Kısacası baba evinden s.ktr olup gitmek.

Anneniz nasil sakin kalmis
Benim basima boyel is gelse annem babamida halalarimida defeder yine o evden cikartir
Annem rezalet çıksın istemiyor. Ne yapsın o da yıldı. Bir nisanim tam oldu onda bile ne yaşadı ben gördüm. Müdahil olma olma olma dedim kırılmasın baban oda. Ama artık anlam veremiyorum.
Ev konusunda o kadar yardımcı oldu ki. Yatak odami, beyaz esyalarimi komple babam aldi. Hakkını şimdi nasıl yiyeyim. Ama nisanda emdigimiz sütü burnumuzdan getirdi keza şimdide aynısı oluyor. Evde yapacağı törenlerde ve karşı tarafın yapacağı dugunde çok çok sorun cikardi. Halalarima bağlıyorum. Babannem ağlıyor sürekli onlar evlenmedi diye de ama bende öz kızıyım. Anlamak çok zir

Annem rezalet çıksın istemiyor. Ne yapsın o da yıldı. Bir nisanim tam oldu onda bile ne yaşadı ben gördüm. Müdahil olma olma olma dedim kırılmasın baban oda. Ama artık anlam veremiyorum.
Ev konusunda o kadar yardımcı oldu ki. Yatak odami, beyaz esyalarimi komple babam aldi. Hakkını şimdi nasıl yiyeyim. Ama nisanda emdigimiz sütü burnumuzdan getirdi keza şimdide aynısı oluyor. Evde yapacağı törenlerde ve karşı tarafın yapacağı dugunde çok çok sorun cikardi. Halalarima bağlıyorum. Babannem ağlıyor sürekli onlar evlenmedi diye de ama bende öz kızıyım. Anlamak çok zir
ama.kabul etmeleri lazim 56yasinda kadinlar onlardan gecmis gitmis cok sacmalik
Beim dayim tuhafti kizinin evlnemesini istemedi maddi sebeblerden dolayi
O gün evde durmadi dayım gitti
Sizinde babaniz bunu yapsa keşke

bence nişanlının ailesine burda korona çıktı karantinaya alınıyomuş ben de hemen ayrılıyorum yoksa kaldım burda tarzı bir şey uydurun.ille gelmek istiyorlarsa bi otelden ya da çok yakın arkadaşınızın ya da akrabanızın evinden çıkın.baba gelmesin.mesela benim kuzenim de kendi evleri ayrı şehirde olduğundan dayımın evinden çıktı düğün o şehirde diye.ya da yok boşver sen gel derlerse kendi yaşıycağınız evden çıkarsınız nikaha giderken.

işin içinde hala varsa orada mutsuz insanlar vardır senın gibi benim gibi ,

boşver sen herşeyi giy gelinliğini çık evinden içinde kalmasın ömür boyu vicdan azabı çekersin ,

büyük sözü dinle lütfen ,

mutluluklar senınle olsun :-):KK36::KK68:

