• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kışın mı? doğum yapmak avantaj..yoksa yazın mı?

benim herşeyim planlı programlıydı.yeni yıl bebeği istemiştim.ve Allah gönlüme göre verdi.kısmetse ocağın 2. haftasında aramıza resmen katılacak oğlum.

Martda dogum yaptim. aralikta dogum yaptim. yine aralikta olacak ins.. ben yaz bebegini ozluyorum yaa. kisin hasta olacak diye bir yere cikamiyorsun. o minicik haliyle cibil cibil giydiremiyorsun..yaz bebegi baskadir ya hanimlar siz ne derseniz deyin... ama haziran ayi olcak tam havalarin isindigi zaman soyle kisa badileri giydircen koklayip durcan cilbildak haliylee....:)))

Son düzenleme:
bende hayırlısıyla martın başında doğum yapıcam bana göre çok güzel zamana denk geliyo yaza ve önümüzdeki kışa kadar toparlanmış olcak bebeğim

benimde inşallah nisana geliyo doğumum planlı değildi ama tam istediğim gibi oldu baharda olması daha iyi sanki

benim de şubat ayına geliyo doğum, allah izin verirse. planlı bi gebelikti ve zaten yeni doğduğunda dışarı çıkamayacak. yaza kadar da toparlanır, inş. zamanlama iyi diye düşünüyorum.

bende hayırlısıyla martın başında doğum yapıcam bana göre çok güzel zamana denk geliyo yaza ve önümüzdeki kışa kadar toparlanmış olcak bebeğim
Benim de muhtemel doğum tarihim 8 mart kısmetse.Bende hep böyle isterdim,zaten sıcakla aram hiç iyi değildir.Tesadüfen denk geldi.Ele avuca gelip,kışa kadar bayağı büyümüş olacak inşallah.Allah hepimize miniklerimizi bağışlasın.Amin.opuyorumnanaktan

ben kasımda doğum yapıcam allahın izniyle ve yaza kadar büyüyücez gezmelere gidicez yazın kuzumla yaz bebekleride çabuk büyür derler birde herügn duş aldırır insan iyi olur rahatlar kısın biraz zor tabi birde yazın dez avantajı isilik çok oluyor sıcaklarda bebeğe uyumak çok zor oluyor arkadaşım mayısda doğurdu zor geçirdiler yazı

Benim de muhtemel doğum tarihim 8 mart kısmetse.Bende hep böyle isterdim,zaten sıcakla aram hiç iyi değildir.Tesadüfen denk geldi.Ele avuca gelip,kışa kadar bayağı büyümüş olacak inşallah.Allah hepimize miniklerimizi bağışlasın.Amin.opuyorumnanaktan

bakarsın aynı gün doğum yaparız :D

ben ocak 2005 de hamile kaldim
hamileligimi harika gecirdim
ki o yaz asiri sicak olmasina ragmen 3mevsimide yasadim
kizim 10.cu ayin 23ünde dünyaya geldi
süperdi bence kisi gecirdik
yazada tam kivamindaydi ele avuca geliyodu herseyin tadini doyasiya vardik
saglikla gelsinlerde yazi kisi farketmiyo
anne sicakligi sefkatiyle büyüyo sonucda bebelerimiz

benim herşeyim planlı programlıydı.yeni yıl bebeği istemiştim.ve Allah gönlüme göre verdi.kısmetse ocağın 2. haftasında aramıza resmen katılacak oğlum.

arkadaşım;
yazını okuyunca kendim gibi biri işte dedim :lepi:
bende ilk hamileliğimde aynı planı yapmıştım ama canım oğlum vaktini beklemedi
31 aralık ta geldi yani hem bayramı hemde günlerdir planını yaptığım yılbaşı gecesini hastanede geçirmiştim.
umarım seninkide bir süpriz yapmazda istediğin vakitte gelir.

ilk hamileliğimde ikinci hamileliğimde planlı oldu.
marttan mayısa kadar hamile kalmak için uğraştım ilkinde nisanda ikincide mayısta hamile kaldım.
ben kış bebeğiyim, eşimde kış bebeği ve kışın evlendik.biz bir kış ailesi olduk alkisalkisalkis
bence kışın dünyaya getirmek daha iyi öyle evede haps olmadım ama bebeğimi sıcak olacağından emin olduktan sonra korkmadan dışarı çıktım evdede zaten kendimiz içinde sıcak olması gerektiği için bir pbolem yaşamadım zaten yelek giydirsem battaniyeye sarmadım battaniye varsa yelek giydirmedim çok sıcağa alışsın istemedim yaza kadarda hem ele avuca geldi, rahat giysiler giydi hemde ek besine geçtiğimiz içinde dışarda çok zorlanmadık.
ikincide öyle olacak ocak sonunda gelecek inşallah.

