Kışın sobalı evde yeni doğan bebek için yatak odasını en güvenli nasıl ısıtabilirim?

selinpamuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Hatay'da yaşıyorum evde doğal gaz yok Aralık'ta doğum yapacağım tam kışa geliyor yatak odamı nasıl ısıtacağım evimde klima da var elektrik soba da ama ama evlendim evleneli soba hiç takmadım şimdi bebek geliyor ne yapmam lazım? Nasıl ısıtıcağım? Klima salonda yatak odam da değil salonda da yatmam misafir filan gelirse sıkıntı annemde gelecek salonda yatar

Hatay'da yaşıyorum evde doğal gaz yok Aralık'ta doğum yapacağım tam kışa geliyor yatak odamı nasıl ısıtacağım evimde klima da var elektrik soba da ama ama evlendim evleneli soba hiç takmadım şimdi bebek geliyor ne yapmam lazım? Nasıl ısıtıcağım? Klima salonda yatak odam da değil salonda da yatmam misafir filan gelirse sıkıntı annemde gelecek salonda yatar
Şahsi fikrimce zaten klima kullanmayın içerideki havayı çok kurutuyor çocuk tıkanır. Elektrikli ısıtıcı yakın odanın kapısını da hep kapalı tutun yeterli olur. Zaten öyle bebekler aşırı aşırı sıcağı sevmiyorlar hamam gibi olmasına da gerek yok. Sağlıkla gelsin bebişiniz ❤️

Back