Kısacık boyuma giydiğim hiçbirşey yakışmıyor bıktım artık

cok guzel oneriler gelmis... ; )

ben de kisa boyluyum ve kalcalarim bacaklarim kalindir, proporsiyonumuz benzer olmasina ragmen bu kadar abartman tuhaf...

surekli ayni tip insanlara bakarsan kendini sartlandirip aynada kendini gordugunde de begenmeyebilirsin,
bunun yerine daha farkli kisilerin de oldugunu gorup, herkesin kendine has ozellikleri oldugnu kabullenme calis,
Ne kadar egzersiz yaparsan yap dumduz bir kalcan olmayacak sonucta,
ama buna uzulmek yerine mesela shakiraya bak, kalcalariyla meshur bir kadin ; )

Daha 19yasindasin vucudun yeni oturmustur, o yuzden kendine tam olarak neyin yakistigni bilmediginden ayna karsisinda surekli ust degistirmek zorunda kalabilirsin,
zamanla modayi da, yakistirmayi da dusunmeden yapmis olacaksin ; )
Sana burda yazilan oneriler cok dogru, bir de oyle dene bakalim

Öncelikle halinize şükretmelisiniz. Sağlıklı, sıhhatlisiniz.aklınız fikriniz yerinde, eliniz, kolunuz sağlam. Sonrasında size yakışan seyleri giymeyi deneyin, moda olanı ama yakışmayacak olanı değil.

canım saglık sorunun yokmus neden dert edıyorsunkıı mesela sadece gıyım konusunda bıraz dıkkat edersın arkadasın bırısıde yazmıs zaten bence takma kafana

boyunu uzatamazsın ama kilo verebilirsin.
boyuna göre kilon oldukça fazla.
7-8 kilo vermen emin ol kendine bakışını değiştirecektir.

benimde boyum 1.55 bile yok. kilom 48 ve gayet memnunum halimden . elbise ve etek tercih ediyorum . çok da güzel oluyor. minyon tipli olmak kötü değil ki. güzel taraflarından bakmayı dene.

boyunu uzatamazsın ama kilo verebilirsin.
boyuna göre kilon oldukça fazla.
7-8 kilo vermen emin ol kendine bakışını değiştirecektir.
Oldukça fazla değil abartmışsınız kusura bakmayın ama.üst kısmımda sorun yok zaten karnım felan düz.sadee basen ve bacaklarımda sorun var onu da sporla sıkılaştırmam lazım ama 7-8 kilo vermem gerekmez gerçekten, 40 kilomu kalayım çocuk gibi, biraz kıvrımım da olsun yani. Yanlış anlamayın sitem felan etmiyorum, beni görmediğiniz için çok aşırı kilolu sandınız sanırım ama çoook aşırı bi kilom yok. Teşekkürler yine de yorumunuz için

Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için:) ama dediğim gibi benim bacak boyum zaten kısa, bi de üstüne basen olunca tuhaf duruyo keşke bi 5 cm daha felan uzun olsaydım.sizin boyunuz ve kilonuz kaç acaba?

canım arkadaş da haklı ben de açıkçası kilo versen daha iyi olur dicektim. 1.50 boya 40 kilo normal bence. ama bilemiyorum. 10 fark çünkü normal. ama görmeden bir şey diyemem. belki bu kadar çok kilo versen çok mu zayıf kalırsın bilemiyorum ki. 10 farkla yine kıvrımın olur gibi geliyor.

ama bacaklarım kalın demişsin ya bence sporla ve diyetle kilo vermeye çalış. önemli yerler için muhakkak rahat topukluların olsun kendini daha iyi hissedersin.

var olan güzelliklerini öne çıkarmalısın aslında yüzünü saçlarını. şık da giyindin mi tamamdır.

belki çok klişe bir laf ama sağlıklıysan canım gerisi boş. sağlığın için şükret.

40 kilo olmak çok kötü. evet 170 boy olur 60 kilo olursun normal olur ancak kısa boylu iken çok kötü oluyor. bölgesel olarak rahatsız oldugun yerlerini inceltme sıkılaştırmaya gidebilirsin. Ama 1 2 kg den fazlası kötü . kendimden biliyorum kollar omuzlar zayıflıyor çocuk gibi oluyosun kemiklerin sayılıyo. yüzün çöküyo ve hastalıklı gibi görünüyosun. aynaya bakmak istemiyo insan. o yuzden boy ve kilona hiç takma. önemli olan yakışacak şekilde giyinmeye çalışmak.

Teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum.40 kilo olsam çocuk gibi olurum, cılız kalmak istemiyorum öyle.dediğiniz gibi 1-2 kilo verip bacaklarımı sıkılaştırsam yeter aslında benim için.bacaklarımın ince durmadı için 7-8 kilo vermem gerekmiyorki hatta ben bi kaç yıl önce 55-56 kiloya felan çıkmıştım, diyetisyene gitmiştim, ideal kiloma 47 dedi.herkesin kemik ve vücut yapısı farklı sonuçta.biraz önce arkadaş 7-8 kilo ver diyince acaba çok mı şişmanım dedim ama değilim gwrçekten, benim sorunum sadece bölgesel, basenlerim var yani.hatta sevgilim de zayıflamamı istemiyor, böyle kal diyor ama onun yanında hiç dar paça pantolon ve düz taban ayakkabı giymedim, beni öyle görse zayıfla der belki bilmiyorum hep ispanyol paça ve topuklu giyiyorum öyle beğeniyor:/ ama ben kendimi biliyorum işte, boyum yüzünden kendimi hep heryerde arkaplanda kalmış gibi hissediyorum..

Bu arada krndimden biliyorum demişsiniz de, sizin boyunuz ve kilonuz kaç ki?

karistirma benim kilomu, iyice dobik oldum, tartilmiyorum moralimi bozmamak icin : ))

fakat neye takildigni anladim, kilon iyi, herkesin yag/kas ve kemik orani farklidir, takilma 40diyenlere, zaten kisaboyda 3kilo 1beden oluyor direkt.
ama minyon oldugmuzdan farkedilmiyor, ne zaman benim gibi kucuk bir varil gorunumunu aliyorsun aaaa sen hangi ara kilo aldin diyorlar : )))
bu arada bence en az kilon 45olsun bence.
1.49 olunca da 39 kilo ol mu diyecekler...? oldu olacak ilkokula geri donelim, 2meme1kalca zaten kilo hemen artiyor.
1.80olan arkadasim 70kilo oldugunda heybetli duruyor... 10eksik hesabi herzaman tutmaz yani ; )
fakat sporla sikilasir 1-2kilo versen de 5kilo gibi gozukur ve cocuk gibi degil fit olursun.
eskiden amator alt grup da olsa duzenli spor hayatim vardi, ordan biliyorum ; )

42-43 olsan daha dengeli bir vücudun olur senin ideal kilon o bence,spor yaparak verirsen kilolar zaten basen bölgenden de gider.

Bu arada o 5cm hesabinin kendinle barisik olmadigin surece sonu yok...

Benim de uzun olmak istedigim donemler olmustu ama 1.70den asagisinin kurtarmayacagini anlayinca (mutfak raflari, kitaplik, marketlerde ust kata konulan urunler, otobuslerde tutunma zorlugu vs) cozumu uzun boylu sevgilide buldum ; ))
Bunlar haricinde kiloma ragmen galeta misali de olsa hala citirim : )))

Yakalandin athe soylemeden birakmam.

Konu sahibi sorun senin boyunda degil , ozguveninde... Sahip olamadiklarina konsantre olmak yerine, sahip olduklarina konsantre olup mutlu olursan bu ozguvenli enerjin disaridan da iceriden de farkedilir. O zaman cuval giysen insanlara isil isil gelirsin. Yakistirmayi biliyorsan boyun kilon ne olursa olsun her turlu yakistirip her turlu takistirirsin.

Moralimi yerine getiriyorsunuz sağolun :)

Aslında gerçekten çok doğru bir şey söylediniz, bende özgüven yok gerçekten, tavsiyelerinizi dikkate alıcam :)

1.53
42 kg
34 / 26 beden
hiç sıkıntı etmıyorum kilo ver yeter :) 20 yim 15 sanıyolar olsun :)

ben de belimi kalın buluyorum..
seninki inceymiş ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…