Teşekkürler video için :))tatlım bak burda tüyolar var 40sn yeden sonra örnek kıyafetler var izlersenayrıca dünyanın en meşhur en güzel kadınlarının hepsi 1 50 civarıdır .. madonna , kylie minogue , selena gomez daha bir ton .. bak burda bir liste var bir göz at http://www.stelioinacio.com/2012/11/short-women-are-sexy-11-short-female.html
Oldukça fazla değil abartmışsınız kusura bakmayın ama.üst kısmımda sorun yok zaten karnım felan düz.sadee basen ve bacaklarımda sorun varboyunu uzatamazsın ama kilo verebilirsin.
boyuna göre kilon oldukça fazla.
7-8 kilo vermen emin ol kendine bakışını değiştirecektir.
Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için:) ama dediğim gibi benim bacak boyum zaten kısa, bi de üstüne basen olunca tuhaf duruyocok guzel oneriler gelmis... ; )
ben de kisa boyluyum ve kalcalarim bacaklarim kalindir, proporsiyonumuz benzer olmasina ragmen bu kadar abartman tuhaf...
surekli ayni tip insanlara bakarsan kendini sartlandirip aynada kendini gordugunde de begenmeyebilirsin,
bunun yerine daha farkli kisilerin de oldugunu gorup, herkesin kendine has ozellikleri oldugnu kabullenme calis,
Ne kadar egzersiz yaparsan yap dumduz bir kalcan olmayacak sonucta,
ama buna uzulmek yerine mesela shakiraya bak, kalcalariyla meshur bir kadin ; )
Daha 19yasindasin vucudun yeni oturmustur, o yuzden kendine tam olarak neyin yakistigni bilmediginden ayna karsisinda surekli ust degistirmek zorunda kalabilirsin,
zamanla modayi da, yakistirmayi da dusunmeden yapmis olacaksin ; )
Sana burda yazilan oneriler cok dogru, bir de oyle dene bakalim
Oldukça fazla değil abartmışsınız kusura bakmayın ama.üst kısmımda sorun yok zaten karnım felan düz.sadee basen ve bacaklarımda sorun varonu da sporla sıkılaştırmam lazım ama 7-8 kilo vermem gerekmez gerçekten, 40 kilomu kalayım çocuk gibi, biraz kıvrımım da olsun yani. Yanlış anlamayın sitem felan etmiyorum, beni görmediğiniz için çok aşırı kilolu sandınız sanırım ama çoook aşırı bi kilom yok. Teşekkürler yine de yorumunuz için
Teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum.40 kilo olsam çocuk gibi olurum, cılız kalmak istemiyorum öyle.dediğiniz gibi 1-2 kilo verip bacaklarımı sıkılaştırsam yeter aslında benim için.bacaklarımın ince durmadı için 7-8 kilo vermem gerekmiyorki40 kilo olmak çok kötü. evet 170 boy olur 60 kilo olursun normal olur ancak kısa boylu iken çok kötü oluyor. bölgesel olarak rahatsız oldugun yerlerini inceltme sıkılaştırmaya gidebilirsin. Ama 1 2 kg den fazlası kötü . kendimden biliyorum kollar omuzlar zayıflıyor çocuk gibi oluyosun kemiklerin sayılıyo. yüzün çöküyo ve hastalıklı gibi görünüyosun. aynaya bakmak istemiyo insan. o yuzden boy ve kilona hiç takma. önemli olan yakışacak şekilde giyinmeye çalışmak.
Bu arada krndimden biliyorum demişsiniz de, sizin boyunuz ve kilonuz kaç ki?40 kilo olmak çok kötü. evet 170 boy olur 60 kilo olursun normal olur ancak kısa boylu iken çok kötü oluyor. bölgesel olarak rahatsız oldugun yerlerini inceltme sıkılaştırmaya gidebilirsin. Ama 1 2 kg den fazlası kötü . kendimden biliyorum kollar omuzlar zayıflıyor çocuk gibi oluyosun kemiklerin sayılıyo. yüzün çöküyo ve hastalıklı gibi görünüyosun. aynaya bakmak istemiyo insan. o yuzden boy ve kilona hiç takma. önemli olan yakışacak şekilde giyinmeye çalışmak.
