kisin ortasinda evsiz kaldik ;(

Esim yarim saat resmen yalvrdi. Nirde ben daha 1 ay once ameliyat oldum. Bu durumu anlattik.yok kabul etmiyo
Cikmayin versin mahkemeye madem bu adamin kendi oturdugu ev yokmuydu sokaktami yatiyorduda sizin oturdugunuz eve sizi aniden cikarip tasinacakmis hemde ilk basta yaza kadar deyip sonra bi haftaya cikin demekde neymis acaba baska birini buldu daha fazla kira vericek o yuzdenmi acele ediyo kacmasin diye sonucta kndi olsa bukadar acele etmezdi insallah en kisa surede bulursunuz

Ev sahiplerinin çoğu aynı şeyi ypyor evi verip sonradan ya ben oturacam yada kızım yada oğlum evlenecek diyip çıkarıyorlar eve girerken mutlaka kontrat yapılmalı benimde yaşadığım bir durum gerçekten zor umarım herşey istediğin gibi olur

Insaallah cok sagolun. Bir mucize olsunda arayip tamam yaza kadar kalin demesini bekliyoruz. Esim bi kac ev bakmis kiralik ama tasinma yerlesme isleri cok zor. Yasayanlariniz bilir. Birde butun evler su an oturdugumuz evden 200 tl civarında fazla. Tabi bide tasinma masraflari. Avukat cikmasanizda bir sey yapamaz dedi. Ama huzursuzlugu yetiyor zaten

Bilmiyoruzki. Kirayi hep zamaninda ödedik. Zaten 2 kisiyiz eve bir zarar vermedik. Kombinin bakimiydi asansör bakimiydi hepsini biz ödedik. Cikmiyorum dedim esime. Polislerle gelsin dedim
Eger o 2,3 ay once esinizi arayip kendi haber vermenin disinda kendini garantiye alip noterden kontrat tarihinde cikis verip kendi yerlesecegini belirttiyse cagirdiginiz polis sizi atar haberiniz olsun birde yeni kiraci degilde kendinin yerlesicek olmasi da kanunen tam bilmiyorum ama bir ustunluk sagliyor diye hatirliyorum

Ev sahibimiz bizi bi kac ay once aramadi. 1 hafta once aradi bi kac ay sonra ben gelecwgim dedi. Yaza kadar sure verdi. Dun tekrar arayip cikmamizi soylemis. Lutfen tekrar okuyun.

Hemen çıkın dememiş ki, yaza kadar süre verdi diyorsunuz, sözleşmeniz de 10'unda bitiyormuş? Davalık ya da kavga etmelik ne var ki?

YaZdığını yaZıyı okudum ve size 'YAZIK' dedim. Öyle olsa dahi bir insan evsiz kalmayı haketmez. Kimse istenmediği yerde kalmaz. Bir insana yakışan en güzel şey merhamettir bir dal alın derim

Avukat dogru söylemiş 2 yil boyunca cikaramayan var suan oturdugum yerde.Mahkeme devam ediyor.Aidat bile vermiyor adam.

Hanımefendi aynı durum bizimde başımıza geldi kira kontratı yaparken tahliye taahhütnamesi imzalamadıysanız sakın çıkmayın 10 gün sonra süresi dolacak olan sözleşmeniz otomatik yenilenecek yeni kanun böyle ama tahliye taahhütnamesi imzaladınızsa yapacak bişey yok genelde boş kapıda imza attırıp sonradan kiracıyı çıkartmak istedikleri vakit tarih kısmını düzenliyorlar

Birde eğer bina kentsel dönüşüme girecekse alelacele kiracıyı çıkarıp kendini oturuyor gösterecektir aksi halde devletten 18 ay kira yardımı alamayacak

Az insaff bee. İnsandan bahsediyoruz, afedersiniz gölbez mi bunlar ki onda bile yapılamaz.Adamın biri k..ının keyfine göre karar değiştiriyo,sizde burda haklıydıdıdı bilmem ne?Koskoca yazmış, yazın dedi ama 1 haftaya kadar diye fikir değiştirdi diye.Kimse g...ünün keyfine göre oynayamaz.Konu sahibi, direnin.

Mahkemeye verse sonuclanması 6 ay surer
Sızı cıkaramaz
Naklıye yı oder sıze ev bulur o evın depozıtosunu oderse cıkabılecegınızı yasal yolların her ıkı tarafada acık oldugunu soyleyın ev sahıbıne
Bosuna yalvarmıssınız

Sözleşmenin bitimine en geç bir ay kala ihbarname göndermesi gerekir. Öyle çık demekle olmuyor. Sinir ıluyorum böyke ev sahiplerine

Mevcut yasalar kiracinin lehine arkadasim. Öyle kafasına esince ev sahibi cik diyemez. Kira düzenli odendiyse ve mülk sahibinin elinde tahliye taahhüdü yoksa sizin tarafinizdan imzalanmış, kendisini parcalasa cikartamaz sizi o şekilde.

Nekadar zor bir durum bazi insanlar böyle serefsizlik yapiyor. Insanda merhamet olsa bir kac ay öncesinden haber verirdi. Bizde yurtdisindayiz ev sahibimiz türk bizde yakinda cikcaz bu evden ve eminim ki cok cok eminim bizim evsahibi bir .okluk lar cevirecek para düskünü insan

Arkadaslar cok şükür evden cikmiyoruz. Adam aramis yine esimi. Tamam bu havada ugrasmayin demis. Adamin iki evi var. Bizim ev yeni adaminki biraz daha eski. Ben oturacaktim artik idare edeyim bi kac ay demis. Kirayi artirmis. Kirayi artirmasina bi sey demiyorum hakki ama 150 lirada artirilmazki. Esime tamam dedim bunada tamam diyelim ama en kisa zamandada cikalim bu adamin evinden. Adamin amaci belliymis. Köşeye sıkıştırıp kirayi artiririm diye düşünmüş.
Herkese tesekkur ederiml destekleriniz icin

Kirayı artırmak gibi bir hakkı yok ev sahibinin
i

Kirayı bu kadar arttıramaz, mevcut sözleşmeniz düzenli ödeme durumunda devam edeceği gibi şimdi hatırlayamadım ama yasal bir oran var üzerinde artış yapamaz. Araştırın hakkınızı yedirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…