Kısa ve öz (dansöz)mesele

Yıllarca tv de ibo şov da izledik,yanımda olsa kaç yazar;ibonunkiler can değil mi?....Annem kanalı değiştirirken babamın bakışları geldi aklıma:))))

Bi yüzlük de ben takardım :)

dansöze takacak para var madem evin tüm eşyalarını ertesi gün yeniler faturasını göğsüme takar iki göbek atardım karşısında

iki gerdan da ben kıvırır dansözle bi yüzlükte ben almaya bakardım
Ayol eğlenmeye gitmişsiniz dansöz olacağı belli para takması mı sorun oldu şimdi maksat eğlenmek canım nolcak sanki

Sizin önünüzde yarı çıplak oynayan bir erkeğe para taktığınızı görse ne yapacağını sorardım

Bir erkek yarı çıplak oynamaz. Erkektir o obje değildir. Bir galeri açılışında bile kadınların objeligi oncelikte.
Neden çok estetik olduklarından mi , hayır bu etiketi kendilerine yakistirdiklarindan.
Her yerde , istisnasız her yerde kadın fiziği kullanılıyor. Alakasız reklamlarda bile.
...

Dansozlu ortama gidiliyorsa , verilen bahsiste göze batmamali.

Öle bir ortama eşimi sokmayip karsisinda dansöz oynatmayacagim icin sorun yok.
Bana göre dansöz oynatmak eğlenceli gelmiyor nedense.

dansöz izlemekten hiç hoşlanmam. ama arkadaşımın açılışı olsa gider izlerdim. ama para takmasına izin evrmezdim eşimin. çok sakil bi durum.

Walla biz bekarken cok gittik esim bana veriyodu parayi takmam icin ben takiyodum ama simdi ki planlarda esimle dansoz olan mekana gitmem

Ne var ki bunda diyenlere şaşırıyorum bende. Evet şurası doğru dansöz çıkacağını bile bile gitmişseniz eğer bazı şeyleri baştan kabullenmişsiniz. Ben asla eşimle dansöz çıkacağını bile bile gitmem, çünkü sonuçlarından rahatsız olacağımı bilirim. Ama bilmeden böyle bir şey başıma gelirse de ciddi problem yaratırım.

Bu sanat diyenler var. Bir insanın bedeninin belli bölgelerine dikkat çekerek sergileyip, masa üstlerine çıkıp yakın temasta bulunup, özel bölgelerine para takılmasıyla oluşan bir gösteri sanat değildir. o zaman striptiz klüpleri de sanat yuvaları olurdu. Dans saygıyla izlenen, insanı metalaştırmayan, yeteneklerin sergilendiği, ruhu okşayan çok özel bir gösteridir ve dansöz oynatmak bu sınırlar içine girmez. Eşimin başka bir kadının çıplak ve mahrem noktalarına dokunması yaklaşması elbette bana rahatsızlık verici bir durum olur.Neden sütyenine, kilotuna gidip para sıkıştırsın. bunun manası nedir?

İkinci olarak böyle bir eşim varsa, yani eğlence anlayışı bu şekilde olan bir eşim varsa gözümden düşer muhakkak.

Birde ilk defa ve son defa göreceğim bir kadından neden kıskanayım mevzusu var. Yav kıskançlık "eyvah kocam elimden gidecek" gibi bir mantık değildir ki. İnsan eşinin başka bir kadına, heleki öyle bakılması için zaten dans eden bir kadına, yaklaşmasına elbette iyi tepki vermez ve kıskanır. Eşi elinden kaçacağı için değil, derinlikli duygular taşıdığı için kıskanır. Yoksa gidecek olan zaten gitsin.Bu kadar makyevellist olmaya yer olduğunu sanmıyorum bazı insanların duygularında.

ben orda mekanda tepkimi verirdim. hayır izlemek başka, orasını burasını elleyerek para takmak başka birşey.
orda bir tane tokat patlatır çeker giderdim.
ha ben böyle şeyleri eğlence olarak görmüyorum o da ayrı yani.

Zihniyet olarak zaten igrenc bir durum.
Mesela esiniz dansozu izledi hic aklindan cikaramadi onunla yatmayi kafasina koydu tabi para vererek. Siz burda ilk olarak onun para verip bi kadinla yatmasini mi elestirrdiniz yoksa sizi aldatmasini mi? Ilk tepkiniz ne olurdu bu durumda merak ettim

Dansozlu eglence anlayisini cok avam buluyorum.asla izlemem.mecbur kaldik diyelim hadi ama esimin para takmasini da hos karsilamam.tepkim sert olur.bu tur ciplak kadin figurlu eglence anlayisini onaylamiyorum.bu sebeple para takilmasini da cok cirkin kucuk dusurucu goruyorum

şimdi bence bu knuda ıkı dusunce varr . birincısı oyle ortama gıtmeyıp, esini kıskanıp ızlemesıne bıle tahammul edemeyenler, ikinciside öyle ortama gıdıp keyfını cıkaranlar. sizde ikisindede var o yuzden bence taraf secıp ona gore davranmak gerek

Dansözlü ortamlarda bulundugumuz oldu ama eşim tepkimi bileceği için hiç para takmaya yeltenmedi öyle birsey yapmıs olsa baya bır trip yerdi sanırım yanında eşi varken dansözün orasına burasına para iliştirmek bana pek anlamlı gelmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…