kışın azalması normal mi??

merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim. malum kış gelince bizim işler durdu :utangac:
yazın her akşam olurdu tabi o zamanlar yeni evliydik. ama şimdi kış olunca havalar soğuk olunca haftada sadece 1 kere oluyor. evimiz sobalı ve eşim çok üşür. acaba o yüzden mi olmuyor. kocam istiyorum ama çok soğuk banyo yapmak zor geliyor diyor. acaba grçekten doğrumu. yoksa artık ilgi mi azaldı anlayamadım. bazen dalga geçiyorum ne oldu bize diye sen yaz gelsin görürsün diyor. pek inandırıcı gelmiyor bana .

sizce doğrumudur. yoksa başka nedenlari olabilirmi:delphin:

normal olabilir kışın üşeniyo insan
ama bence bunu alışkanlık haline getirmesine izin verme yani haftada 1 kez az...
hani senin moralini bozmak için demiyorum ..
uzaklaşmıyacağı varrsa bile zamanla uzaklaşır sexten soğur...:delphin:

ya arkadaşlar yazında insan yapış yapış oluyo sıcaktan.en iyisi ilkbahar sonbahar.CADIARZU

ben mesela haftada 2 kez yada olmadi uc kez yikanirim normal bir efor sarfetmedigim zamanlar yaniiii
ama yoksa terlerim falan, o zaman dus alirim ama hergun hergun hele bu kis aylarinda ben aklimi peynir ekmekle yemedim, heleki çalinsan insanlar bilirler zaten surekli çalistigindan, disardasin ve eve geldiginde bir bayansan, dustan sonra saçi kurula fön çek falan isin yoksa artik sabaha kadar ugras
bu adamin (yani eniste beyin) akliyla zoru mu var ki hergun dus alsin...
guzelim sen heralde hiç susuzluk yasamamissin ki bilmiyorsun.... hergun dus almaz banyo keyfi yapamaz millet, herkesin mali durumu kendine goredir...

valla arkadaşım benden güsel yazmışın. valla kocamda sinüzüt var hijyen derken bu sefer baş ağırısından duramıyor. her banyodan sonra baş ağırısı tutuyor. o yüzden haftada 2 banyo yapar genelde bazen üçede çıkar. ama bu kış döneminde yazın ve baharda her akşam banyo yapar.

kizim kis uykusuna yatan kutup ayilari gibi yokmusunuz :) :) :)
kisin koynunda yat yazin seyde puhahahaha
neyse havalar sogudu üsütme sen adami...hafta bir ikiyle idare et anam :)

haftada bir iki kere olması az mı diyosun :delphin:
ben çoktan yaşlandım o zaman

ev alev saçsada kışlar zaten sizde kurak geçiyor bacım..

aynen..bizde kış tarifesinde evde nöbetçiler olduğundan iş yok :delphin:

haftada bir iki kere olması az mı diyosun :delphin:
ben çoktan yaşlandım o zaman

ben demiyorum
biraz altta azsinanlar var, onlarin degimiyle haftada birtaneyle yetin dedim
hem ben ne anlarim bir iki az mi cok muu
daha basima gelmedi öle birsey kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
geldiginde bende söylerimmm yetti artik ginaa geldi diye kaydirigubbakcemile yada bu adamda is yok diye... şutarafagitti
simdi burdaki yorumlari okuyarak egleniyorum ahjahahaha :teytey::teytey:

olayın suyla yıkanmayla ne alakası var
burda denmek istenen
kışın insanın ruh hali biraz daha değişken oluyor
uyuşukluk olabiliyor
buda cinselliği etkiliyor tabiki dee :delphin:

yaw insanın canı yapmak isterse kışı soğuğumu bahane eder allasen
canı istemiyodur üşüdüğünü bahane ediyodur
hele bi yaz gelsin bakalım böyle devam ederse sorunu neyse anlamaya çalışırsın

sanki bi senmisin sobalı evde oturan canım eskiden hep soba varmış halada var ben mesela sobalı evde otruyorum ama bunu mazeret olarak kabul etmiyorum duş sıcak yatak sıcak yap banyonu gel sarıl yatsositososito

bence kışın azalması normal değil
istek bu yaza kışa bakmazki
kendi açımızdan zaten günlük duş alıyoruz
banyo bahane bence

Back
X