- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.088
- 333
Bu söylediklerinizin farklı cümlelere dökülmüş hali zaten alıntıladığınız mesaj, beni değersiz hissettirdiğini zaten belirtmişim ki bu benim için olası, yaşanmışların bıraktığı etkiler var insan üzerinde, üzerine çalışsam da bir yerlerden patlak veren ve insanca bunu hissetmek. Yüksek frekansla başlayan bir tanışma bi anda düşüşe geçtiğinde insan kendine dönüp bi bakıyor bakmalı da. Evet hislerimiz karşılıklı olamadı, beğeniler fiziksel olarak uyuşsa da içsel eksiklikler var ve ileriye taşınmadı.başarısızlık mı ? aşk ilişkilerinde başarı diye bir şey olmaz ki, başarı kariyerde olur.
ayrıca zaman bile geçiremiyorsanız beraber demek ki ortak bir paydanız yok. olsa ve adam da bunu görse beraber bir şeyler yapmak için plan yapar, zamanını ona göre organize eder.
anladığım kadarıyla kendinizi değerli hissetmek için başkasının ilgisini çekmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz, bunun için de hedefe odaklanıp elde etmek için çabalıyorsunuz. bu durumda sizin de bu kişiyi aman aman beğenip ondan hoşlandığınızı pek sanmıyorum ben.
çözümü ilişkide değil de kendi iç dünyanızı iyileştirmekte arasanız daha mutlu olursunuz belki.
Kendimi sevilmeye layık buluyorum bulmasam bir ilişki içinde görmek istemezdim kendimi. Ve son ilişkimden sonra tanışmak isteyen, tanıştırıldığım 4-5 kişi oldu ben istemedim, elektrik alamadım hoşuma gitmeyenler oldu istemedim açıkçası. İlgi çekme çabam hiç olmadı fakat çok uzun bir zaman sonra bahsettiğim kişinin ilgisinin bende olmasını istedim. Çünkü onunla güzel bir birliktelik olabileceği inancındaydım maalesef yanılmışım.