Başlığı görünce yazayım dedimm.Kışın hamile kalmayalım hımm:roflol::roflol:Zaten hamile kalamıyoz bide kışında kalmazsak işimiz iş:roflol::roflol:
muhahaha koptum ya:roflol:
Başlığı görünce yazayım dedimm.Kışın hamile kalmayalım hımm:roflol::roflol:Zaten hamile kalamıyoz bide kışında kalmazsak işimiz iş:roflol::roflol:
:roflol:çok haklısın zaten kalamıyoruz birde ayları ayırırsak işimiş iş vallaBaşlığı görünce yazayım dedimm.Kışın hamile kalmayalım hımm:roflol::roflol:Zaten hamile kalamıyoz bide kışında kalmazsak işimiz iş:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyBiz 1 ayın hesabını yapıyozz bide uzmanların söylediğine gelde gülme:roflol::roflol::roflol:çok haklısın zaten kalamıyoruz birde ayları ayırırsak işimiş iş valla
ay ben yeni bir fikir buldum paylaşıyım sizinle şimdi başımın etini yiyen ve moral bozmak için hani yokmu bebek daha diyen kişilere bunu dicem
(AYYYYYYYYYYY BİZ KIŞIN BEBEK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ ARAŞTIRMACILAR ARAŞTIRMMIŞLAR YAPMAYIN KIşIN BEBEK DİYOLAR BİZDE KIŞIN YAPMICAZ )
diycem en azından 5,6 ay kurtulurum sözlerdennnn:jeyyar:hihoyyyt
kesinlikle katiliyorum cok haklisin bizler gunun haftanin ayin hesabini yapiyoruz koskoca kisi es gecersek vay halimize
:roflol::roflol::roflol:Gece gece delürdük
delürtürler bunlar insanı bal hem soranlar hemde bu araştırmaları yapanlarrrrr:bbo:
ama iyi fikir demiiiiiiiiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3Bu konuşanlarınn hepsinee :tomato:klava:kötükedihüso
işiniz yok gecenin bi körü uzmanların lafına yazı yazıyonuz bakmayın siz uzmanların lafına gidinde bebe yapın(helede sen balllllllllllllllllllllllllll kocanı uyuttun buraya geldin demi delüüüüüüüüüüüüüüüüüü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?