42-43 olsan daha dengeli bir vücudun olur senin ideal kilon o bence,spor yaparak verirsen kilolar zaten basen bölgenden de gider.Oldukça fazla değil abartmışsınız kusura bakmayın ama.üst kısmımda sorun yok zaten karnım felan düz.sadee basen ve bacaklarımda sorun varonu da sporla sıkılaştırmam lazım ama 7-8 kilo vermem gerekmez gerçekten, 40 kilomu kalayım çocuk gibi, biraz kıvrımım da olsun yani. Yanlış anlamayın sitem felan etmiyorum, beni görmediğiniz için çok aşırı kilolu sandınız sanırım ama çoook aşırı bi kilom yok. Teşekkürler yine de yorumunuz için
karistirma benim kilomu, iyice dobik oldum, tartilmiyorum moralimi bozmamak icin : ))
fakat neye takildigni anladim, kilon iyi, herkesin yag/kas ve kemik orani farklidir, takilma 40diyenlere, zaten kisaboyda 3kilo 1beden oluyor direkt.
ama minyon oldugmuzdan farkedilmiyor, ne zaman benim gibi kucuk bir varil gorunumunu aliyorsun aaaa sen hangi ara kilo aldin diyorlar : )))
bu arada bence en az kilon 45olsun bence.
1.49 olunca da 39 kilo ol mu diyecekler...? oldu olacak ilkokula geri donelim, 2meme1kalca zaten kilo hemen artiyor.
1.80olan arkadasim 70kilo oldugunda heybetli duruyor... 10eksik hesabi herzaman tutmaz yani ; )
fakat sporla sikilasir 1-2kilo versen de 5kilo gibi gozukur ve cocuk gibi degil fit olursun.
eskiden amator alt grup da olsa duzenli spor hayatim vardi, ordan biliyorum ; )
Moralimi yerine getiriyorsunuz sağolun :)karistirma benim kilomu, iyice dobik oldum, tartilmiyorum moralimi bozmamak icin : ))
fakat neye takildigni anladim, kilon iyi, herkesin yag/kas ve kemik orani farklidir, takilma 40diyenlere, zaten kisaboyda 3kilo 1beden oluyor direkt.
ama minyon oldugmuzdan farkedilmiyor, ne zaman benim gibi kucuk bir varil gorunumunu aliyorsun aaaa sen hangi ara kilo aldin diyorlar : )))
bu arada bence en az kilon 45olsun bence.
1.49 olunca da 39 kilo ol mu diyecekler...? oldu olacak ilkokula geri donelim, 2meme1kalca zaten kilo hemen artiyor.
1.80olan arkadasim 70kilo oldugunda heybetli duruyor... 10eksik hesabi herzaman tutmaz yani ; )
fakat sporla sikilasir 1-2kilo versen de 5kilo gibi gozukur ve cocuk gibi degil fit olursun.
eskiden amator alt grup da olsa duzenli spor hayatim vardi, ordan biliyorum ; )
Aslında gerçekten çok doğru bir şey söylediniz, bende özgüven yok gerçekten, tavsiyelerinizi dikkate alıcam :)Yakalandin athe soylemeden birakmam.
Konu sahibi sorun senin boyunda degil , ozguveninde... Sahip olamadiklarina konsantre olmak yerine, sahip olduklarina konsantre olup mutlu olursan bu ozguvenli enerjin disaridan da iceriden de farkedilir. O zaman cuval giysen insanlara isil isil gelirsin. Yakistirmayi biliyorsan boyun kilon ne olursa olsun her turlu yakistirip her turlu takistirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?