- 31 Ağustos 2016
- 197
- 181
- 103
- 36
- Konu Sahibi nurella3449
-
Kontrat filan yok anladığım kadarıyla, ev sahibini daha öncesinden bilgilendirmese hak verebilirim ama kaç ay öncesinden arayıp ona göre davranmanız için haberini vermiş ağırdan alan siz olmuşsunuz, ne gerek var insanları uğraştırmaya bir de mağdur rolüne giriyorsunuz yazık değil mi o ev sahibine de. Başka şehire taşınma durumunuz vardı madem eve girmeden önce yahut sene başında Ev sahibiyle konuşup kontrat yapacaktınız işinizi sağlama alacaksınız, madem önlemini almıyorsunuz ceremesini de çekeceksiniz kusura bakmayın
İyi okumadınız sanırım bir hafta once bir kaç aya çıkın demişKontrat filan yok anladığım kadarıyla, ev sahibini daha öncesinden bilgilendirmese hak verebilirim ama kaç ay öncesinden arayıp ona göre davranmanız için haberini vermiş ağırdan alan siz olmuşsunuz, ne gerek var insanları uğraştırmaya bir de mağdur rolüne giriyorsunuz yazık değil mi o ev sahibine de. Başka şehire taşınma durumunuz vardı madem eve girmeden önce yahut sene başında Ev sahibiyle konuşup kontrat yapacaktınız işinizi sağlama alacaksınız, madem önlemini almıyorsunuz ceremesini de çekeceksiniz kusura bakmayın
Ev sahibimiz bizi bi kac ay once aramadi. 1 hafta once aradi bi kac ay sonra ben gelecwgim dedi. Yaza kadar sure verdi. Dun tekrar arayip cikmamizi soylemis. Lutfen tekrar okuyun.Kontrat filan yok anladığım kadarıyla, ev sahibini daha öncesinden bilgilendirmese hak verebilirim ama kaç ay öncesinden arayıp ona göre davranmanız için haberini vermiş ağırdan alan siz olmuşsunuz, ne gerek var insanları uğraştırmaya bir de mağdur rolüne giriyorsunuz yazık değil mi o ev sahibine de. Başka şehire taşınma durumunuz vardı madem eve girmeden önce yahut sene başında Ev sahibiyle konuşup kontrat yapacaktınız işinizi sağlama alacaksınız, madem önlemini almıyorsunuz ceremesini de çekeceksiniz kusura bakmayın
Magduriyetinizi belirtin. Kirayi biraz daha arttirip yaza kadar oturmak istediginizi soyleseniz.Sözleşmemiz ayin 10 unda bitecek.
Esim yarim saat resmen yalvrdi. Nirde ben daha 1 ay once ameliyat oldum. Bu durumu anlattik.yok kabul etmiyoMagduriyetinizi belirtin. Kirayi biraz daha arttirip yaza kadar oturmak istediginizi soyleseniz.
Ne vicdansiz adammis yaa. Guzellikten anlamiyorsa terslikten anlasin o zaman. Sanki kendisi kis gunu gelip yerlesecek yalan konusuyor iste. Cikmayin oturun bi halt yiyemez.Esim yarim saat resmen yalvrdi. Nirde ben daha 1 ay once ameliyat oldum. Bu durumu anlattik.yok kabul etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?