o pişmanlık hissi bazen bana da geliyor ama geriye dönüp baktığımda ah keşke şunu kaçırmasaydım dediğim sayısı taş çatlasa 2 falandır herhalde. ilişki anlamında düşündüğümde ise hepsiyle bitmesi için haklı nedenler vardı bence. öyle ya da böyle onlar günün sonunda bitti, önüme bakmaya çalışıyorum. önüme bakma olayını aşk acısı çekerken bile yapmaya gayret ediyorum. zaten kaçınganım bi de yenilere kapıyı kapatırsam o kapıyı bi daha nasıl açarım, çok çok zor olur benim için diye düşünüyorum. bi de bu soğuma olayları da çok oluyor, ben soğuduğum zaman da üzülüyorum. bu da gol değil diye düşünüyorum. soğuyan tarafın hiç umurunda değildir gibi algılanıyor genelde ama bende tam tersi. soğuyan bensem o soğuma hissinden de hoşlanmıyorum.
bizim biraz daha güvenli bağlanabilmemiz için şey lazımmış mesela, öyle ya da böyle ilişkiler kurmalı ve insanlara şans vermeliymişiz. hemen kesip atmamalıymışız. mesela ben, bununla uğraşacağıma yalnız kalırım kafam rahat olur düşüncesine aşırı kapılıyorum bi sorun yaşadığımda. ama aslında yalnız kalmamak için mücadele etmem gerekiyormuş. bir de bizim kafamızda ideal bir sevgili/eş profili varmış, ona uygun kişilerin olmasını istermişiz. benim sahiden de kafamda öyle biri var ama gerçek hayata bakınca o profile uyan kişi sayısı en azından benim yoluma çıkabilecek çemberde çok az aslında

hayallerden sıyrılıp gerçeğe dönecek olursak öyle. ya inanabiliyor musun ben kendimi şu konuda bile sorguladım: wurstria sen maddiyattan mı etkileniyorsun? evet bunu da sordum kendime. çok düşündüm acaba içimdeki boşluk bu mu diye. maddiyattan kastım da işinde iyi pozisyonda, kendi ayrı evinde tek başına yaşayan, kendine yetebilen, arabası falan olan, para pul hesabı yapmayan biri. öyle yatları katları olsun, adnan ziyagil ailesine gelin gideyim kafası değil :) sonra dedim ki ya wurst, sen bunları başkasında aramaktansa çalış, çabala kendin al, kendin yap. kariyerinde yüksel, bi araba al, ailenden ayrıl tek başına yaşa. çalış, didin, iyi para kazanmaya bak. gerçekten içimdeki boşluk bu mu ve böyle dolar mı diye düşündüm ciddi ciddi. bunda bile bi tek başınalık var dikkat ettiysen. neyse çok uzattım lafı, uzmanların tavsiyesine uyup öyle ya da böyle bi flört, ilişki içine girmeye çalışıyorum, tanışıyorum insanlarla, görüşüyorum, şans veriyorum, yalnız kalmamaya çalışıyorum. böyle böyle yavaş yavaş çözebilirim belki...