Kişiliksiz adam !

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Oyle sinirliyim oyle gururum kirildi öyle incindimki. .
Allahim kimsenin hakkini kimsede birakmaz

Son düzenleme:
Sakin olun. Gereksiz kendinizi yıpratmayın. Yüzlerini göstermişler. Ayakkabıyı iade edin. Bir dahada yardım etmeyin.

Ne biçim insanlar yahu, birde dayı olacak!
Bence ayakkabı yerine 90 tlyi vur yüzlerine, ayakkabıyı giyip giyip getirdi demesinler sonra!
Akrabaya bile güvenilmeyecekse yanmışız desene.
Allah'a havale et.

Sinirlerinize hakim olun, kendinizi yıpratmayın. Herkes kadir kıymet bilmiyor maalesef

Adamı sinir eder dayınız. Bence ağzınıza sokun ayakkabıyı.

Hayır yani bi de dayısın sen hediye olarak alsan ne var yani. Birde başına kakmış.

Hakkaten kişiliksizmiş. Ne olacakmış yani ömür boyu bir ayakkabının diyetini, arabanın kirasını mı ödeyecekmişsiniz?
Annenin tepki vermesine sevindim. Genelde burada tepkisiz kalan 'aman ağzımızın tadı bozulmasın' cı annelerle sık karşılaşıyoruz. Atsın kafasına şimdiye kadar ne yaptıysa.

Olay büyüyecekse abin öğrenmesin ama araba kirasını da bir şekilde verin ona.

Amaan ekmeginiz suyunuz onlardan mi geliyor? Ama ben olsam herkesin oldugu ortamda yuzlesirdim. Terbiyesize bak sen kimsinde bana karsiligini vereceksin.

Merhamet ten maraz doğar diye boşa dememişler..

Ders olsun sana,bosver.

O ne ya 90 liraya çocuk baktıracağını mı zannetmiş. Ne terbiyesiz insanlar...

Zaten okadar zaman çocuğun herşeyiyle ilgilenip,birde üstüne evin işini gücünü yapıp,oniki saat boyunca,kimbilir kaçgün uğraştığınızın karşılığı, b.klu bi ayakkabı ile olmuyor.Hani yani ayakkabı ayakkabı dediğinde siz de aynen böyle söyleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…