- Konu Sahibi benim_olan
benim herşeyim planlı programlıydı.yeni yıl bebeği istemiştim.ve Allah gönlüme göre verdi.kısmetse ocağın 2. haftasında aramıza resmen katılacak oğlum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de muhtemel doğum tarihim 8 mart kısmetse.Bende hep böyle isterdim,zaten sıcakla aram hiç iyi değildir.Tesadüfen denk geldi.Ele avuca gelip,kışa kadar bayağı büyümüş olacak inşallah.Allah hepimize miniklerimizi bağışlasın.Amin.opuyorumnanaktanbende hayırlısıyla martın başında doğum yapıcam bana göre çok güzel zamana denk geliyo yaza ve önümüzdeki kışa kadar toparlanmış olcak bebeğim
Benim de muhtemel doğum tarihim 8 mart kısmetse.Bende hep böyle isterdim,zaten sıcakla aram hiç iyi değildir.Tesadüfen denk geldi.Ele avuca gelip,kışa kadar bayağı büyümüş olacak inşallah.Allah hepimize miniklerimizi bağışlasın.Amin.opuyorumnanaktan
bakarsın aynı gün doğum yaparız![]()
benim herşeyim planlı programlıydı.yeni yıl bebeği istemiştim.ve Allah gönlüme göre verdi.kısmetse ocağın 2. haftasında aramıza resmen katılacak oğlum.
arkadaşım;
yazını okuyunca kendim gibi biri işte dedim :lepi:
bende ilk hamileliğimde aynı planı yapmıştım ama canım oğlum vaktini beklemedi
31 aralık ta geldi yani hem bayramı hemde günlerdir planını yaptığım yılbaşı gecesini hastanede geçirmiştim.
umarım seninkide bir süpriz yapmazda istediğin vakitte gelir.
ya hiç yazın doğuran memnun olan yok mu? yaa...ben şimdi kışamı? doğurmalıyım ..banane bananee...kaydirigubbakcemile3:1hug: