- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Canim sen mevzuyu cok yanlis anlamissin dansozlu mekanlara giden bi aile değiliz ahbabimiz eglence olsun diye ilk gun mekaninda donsoz çıkardı yoksa normal bi restaurant kapatti arkadaslariyla eğlendi hepsi bu
Hahahahaha valla su kk de cok geri kafalı hatun var heralde eşimle pavyona gittik diye okudular neyseki benimle ayni kafadan birini buldumBöyle mekanlara gitmem diyenlerin aklına nasıl bir ortam geliyor çok merak ettim.
Annenizi takdir ettimBen napardım bilemiyorum ama aynı durumda annem hem dansözün hem babamın tepesinden aşağı bi sürahi su boşaltmıştı
Sonrasındada dansöze takacak paramız var madem deyip bir yılda harcadığı miktarı bir haftada harcamıştı
Hiç umursamazdım, cok doğal bir şey bence. Kıskanmaya gerek Yok.Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
Valla kalkip bende para takardim dansoze birde cikar karsilikli oynardim ne olcakkiHanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
benim esim kafasini cevirip bakmazdiHanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
Valla bayılıyorum sizin gibi rahat hayati olduğu gibi yaşayan kadınlara bencede bazı seyleri takmamak lazimHiç umursamazdım, cok doğal bir şey bence. Kıskanmaya gerek Yok.
Dansöz olacagi onceden soylenmis, genelde dansoz oldugunda para da takilir bunu da gitmeden once tahmin etmeniz lazimdi. Ama ben olsam asla gitmezdim yani esimi de gondermezdim. Karsisinda vucudunu sergileyen bi kadin ve esim de ona bakacak oyle miHanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
Dansa karşı değilim ama kadın vücudunun eğlence malzemesi olmasına karşıyım bu yüzden pek hoşlanacağım bir ortam değil.Eşim yok ama böyle birşey yapsa sinir olurum böyle bir ortama da girmek istemem :)
Bizim buralarda ben cocukken butun dugunlerde dansöz olurdu ( ankara, yas 31)Böyle mekanlara gitmem diyenlerin aklına nasıl bir ortam geliyor çok merak ettim.
Ben napardım bilemiyorum ama aynı durumda annem hem dansözün hem babamın tepesinden aşağı bi sürahi su boşaltmıştı
Sonrasındada dansöze takacak paramız var madem deyip bir yılda harcadığı miktarı bir haftada harcamıştı
Dansöz kadın dansını yapar bahşişini toplar ve gider.
Kocasını dansözden dahi kıskanan kadınlar nasıl yaşıyorlar bu duyguyla anlamıyorum.
İşe gittiklerinde bir sürü kadınla muhatap oluyorlar ve dansözden daha riskli ....
Ayıp bir şey algılıyorlar, akılları pavyona falan gidiyor herhalde. Oysa ki köçek oynatmak gibi bir şey. Dans ederek para kazanıyorlar. Plajda insanlar daha açık, dansözler bikiniden bile daha kapalı giyiniyor. En fazla full destekli sütyenleri var o kadar.Bizim buralarda ben cocukken butun dugunlerde dansöz olurdu ( ankara, yas 31)
Herkes para da takardi.
Manyak miydi ki bizim cevre ya, hani bir degil iki degil.
Düğün salonuysa dansöz de olurdu yani.
Esime soyledigimde inanamamisti:/
Otellerde falan bikini tarzi kıyafetlerle şovlar yapiyor kadinlar. Onlar icin de ayni seyi mi dusunuyor bu arkadaslar acaba? Yoksa dansoz deyince daha bir avam geliyor kulaga ondan mi ki?Dansöz kadın dansını yapar bahşişini toplar ve gider.
Kocasını dansözden dahi kıskanan kadınlar nasıl yaşıyorlar bu duyguyla anlamıyorum.
İşe gittiklerinde bir sürü kadınla muhatap oluyorlar ve dansözden daha riskli ....
orası işin ayrı bir boyutu ama ben bizim kadınlarımızın meseleye sadece kıskançlık penceresinden baktığını düşünüyorum maalesef entelektüel pencereden bakmıyorlar.Bu kıskançlık değil çoğu kadına göre bence. Mesela ben kıskanmam. Adamların gözünü bağlayamaz kimse sonuçta. Ama ben durumun kendisinden rahatsız olmasını beklerim eşimden. Genelev de aynı mesela gözümde. Para verip zevk alabilmek midesizlik. Böyle bir adamı kıskançlık için değil zihniyetini beğenmediğim için sorgularım. Ben de para verip erkek vücudu izlemek istemem mesela, kendime yakıştırmam. Bunun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?