özelden paylaşırım.
Tabi ki
Çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…