Sizin çok geçerli hamilelik gibi bir sebebiniz var yalnız. Canınız istemedi yapmadınız bir örnek var mı? Yok demi çünkü biz kadınlar genelde geçerli bir sebep yoksa istenileni yapıyoruz. Buluşma örnek verdiniz diye ben de vereyim bir komşum var evde eş olunca çok oturmuyor ben de eşimden rica ettim yarın dışarı çıkabilir misin dedim gideceği yer de zaten iş yeri. Canım isterse çıkarım canım istemezse çıkmam ben komşuyu yemem neden ben yokken oturmuyor diyor. Ben de haklısın ama o da böyle bir insan nolur sanki çıksan dedim. Anlatmaya çalıştım Tartıştık ve ben de onun bir ricasını yerine getirmemek ile tehdit ettim bakalım yarın ne olacakMesela en son haftasonu planı ile ilgili bir mevzumuz vardı.. Arkadaşı ile anlaşmışlar birlikte kahvaltı yapacakmışız.. Ondan önceki günde biraz yorulmuşum kendisi de biliyor bunu bu arada hamileyim şuan ağrılarım falan var.. Bana sormadan böyle bir plan yapmışlar bende sabah o saatte kalkamayacağımı biraz dinlenmeye ihtiyacım olduğunu söyledim çok bozuldu.. Israr etti azıcık oturup döneriz falan diye ama halim yok inanın abartmıyorum.. İsterse kendisinin kahvaltıya katılabileceğini benim için problem olmayacağını söyledim ama gitmedi kendisi de.. Çok bozuldu gerçekten arkadaşıma mahçup oldum falan dedi.. Hatta kahvaltı fikrini eşim atmış ortaya planı o şekilde yapmışlar.. Ben bozmuş oldum maalesef..
Ama sonra hiçbirşey olmamış gibi sabah uykumuzu alana kadar uyuduk kalktık birlikte çok güzel bir kahvaltı hazırladık kahvaltımızı yaptıkunuttu gitti yani.. Benim eşim yapı olarak da unutur gider yani onu içinde tutup kinlenmez..