Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kısaca evleneceğim kişinin iç güveysi olma ihtimali
Baba razı kardeşler razı siz razı müstakbel eş razı biri laf ederse böyle deyin.fesat insanlar iç güveysi diyecek sizi sevenler hayırlı evlat...cahilliklerine verin gitsin
Benim anlamadığım nokta, kadın erkeğin evine yerleşince herkeste bir olmaz öyle şey, ev üstüne ev mi kurulur yorumları. Ama erkek gelince babacığın yalnız kalmasın. Birincisi, evlenecek birikiminiz yoksa evlenmeyin. O bir süre idare etme olur sana 3 yıl, 5 yıl. Sonra çocuk olur ömür billah o evde yaşanır. Ayrıca babanızı yalnız bırakmak istemiyorsanız yakınlarda bir ev tutun madem. Nişanlınız şimdi kabul etti ama ileree ne gibi zorluklar çıkacak acaba?
Bizim toplum bir ilginç,,, Gelin, kaynana ile yaşadığında bir problem olmuyor ama erkek, kızın ailesi ile yaşayınca 'iç güveysi' deniyor. Her neyse :)
Bence millet ne der diye düşünmeyin, gayet iyi olur. Hem babanız hem sizin açınızdan. :)
Bizim toplum bir ilginç,,, Gelin, kaynana ile yaşadığında bir problem olmuyor ama erkek, kızın ailesi ile yaşayınca 'iç güveysi' deniyor. Her neyse :)
Bence millet ne der diye düşünmeyin, gayet iyi olur. Hem babanız hem sizin açınızdan. :)
Cok mantıklı bir fikir bence.
Cevreyi bosverin agzi olam konuşuyor ne de olsa.
Gelin kvnin evinde yasayinca kimse ses etmiyor ama.
Milletin sacma etiketlerini takma.
Burdaki hikmeti zaten ben de anlayamadigim icin ses etmedim :)
Bu kiz madem iyi sartlarda, neden kendi sosyoekonomik durumuna uygun biriyle degil ben de bunu cozemedim.