- 25 Kasım 2020
- 3.019
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.242
- 83
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Of o çikilolata beni de mahvettiniz ara. Sırf onun yüzünden çaydan şekeri kestimaç kalmaya dayanıklıyım. Hatta tek öğünüm akşam yemeği oluyor. O yüzden bunu deneyebilirim. Çok yiyen biri değilim de beni bitiren çikolata.
Onu kestim attım şimdiden.
Yağ ağırlıklı besleniyorsunuz ve gram hesabı var. Yağ yakmak için ketosis denilen bir durum var ona girmeniz gerekiyor. Yapabilirseniz çok güzel kilo verdiriyormuş. Ben yapamadım.İlk kez duydum Google dan araştıracağım
Tamamdır attım hafızayaOf o çikilolata beni de mahvettiniz ara. Sırf onun yüzünden çaydan şekeri kestimbaktım olacak gibi değil yavaş yavaş çikilotayı da bıraktım da vücudum kendine geldi. Tek öğün isen çikilotayı bıraktığın an kiloyu vereceksin. Sade sodaya limon muhteşem bir şey üzerine bol bol su iç ama. Kan şekerin düşünce de meyve ye lütfen. Karpuz yemeyin ama
Ben 3 gunde giriyorum. Zaten giriyorum girme farketmez 2 haftada çok rahat gider 5 kilo. Hatta şöyle bir tip vereyim, aralıklı oruçla yapılırsa 3 günde çok rahat girilir. Uzun açlık ketosisi hızlandırır.Ketosise girmek çok çok zor ama
90-93 arası bişeyim şuanKaç kilodan 5 kilo vermek istediğinize bağlı diyetiniz. Mesela 100 kilo insan biraz kendini sıkarak 2 haftada çok rahat 5 kilo verir. Hani öyle aman aman bir diyete ihtiyacı olmaz. Ama 65 kilo falansanız zor ve meşakkatli bir diyet lazım.
Onu duydum da çok kötü olmuşlar yaSu diyeti yapmıştım bir haftada 3 kilo vermiştim.
Ciddi misiniz ne güzelBen 3 gunde giriyorum. Zaten giriyorum girme farketmez 2 haftada çok rahat gider 5 kilo. Hatta şöyle bir tip vereyim, aralıklı oruçla yapılırsa 3 günde çok rahat girilir. Uzun açlık ketosisi hızlandırır.
Dukan birası zararlımıymışHayır onu sakın yapmayın bağırsaklarınıza zarar verirsiniz. Benim söylediğim dukkan protein ağırlıklı bir diyet. Burda yapanlar bile vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?