Bizimki planlı değildi. Evlendğimiz Şubat ayından beri bebek istiyorduk. Ben sadece öğretmen olduğum için dönemin birini kapatacak şekilde olsun istemiştim. Ve bir terslik olmazsa aynen de öyle olacak. Martta geliyor bebeğim. Bence iyi bir zamanlama. Hem 2. dönemi kapatmış olacağım hem de yazın bebeğime bakacağım. Bir dahaki okulların açılmasına kadar 6-7 aylık olacak. İnşallah herşey planladığımız gibi gider.

ya hiç yazın doğuran memnun olan yok mu? yaa...ben şimdi kışamı? doğurmalıyım ..banane bananee...kaydirigubbakcemile3:1hug:

arkadaşım;
yazını okuyunca kendim gibi biri işte dedim :lepi:
bende ilk hamileliğimde aynı planı yapmıştım ama canım oğlum vaktini beklemedi
31 aralık ta geldi yani hem bayramı hemde günlerdir planını yaptığım yılbaşı gecesini hastanede geçirmiştim.
umarım seninkide bir süpriz yapmazda istediğin vakitte gelir.

bizimde tek endişemiz o.inşallah bir süpriz yapmaz bize.zamanında gelir.bende kış bebeğiyim.aslında kış bebeği istememdeki en büyük etken buydu.

Son düzenleme:
bence en güzeli kış bebeği. Hem yaza kadar anne kendini toparlıyor hemde bebek ele avuca gelecek şekilde büyüyor. Bu benim fikrim

ya hiç yazın doğuran memnun olan yok mu? yaa...ben şimdi kışamı? doğurmalıyım ..banane bananee...kaydirigubbakcemile3:1hug:

arkadaşım;
yaz hariç tüm mevsimler loğusalık dönemi için rahat olur bence, hem bebeklerin sıcaklık anlayışı farklı biz terlerken o üşüyebilir,kendimize göre ayarlayamayız sıcak olursa isilik olabilir cam açsan ceyran yapar üşür açmasan hem siz hemde bebek bunalır ama kışın her türlü sıcak ortam isteneceğinden rahat olur. benim oğlum aralık doğumlu ve ilk hastalığını 10 aylıkken yaşadı.

nezaman gelirse gelsin hayırlısıyla gelsin

yeterki fazla bekletmeden üzmeden gelsin

valla bilmiyorum yaşayanların görüşünede saygım var ama benim kardeşim 17 aralık doğumlu 5 yaşında yıkaması bi dert oluyodu giydirmesi bi dert doğal gazlıda değil annemlerin evi ozamanki gibi çamaşır kurutması bi dertti..aşıya o soğuklarda götürmesi bi dertti.annem sezeryanla doğum yapmıştı ve onun içinde yıkanması falan çok zor olmuştu.bebek üşümesin diye evi hamam gibi yapıyoduk yıkarken falan..o yüzden kış bebeğinden gözüm çok fena korktu..ben yazın en azında ya eylül yada temmuz başı olsun istiyorum..bakalım kısmet..sengözlerimebaksanab

kızlar neler yazdınız okumadım ama bende tecrübe ile yazayım.ilk kızım agustos dogumlu..hep diyodum yazı gördüm bide kış nasıl oluyomuş bunuda kış dogum olsun diye hesaplayacagım dedim ve oldu kısmetse ikincisi şubatta dogacak.ama şimdiden dezavamtajlarını görür gibiyim.şimdiden kş oldugu için pişman olmaya başladım.agustosta ne güzel kenden içinde rahat oluyo bi şort bi askılı ile rahat rahat dolaşıyorsun.bebek bi bady ile kalıyo.yeni dogmuşken üşükme derdin olmuyo.kış gelene kadar zaten toparlanmış oluyo.dışarı çıkırtabiliyorsun.gezdirebiliyorsun.d vitamini yani güneşi daha rahat alıyo.emzirmek kolay oluyo.çünkü sizde hasta olmuyorsunuz.üstünüzde kat kat giysi olmuyo..
ama kışın grip olabilir.dışarı çıkamayacak.yagmur.rüzgar maglum.aceba üşüyormu deyip duracagız.biz grip olacagız evde maskeyle dolaş dur.banyo yaptırınca koştur koştur giydir aman üşüyecek diye..
ne bileyim kızlar daha dogurmadım ama bunlarıda düşünüpduruyorum...
meger yazın dogurmak ne güzelmiş......benceee.....

Back
X