- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Tam benim durumum sizn dediğiniz 2 ihtimal benim içinde geçerli :) mayıs olursa karadeniz:) ama kış için bi fikrim yokArkadaşlar merhaba, daha önce bu konuda konu açılmış ama bana pek yardımı olmadı. Henüz tarih kesin olmamakla birlikte evlilik tarihim için 2 ihtimal var. Birincisi Mayıs ayı, ikincisi ocak/şubat ayları.. Sorum şu ki, ocak/şubat aylarında balayı için nerelere gidebiliriz? Tesettürlüyüm, dolayısıyla oteller direkt iptal (sevgilimle beraber havuza giremeyeceğiz), gezi çok istiyorum ama kışın ortasında nereyi gezelim? En güzeli uludağ gibi geliyor ama fiyat olarakta pahalı diye duydum sizce biz ne yapalım? Yardımcı olursanız çookkk sevinirimm. =((
Canım çok güzel görünüyor mekan benim düğünümde ara tatilde olacak düşünebilirim burayı hem çok güzel bir atmosferi var kapadokyanın ama o tarihlerde soguk olmuyor mu ki gezilemez sanırım pek fazlaBiz Kapadokya'ya gitmiştik. Düşünmez misiniz?
İşte kaldığımız yer..
Karlık Evi..
Eki Görüntüle 1244885
Eki Görüntüle 1244886
Karadeniz gezisi için nacizane fikir vereyim size.. Mümkünse sadece trabzon-rize-artvin yapın (artvine gitmedim ama övüyorlar) ama illa daha fazla şehir gezeyim diyorsanız samsundan başlayın (öncesi marmara gibi). Ama tek bir yerde kalıcaz diyorsanız biricik aşkım Ayder'i tavsye ederim..Tam benim durumum sizn dediğiniz 2 ihtimal benim içinde geçerli :) mayıs olursa karadeniz:) ama kış için bi fikrim yok
Biz Kapadokya'ya gitmiştik. Düşünmez misiniz?
İşte kaldığımız yer..
Karlık Evi..
Eki Görüntüle 1244885
Eki Görüntüle 1244886
Biz Kapadokya'ya gitmiştik. Düşünmez misiniz?
İşte kaldığımız yer..
Karlık Evi..
Eki Görüntüle 1244885
Eki Görüntüle 1244886
Bir de nasıl vakit geçirmiştiniz orada? Ne tür aktiviteler vardır? Ayrıca fiyatını da paylaşırsan çookk sevinirim.
Merhaba burası harika görünüyor.Tam olarak neresi ve fiyat bilgisi nedir?Biz Kapadokya'ya gitmiştik. Düşünmez misiniz?
İşte kaldığımız yer..
Karlık Evi..
Eki Görüntüle 1244885
Eki Görüntüle 1244886
Merhaba burası harika görünüyor.Tam olarak neresi ve fiyat bilgisi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?