Kısa ve öz (dansöz)mesele

ortama ayak uydurmuş bence ben olsam takılmazdım para takmasına.

Şakkada şakkada bayılırım dansöze.eski sevgilimle giderdik,çok severim eğlenceli ortamları.o verirdi bana ben de takardım parayı

Biz eşimle dansözlü mekanlara çok gittik. Hatta parayı bozup ayırırız bile eşimle dansöze takmak için. Ben de takarım dansözle oynayıp eşim de takar.
Kadını mıncıklamıyoruz sonuçta, askısının kenarına para iliştirmekten ne zarar gelebilir ki..
Adamın niyetinde bozukluk yoksa eğlencesine yapılan şeylere takılmamak lazım bence.

Dansözün olduğu mekanda eğlenmeyi biliyorsanız eğlenme amacıyla geliyorsa para takması onun yanında hiçççç giden cebinden giden deil biraz ince düşünün

Ne kadar özgüvensiz ve güvensiz bir milletiz. Yazık...

Dansözlü eğlence anlayışı benim çok keyif aldığım bir eğlence biçimi değil. Müzik zevkime uymuyor en başta. Ancak bir şekilde gidildiyse o dansöze o para takılır arkadaş. İşin raconu bu. Nasıl ki fasıla gittiğinizde saz ekibi masanıza gelince bahşiş verirsiniz onlar da size özel sizin istediğiniz bir parça çalar bu da aynı şey. Kadın masanıza gelip sizin için dans ediyor.

İnsanlar istediği her şekilde para kazanabilir. Dansözün yaptığı iş benim için bir araba yıkamacının yaptığı işten farklı değil. İkisi de işini yapıp bahşiş istiyor. Vücudunu meta olarak görmesi ya da kullanması kısmı beni hiç ilgilendirmiyor.

Ben dansözu izlemesini kıskanmam ya.eğlenmeye gitmişiz ne olmuş.para takmaya gelince ee kocami tanıyorsam bunu kadının göğsüne dokunmak amacı ile yapmadığını öyle ucuz numaralarla işi olmayacağını bilirim. eğer tersi olursa zaten onunla bırak dansözlü ortamı hicbir yere gitmem zaten.
Yani olay burda evlilikler ve eşlerin karakteri ile alakalı birazda.ama ben kendi açımdan genel olarak kıskanç bir kadın değilimdir. daha doğrusu kıskanılacak durumlar benim için farklıdır.

Çifte ihanete uğradığımı düşünürdüm.. Ve çok büyük bir yıkım yaşardım.. Çünkü başta konuşmuştuk, bir gün biterse sevgi ve aşk, dürüst olalım kimse kimsenin onurunu kırmasın diye.. Beni aldatması dünyamı başıma yıkardı, para verip aldatması ise, ama hiç tanıyamamışım, bana kendini ve zihniyetini farklı tanıtmış, aslında biz farklıymışız diye daha çok yıkılmama sebep olurdu. Kandırıldığımı düşünürdüm senelerce..

Öyle ortama eşimle ya hiç girmezdim ya da giriyorsam hiç dert etmezdim. Yani dansözü izlemesinde sakınca yokta para takmasında mı var....

ayyyy benım gıbı kıskanc bir kadın cok moderiinnn bir yorum yapıcak :)

valla ben de dansözle oynardım kesinlıkle..hiç sallamazdım...sonucta bilip de gittim.ha ben yoksam o mekanda o zman akşam geldiğinde evde ayı oynatırdım !

ben eşimi dansözlü ortama sokmam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…