Kısa sürede zayıflamak isteyenlere PİLATES öneriyorummmmm :)))

Beatrixx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
12
1
36
Amasya
Arkadaşlar meraba ben Büşra.. Yeni üye oldum ve zayıflama için paylaşım yapmak istedim .. :)
18 yaşındayım.. boyum 1.68 kilom da 64 dü.. 1 haftadır pilatese başladım.. internetten Ebru Şallı nın plates videolarnı izledim ve ilgimi çekti... Büyük plates topu aldım... diğer malzemelerim yok ama enli lastik fln kullanıyorum.. 1 hafta boyunca sabahları fazla ekmek yemeden ve şekersiz yeşil çay içtim.. genel olarak ekmek azalttım ve şekersiz yeşil çay içtim aklıma her gelmesinde.. ve sadece 5 günde 2 kilo verdim.. plates o kadar eğlenceli ki .. şok diyetlerden ziyade hem dinç ve dirençli oluyorum .. kendimi iyi hissediyorum.. hem de zinde oluyorum herkese tavsiye ederimm :)

Pilates kilo verdirmez yalnızca sıkılaştırır. Siz muhtemelen ekmek çok yiyordunuz, ekmeği bir anda kesince ondan kilo vermişsinizdir. Pilatesle tartıda oynama olmaz, ama zayıflamış görünürsünüz.

zaten pilatesin kilo verdirmediğini biliyorum sadece pilates yapııldğında.. anlatmaya çalıştğım da o zaten pilatesle yediklerimize dikkat edersek kilo verdiriyor hızlı bi şekilde... sıkılaştırması da bu açdan önemli zaten... karında yakılan yağlar sıkılaşmak için mi hayır... o yağlar eriyor işte bu yüzden .. :)

Back
X