Kısa ve öz (dansöz)mesele

Tamam çok hoş birşey değil bencede ama bu kadar küçük bir konu yüzünden kocanıza dır dır etmeyin bence.kadın gelmiş dansetmis işini yapmış , kocanız da ayıp olmasın adettendir diye para takmış olabilir . büyütülecek bir mesele değil bence

Gayet erkek striptizciler de var. Yani gayette yarı çıplak oynar.

He ya eşiniz ilk görüşte vuruldu o ekmek parası uğruna öyle bir işi yapan kadıncağıza; dansöz de eşinize hastadır eminim! Kıskanın kıskanın yiyip bitirin kendinizi... Ne kadar boş şeyleri dert ediyorsunuz sayfalarca yorum yazılmış bi' de allah başka dert vermesin..

arkadasim dugunumuzden bir kac gunce bekarliga veda organize etmisti bize. Haberimiz yok birden bir dansoz cikiverdi ortaya. Esim cok cekingen biridir dansoz tum erkeklerden oara almadan asla gitmedi yanlarindan, esim utandi sikildi bana para verip sen takarmisin dedi. Ben taktim sonuc olarak ama vala oyle bir ortamda umrum olmazdi yani, hatta dansozle cikip oynasa hosuma giderdi :) eglenmeye geldik yahu, ne hissedebilir ki? Takilmayin bence, 40 yilda bir eglencenin dibine vurmak kararinda zivanadan cikmak lazim kesinlikle:)

Aşın bunları artık

Biz kucukken dugunlere cikardi dansozler Hep izlerdik.O zaman kimse aaa dansoz deyip garipsemez,eglencesine parasini da takardi..Yillar gectikce garipsenmeye baslandi.Ilginc.

ben genel olarak dansözlük işinden kadın bedeninin kullanılarak şehvet uyandırması mantığı sebebi ile rahatsızım ama böyle bir ortala gidildi ise ve biliniyorsa eğlenceye de sesimi çıkarmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…