• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kışın mı? doğum yapmak avantaj..yoksa yazın mı?

önceden yazın ne iyidir bebek üşümez üşütme derdin olmaz diyordum ama şimdi şubat 2012 de inş anne olacak biri olarak kış en güzeli... şu sıcaklarda lohusa olmak eminim çok zordur..ter bi yandan bebek bi yandan ısırik olmasın diye yıkamak lazım bide tam sevileceği zaman kış geliyor..iyiki benim kışa denk geldi hep yazın doğurayım istiyordum ama gerçekten hayırlısı bu oldu..şu sıcaklarda yapamazdım ben..sıcaktan zaten sinir geliyor bana...:78:

oğlum ocak kızım haziran doğumlu.
ikisini de yaşadım yani.ikisinin de avantajı ve dezavantajı var tabii.
gerçi bu işler plana programa bakmıyor.ne zaman kısmetse o zaman geliyor bebişler.
yazın lohusa olmak zor ama onu söyliyim:58:

Benim bebiş kısmetse 26 şubatta geliyor. Planlı değildi ama ben memnunum. Hani derler ya soğuğa çare var ama sıcağa yok diye bence de öyle odanın sısını ayarladım mı bebiş banyosunu da yapar rahatça uyur da hem yaza kadar ele avuca gelir gezmelere gideriz diye düşünüyorum. Tabi herşeyin başı sağlık, sağlıklı olsun da yazı da atlatır kışı da :)

Benim bebiş kısmetse 26 şubatta geliyor. Planlı değildi ama ben memnunum. Hani derler ya soğuğa çare var ama sıcağa yok diye bence de öyle odanın sısını ayarladım mı bebiş banyosunu da yapar rahatça uyur da hem yaza kadar ele avuca gelir gezmelere gideriz diye düşünüyorum. Tabi herşeyin başı sağlık, sağlıklı olsun da yazı da atlatır kışı da :)

bende bilerek yaza denk gelmesini istedim evim kaloriferli değil kışın 40 lı bebekle çok zor olurdu benim için ama yazın klimayı açıp düşük ayara getirince bence çok zor olmaz die düşünüyorum birde allahın planı bu şükür ki daha fazla bekletmedi diye düşünüyorum:33:

Şimdiki aklım olsa kesinlikle mart nisan gibi doğururdum. Hem kendin için hem Bebek için. Hamileliğin son aylarını serin serin geçirirsin. Şu en zor en ağır döneminde bi de sıcaklar çok fena vuruyor. Bebek doğduğunda da biraz kendine geldiğinde havalar ısınmış oluyor istediğin gibi al gezdir. Bizim Bebek tam kendine gelecek havalar soğumaya başalayacak

Ben iki cocugumu kışın dogurdum sar sarmala buyuduler yazin gezip tozduk ucuncuyu yeni dogurdum dikişlerim yanıyo sıcaktan ter biyandan bebek desen terlermi usuturmu zor yani en guzeli kış

En güzeli son bahar bence ben Adana'da yaşadığım için :) ilk kızımı ocak ayında doğırmuştum ve hamileliğim çok güzel geçmişti çünkü son aylarım en güzel aylara denk gelmişti bir de yaz geldiğinde Bebek baya toparlanıyor iyi oluyor , şimdi ki hamileliğim çok şükür sıkıntılı değil ama sıcakta zor oluyor terliyorum günde 3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum vs vs zor yani ama doğum olunca eylül olacak inşallah rahat ederim , doğum Zaman'ı denk getirmek bence mucize Allah ne Zaman kısmet ederse....

Back
X