Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yazın daha hızlı kilo verildiğini biliyorum ama kışın, yazın verdiğinizin yarısı kadar bile veremezsiniz deniyor bu doğru mu? Bunu düşündükçe tüm motivasyonum gidiyor
Kışın hiç kilo verme deneyimim olmadı ama yazın bir ayda 10 kilodan fazla vermiştim(iştahsızlık vardı) ve biraz araştırdım kışın yaza göre daha az kilo verilrimiş ama umarım istediğim kiloyu verebilirim şu 2 ayda .s
Yazın daha hızlı kilo verildiğini biliyorum ama kışın, yazın verdiğinizin yarısı kadar bile veremezsiniz deniyor bu doğru mu? Bunu düşündükçe tüm motivasyonum gidiyor
aslında doğru ama yine de senin elinde.Serotonin hormonuyla alakalı bir durum.Bu hormonun miktarı güneş ışığında artar,kapalı karanlık yerlerde miktarı azalır.Serotonin azalması yeme bozukluğuna neden olur.Beyinde azalınca beyin bu eksikliği şekerli gıda yenmesini artırarak sağlar.Yani kışın azalan hormonun etkisiyle yeme isteğin artar ama bu ille de kilo veremeyeceğin anlamına gelmez.10 kilo verme de 6 kilo ver,neyin kötüsü ?