Üzülüyormus ne bileyim. İkiside emekli beraber yasiyorlar. Yurtduslarina tatile gidiyorlar. Havuzlu villada yasiyorlar. Evlenmedikleri için uzuluyormus.
Annemde sabahtan geldi odama. Bilmiyor diyor evden gelinlikle falan çıkılacağını da ondan öyle diyormuş. Halbuki iptal oldu düğünler 2 gündür konuşuyoruz böyle yapalım diye. Zaten kınaya falan da öyle çok hevesli degildi. Hani hatır icabı yer falan kiralamistik. Bildiğim için, davetiyelerin bir kısmın verdik onlara deriz iptal edildi diye, çoğunluğu vermedik zaten, o 1 saatlik takı merasimini yapmayalim dedim. Gelin çıkarma. Tamam falan derken, gelinligide iptal edin ne yapacaksina geldi konu :)
Argo konusmussun diyen arkadaş olmuş ama kısacası bana dediği o değil mi Allah aşkına :)
Takı yok gelinlikle çıkmada yok. Hani tamam çık git böyle diyor. Tam diyemiyor. Gelinlik nedir boşuna o kadar para iptal edin diyor :)
Benim babam evlenirken bana bir kez bile "Kızım bir şeye ihtiyacın var mı?" diye sormadı. Damarını ve ailesini çok
Üzülüyormus ne bileyim. İkiside emekli beraber yasiyorlar. Yurtduslarina tatile gidiyorlar. Havuzlu villada yasiyorlar. Evlenmedikleri için uzuluyormus.
Annemde sabahtan geldi odama. Bilmiyor diyor evden gelinlikle falan çıkılacağını da ondan öyle diyormuş. Halbuki iptal oldu düğünler 2 gündür konuşuyoruz böyle yapalım diye. Zaten kınaya falan da öyle çok hevesli degildi. Hani hatır icabı yer falan kiralamistik. Bildiğim için, davetiyelerin bir kısmın verdik onlara deriz iptal edildi diye, çoğunluğu vermedik zaten, o 1 saatlik takı merasimini yapmayalim dedim. Gelin çıkarma. Tamam falan derken, gelinligide iptal edin ne yapacaksina geldi konu :)
Argo konusmussun diyen arkadaş olmuş ama kısacası bana dediği o değil mi Allah aşkına :)
Takı yok gelinlikle çıkmada yok. Hani tamam çık git böyle diyor. Tam diyemiyor. Gelinlik nedir boşuna o kadar para iptal edin diyor :)
Arkadaşım çok stresli olmanı anlıyorum. 2 aylık gelinim ben. Babam yüzünden evlilik hazırlıkları sırasında 2 kez sinir krizi geçirdim. Bu krizlerin sebebi de benim evliliğim değildi sadece ailesine karşı olan sorumsuzluğuydu. Ama sinir krizi geçirirken bile olur da o sinirle kalbini kırarım diye onu odadan çıkarttım. Ben evliliğe hazırlanırken onlar boşanma aşamasındaydı. Ama "baba" ve ne olursa olsun ona karşı bırak argo sözcük kullanmayı "of" bile demedim. Çünkü benim fikrimce anne ve babaya saygısızlık çok büyük bir ayıp. Senin kırılmanda çok doğal hak veriyorum insan incinir. Ama keşke kırıp dökmeden çıksaydın evinden. Helalleşerek el öperek çıksaydın. O cümleyi kurarak evden çıkmak çok utanç verici ne denirse densin. Baba duası diye bir şey var. Herkes kendi yaptığından sorumludur. O babalığının hesabını kendi verecek sen evlatlığının hesabını kendin vereceksin

Bence helalleşin öyle içiniz rahat çıkın. Bırakın o desin siz giyin gelinliğinizi. Davulunuzla zurnanızla çıkın. Düğün olmuyorsa da gelinliğinizi giyin içinizde kalmasın. Geriye baktığınızda evden ayrıldığınız günü tatlı anılarla hatırlayın

işin içinde hala varsa orada mutsuz insanlar vardır senın gibi benim gibi ,

boşver sen herşeyi giy gelinliğini çık evinden içinde kalmasın ömür boyu vicdan azabı çekersin ,

büyük sözü dinle lütfen ,

mutluluklar senınle olsun :-):KK36::KK68:
Benimkiler 50/60 li yaşlarda. Ona rağmen böyleler. Zaten bir kez dahi aramadilar sormadılar. Hayırlı olsun, birşeye ihtiyacın var mı demediler. Hani birşey olacağından değilde ayıp olmasın diye yoksa beklentim yok. Benim annem buyukbabama (rahmetli felç geçirmişti) yıllarca bakti. Onun bile hiç hatri olmadı. Babamı annelerini arıyorlar iste aramalardan böyle sonuçlar çıkıyor.
Tüm halalar mi ayni :)

bence nişanlının ailesine burda korona çıktı karantinaya alınıyomuş ben de hemen ayrılıyorum yoksa kaldım burda tarzı bir şey uydurun.ille gelmek istiyorlarsa bi otelden ya da çok yakın arkadaşınızın ya da akrabanızın evinden çıkın.baba gelmesin.mesela benim kuzenim de kendi evleri ayrı şehirde olduğundan dayımın evinden çıktı düğün o şehirde diye.ya da yok boşver sen gel derlerse kendi yaşıycağınız evden çıkarsınız nikaha giderken.
Aslında Corona ( Allah evlerden ırak etsin.) fena fikir gibi değil ama. O zamanda babamı ararlarsa geçmiş olsuna. Kesin ne Coronasi der. Offf of. Ya zaten giyicem gelin alma olacak dersem olur ama cooook çok kırgınım. Benim kirildigim kadar babamda kırılsın istiyorum bir yandan. Hani ilerde pişman olursa niye böyle davrandım diye. Belki de hiç olmaz tabii varsayım benim ki. Nişanlım diyorum ama aslında nikahimiz oldu. Sadece düğünü sonra yapicaz. Onların ilindekini burdaki iptal zaten.

Halaların evlenmedi ise senin suçun ney? Evinden gelinliğin ile çık ama Halalarına nispet yapmadan 🙄

Konuya denk geldim baktım konu sahibi naptı acaba

2 halam evlenmemişse banane? Onlar yüzünden gelinlik giyemeyecek miyim? Bu kadar saçma bir neden olur mu? Sizin yerinizde olsam kesinlikle kabul etmezdim. Halalar madem üzülecek bulunmasınlar bir zahmet.

Back
X