Kısas hakkında ne düşünüyorsunuz?

Estagfrullah cidden ne düşünüyorsanız söyleyin değer veriyorum inanın
Sevgi şartsız degil bence.Annenin çocuğa sevgisi tartışılmaz sekilde şartsiz koşulsuz.Verdigini alamadigin her kimseye içinde ister istemez kırılma oluşur ve zamanla o durum mesafeye döner.Bu durum kişinin elinde mi?Bence degil.Kendini bir yerde korumak için kisasla cevap verir en azami sekilde zarar görmek bakk şunu yaparsan cevabim budur.Yapma karşılığı gelir diyorsun Kisa vadede sana güven saglasa da uzun vadede etrafındakiler bu durumdan sıkılabilir.Biraz rahat ol yani tüm hayatın boyunca misliyle cevap verme yolunda gidemezsin ki.

Bu durumda kısasın en büyüğünü yaparım. Vicdanım da sızlamaz. Herkes ne ekerse onu biçer

savunma mekanizması yaptıytsanız hem kendinize hem çevrenizede zarar, hakeden insana hakettiği zaman hakettiği kadarıyla yaparım bana yaptığı ayıbı anlasın diye

Evlilikte kısas pek hoş bir şey değil. Ama eşinize karşı bu yolu bulmuşsunuz gibi düşündüm. Eşinizle sanki güç savaşı hali icindesiniz.

Bence sıkıntı yok...Zaten kimse durduk yerde,konuşmadan,başka yöntemler denemeden,öylesine keyfinden kısas yapmaz.
Yorucu gelebilir ama sürekli konuşmak,kendini ifade etmek zorunda kalmak ta yorucu.Surekli alttan almak,anlasilmamak ta yorucu.Surekli reddedilmek te yorucu.Yani bunlar bir yöntem ise kısas da bir yöntem olabilir pekala.

Çok klişe ama her şeyin ölçülü olanı iyi. Bu şekilde hesaplı kitaplı ilişkiler herkesi yorar

Ay bunu bende yasadim o degilde uye oldugumdan itibaren tum yorumlarima begenmedim ifadesi koymus sok olmustum ama guldum bayagi
Bana daha cok kinci biri gibi gelmisti

Boşanmanın eşiğinden döndük zamanında ama konu farklıydı konu cimriliğiydi benim doğru tepki veremeyip çıldırmamdı vs

Kendini nasıl iyi hissediyorsanöyle davran bence.
Konuştuğunda dinlemeyen ne dediğini anlamayan yada anlamak istemeyen biriyse,
Sen de onun her isteğini ciddiye almak zorunda değilsin.
Sadece sen yapmadığın için ben de yapmıyorum şeklinde bir mantık yürütmen, Yani olayı kısas olarak ifade edişin yanlış.
Bir açıklama yapmana gerek yok içinden gelmiyorsa yapma sebep de koyma ortaya. Sadece yapma.

sorunları konusarak cozmeyı denesenız daha kolay olur halbukı
bu yaptıgınız işi yokusa surmek cunku

Boşanmanın eşiğinden döndük zamanında ama konu farklıydı konu cimriliğiydi benim doğru tepki veremeyip çıldırmamdı vs
yanı aslında ıletısım sorununuzun buyuk bır sebebı sızsınız anladıgım kadarıyla
pekı neden yanı ne oldu da kendınızı ıfade etmekte zorlanır ,ofkenıze yenık duser oldunuz hep yanı cocuklugunuzdan berı mı boyleydınız yoksa yasadıgınız bırsey mı sebep oldu boyle davranmanıza

Fıtratıma bağlıyorum ben genel olarak tahammülsüz biriyim sanırım bir iki anlatmaya çalışıyorum sonra eeh yeter senle mi uğraşacağım moduna geçiyorum

Benım en sevdıgım hamurabi kuralları.Boşver boyle daha kıymetlı olursun.Bu hale getırmeselerdı senı .

Siz bu konuda tecrübeli gibisiniz biraz paylaşır mısınız
Vallaha yedıgım kazıklardan ogrendım.Benı sevenı sevıyorum.Bana deger verene deger verıyorum.Huzurumu kacırabın huzurunu kaçırıyorum.Yanı artık çok yoruldum .O yuzden senın yaptıgın en guzelı .

Ben olsam ben de bunu yapardım. Sizi haklı buldum. Çocuğuna bile bakmak istemeyen adamın isteğini yapmazdım ama bunu sen yapmadın diye yapmıyorum şeklinde değil canım istemiyor, bu süre içerisinde uyuyabilirim, zaten yoruluyorum diye reddederek yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…