• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısacık boyuma giydiğim hiçbirşey yakışmıyor bıktım artık

yahu sorun boyunun kısa olmasında değil ki..
aç interneti bak,dünyayı peşinden sürükleyen.süper seksi hatunların boyları kaç cm..
sorun boyun değil sen yanlış yere takılıyorsun. sorun bacakların ve basenlerinin geniş olması.
çözüm?eriteceksin bebeğim.. spor yapacaksın, bol bol yürüyeceksin asansör değil tıkır tıkır merdiven çıkacaksın. oralara yönelik çok etkili egzersizler var onları yapacaksın, boğazını tutacaksın
.bacak ve basenlerini erittiğinde o zaman hala boyundan şikayet edersen o zaman konuşuruz bu meseleyi!

buse-terim-kilo1_343.webp

bu mu zayıflamış hali bence hala kilolu

Ben de seninle aynı boydayım ben de kilo alınca direk basenlerim çıkıyor. Ben 45 kilonun üstüne çıkmıyorum artık dikkat ediyorum fiziğimi beğeniyorum böyle. Sende 4-5 kilo ver basenlerden vermeye çalış.

yahu sorun boyunun kısa olmasında değil ki..
aç interneti bak,dünyayı peşinden sürükleyen.süper seksi hatunların boyları kaç cm..
sorun boyun değil sen yanlış yere takılıyorsun. sorun bacakların ve basenlerinin geniş olması.
çözüm?eriteceksin bebeğim.. spor yapacaksın, bol bol yürüyeceksin asansör değil tıkır tıkır merdiven çıkacaksın. oralara yönelik çok etkili egzersizler var onları yapacaksın, boğazını tutacaksın
.bacak ve basenlerini erittiğinde o zaman hala boyundan şikayet edersen o zaman konuşuruz bu meseleyi!
Teşekkürler tavsiyeleriniz için :) evet belki de dediğiniz gibi basenlerimi eritirsem boyumu eskisi kadar sorun etmem.boğazımı tutuyorum aslında.arada sırada egzersiz de yapıyorum ama düzenli olmadığı için pek bir işe yaramıyor maalesef.burda çoğu kişi sizin gibi basenlerimi eritmemin yeterli olacağını söyledi.gerçekten karar verdim ben de.umarım bi kaç aya eritirim :))

Buse Terim kendisine en yakışmayacak moda kıyafetleri seçip giyiyor,sonra kendine modacı diyor.:KK45:

Teşekkürler tavsiyeleriniz için :) evet belki de dediğiniz gibi basenlerimi eritirsem boyumu eskisi kadar sorun etmem.boğazımı tutuyorum aslında.arada sırada egzersiz de yapıyorum ama düzenli olmadığı için pek bir işe yaramıyor maalesef.burda çoğu kişi sizin gibi basenlerimi eritmemin yeterli olacağını söyledi.gerçekten karar verdim ben de.umarım bi kaç aya eritirim :))

eğer orantılı ve düzgün bir fiziğin olursa boy falan farketmiyor.
kk nın egzersizler sayfasını bir karıştırmanı öneririm.öyle çok da ağır değil güzel şeyler var.ama düzenli yapmak şart.
basen ve bacak bölgesi biraz üzerine düştüğünde en kolay erimeye başlayan bölge.en azından ben de sürekli öyle oluyor.düzenli ve sıkı başladın mı birkaç haftaya basenlerindeki değişiklikler seni gaza getirmeye başlar :KK66:

boyunuz uzayabilir bence çunku bizim okulda bir kız vardı lise 4 de iken boyu 155- 160 arasında bir şeydi ama kızı bugun gordum garanti 165 falan olmuştur çok şaşırdm oyle uzamasına :) ama olabiliyormuşta :) kız şu anda uni 2 ye geçti :)
bacak boyu uzatma hareketleri yaparak uzayan arkadaşım vardı deneyın ısterseniz
brde plates çok etkılı oluyrmş boy uzamasnda :) çunku daha dık durmanızı sağlıyormuş fln fln :)

Boydan bi fotoğraf atar misin bi önden bi yandan bi de arkadan çekilmiş şekilde ben kafana taktiğin kadar sıkıntılı bi vücudun olduğunu dusunmuyrm..bak shakira ya allah bir basen vermiş herkes shakira kalçası istiyo

Boydan bi fotoğraf atar misin bi önden bi yandan bi de arkadan çekilmiş şekilde ben kafana taktiğin kadar sıkıntılı bi vücudun olduğunu dusunmuyrm..bak shakira ya allah bir basen vermiş herkes shakira kalçası istiyo
Buraya fotoğraflarımı atmayı uygun bulmuyorum maalesef.tanıdık biri felan görür bişe olur sonra :(

Canım yanlış hatırlamıyorsam senin boyun da kısaydı galiba başka bir konuda görmüştüm seni.boyun kilon kaç acaba?
Hiç eczanede ölçtürmedim ama evde ölçülerimde 1.57 çıkmıştı.
Ben boyumdan çok memnunum kilom 42.
Arkadaşlarım tanıdıklarım hep mankenim, modelim, zerafetim derler.
Çok dikkat çekici bir kızım zaten.
Boyumdan da çok memnunum.
Sen de boyunu sev canim benim 1.50 arkadaşım da var ne giydirse yakıştırıyor kendine...

Boyum tam 1.50 m.kilom da 48-49 felan.belim felan ince fakat bacaklarım ve basenlerim çok geniş.giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime..mesela bu akşam bir akrabanın düğünü var.dar paça kot pantolon ve platform topuklu giyeyim dedim altıma.aynaya geçtim arkadan baktım bacaklarım kısacık, popom yere yakın duruyorzr.Allaha isyan etmek istemiyorum, bir sağlık problemin yok çok şükür ama aynaya baktığımda kendimi mutlu hissedemiyorum boyum yüzünden.giydiğim topuklu ayakkabı bile bir tuhaf gösteriyor sanki bedenimi.ne pol paça pantolon, ne dar paça pantolon, ne mini ne de uzun etek.hangisini giysem tam anlamıyla beğenemiyorum kendimi, hiçbiri yakışmıyor sanki.19 yaşındayım.boy uzatma egzersizkeri denedim düzenli olmasa da..bir işe yaramadı.barfks demirine asılmak boy uzatıyormuş ama buyaştan sonra fayda edermi bilmiyorum :KK43:( sadece bi 6-7 cm daha uzun olsaydım Allahtan başka ne isterdim.mutsuzluğumun en büyük sebebi bu boyumun kısalığı.19-20 yaşlarında boyu uzayan var mı Allah aşkına biri birşey söyylesin :KK43:(( kendimi hep eksik hissediyorum.. Allah'ım bunları yazdığım için beni affetsin..

boyu uzatamazın kilo ver.
154 üm ben kilom 42-43
yine kısa duruyorum elbette ama kıyafetler yakışıyor en azından.

Back
X