• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısır döngü

kafama

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
25
3
1
Slm herkese iki üçgün öncede yazmıştım evliliğimin nedenli kötü olduğunu ve ben gerçekten boşanmak istiyorum evet ama eşim tüm ipleri koparır atar satar sonrada sen üstüme geldin sende sinirlenince kontrolünü kaybediyon falan falan benim asıl meselem bana dayak ATA'n biriyle yaşamak değil en büyük sorun ailem daha önceki açtığım konuda ailen arkandaysa hiç durma şimdi milyon dayak yedim boşanıcam dedim ailem benim yanımda yer alacağına karşimda yer aldılar yani benim tek korkum bi daha anne olabilirmiyim değildi sadece bide aile faktörü var hep bana e ne yapıcan çekicen mecbursun Nasıl boşanırsın böyle yap şöyle yap deyip durdular gitsem mecbur kalsalarda hep başima kakıcaklar ve asla çalışmama izin vermezler kuralları vardır ailemin heleki boşanmışsan yandın toplum ne ise ailemde aynı o kafa şimdi eşim olucak dengesiz yalvarıyor yakarıyor alıp karşıma konuşuyorum bana hep sende sinirlenince bilmiyon ne yaptığını ondan kaaybediyom kendimi bende acaba benimde bir suçum var mı olaylar bu şekli alıyor yani tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum ne yapayım bu durumda çok sıkkın yorgun ve çaresizim

Çocuk yapmayın
Çocuk yokken kabul etmeyen aileniz çocukla eve dönmenizi hiç kabul etmez
Evliliğinizi kurtarmaya çalışıyorsanızda çocuk fikrine bir süre ara verin
Eşinize çalışmak istediğinizi söyleyin
Kendi ayaklarınız üstünde durun
Kendinizden başkasında çare aramamış olursunuz

Ya sanki eski konunuzda aileniz destek gibi okudum karıştırıyormuyum ?
Hani durumları falan iyiydi,hatta çalışmanıza gerek yoktu size bakarlardı yanılıyormuyum.
Eşin uslanmaz bence dayak girmiş evinize bir kere, ama sizde de fazla cevapcılık altta kalmama gibi durumlar var ise kendinizi isterseniz tekrar kontrol ederek bir şans daha verin ama bu da fazla sürmez !!!bu adam dayak atar üstünede birkaç çocuğunuz olur ozaman vay halinize ....

Ailenin desteğine falan ihtiyacın yok
Kazan paranı, ayrı eve çık, boşan
Bunlar tek başınayken de yapılır kolayca
Kurtar kendini
Emin ol bunu yapmayı çok düşündüm ama hayatta ayrı ev tutmama özgür yaşamamı bırakmazlar

Tehtid mi var
Onlardan izin almak zorunda değilsin

Kötü şeyler yapacak düzeydelerse (öldürme-dövme vb) durumunu polisle-savcılıkla falan paylaşmalısın
Yoo yoo o denli değil evlatlıktan redederiz falan diyorlar öyle birşeye kalkışsamda mecbur kalıp tek yaşayamazsın evin ailen var kız çocuğusun deyip beni kapana alırlar durum bu yani bunları yaşiycamı biliyom ne eşime ne aileme güvenim yok bilmiyorum mesela eşime bana yaptığı haksızlıkları oyunları hiç konuşmasam ses yok öyle Gül gibi geçinip gidiyoruz onun deyimiyle ama ben kaldıramadığım kendimle savaştığım çok oluyor gün geliyo karşisında buluyom kendimi haksızlığını beni ailesine ona buna konuşmasını sindiremiyorum kendimi yokluyorum bende mi sorun diyorum offff kısıca

Slm herkese iki üçgün öncede yazmıştım evliliğimin nedenli kötü olduğunu ve ben gerçekten boşanmak istiyorum evet ama eşim tüm ipleri koparır atar satar sonrada sen üstüme geldin sende sinirlenince kontrolünü kaybediyon falan falan benim asıl meselem bana dayak ATA'n biriyle yaşamak değil en büyük sorun ailem daha önceki açtığım konuda ailen arkandaysa hiç durma şimdi milyon dayak yedim boşanıcam dedim ailem benim yanımda yer alacağına karşimda yer aldılar yani benim tek korkum bi daha anne olabilirmiyim değildi sadece bide aile faktörü var hep bana e ne yapıcan çekicen mecbursun Nasıl boşanırsın böyle yap şöyle yap deyip durdular gitsem mecbur kalsalarda hep başima kakıcaklar ve asla çalışmama izin vermezler kuralları vardır ailemin heleki boşanmışsan yandın toplum ne ise ailemde aynı o kafa şimdi eşim olucak dengesiz yalvarıyor yakarıyor alıp karşıma konuşuyorum bana hep sende sinirlenince bilmiyon ne yaptığını ondan kaaybediyom kendimi bende acaba benimde bir suçum var mı olaylar bu şekli alıyor yani tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum ne yapayım bu durumda çok sıkkın yorgun ve çaresizim

acil bi iş bul kendine.
eşine de 'evde durunca sana sarıyom, çalışmam lazım' de.
işte birikim yap ve o sürede çocuk yapma.
baktın düzelmiyo, elinde paran da olunca çeker gidersin.
ailene de mihnet etmezsin.

Ailen arkada değilse iş bul.
Zaten bu ailelerde kızlarının dayağına göz yumar. Sonra bir gun damatları kızlarını öldürür ve mızmız ağlarlar.

Seni o evliliğe iten de eminim ailenin şiddeti ve baskısıydı. Kimse bana aile farklıdır demesin, şiddet gösteren ailenin dayak atan kocadan farkkı yok hatta daha kötüsü bence. Ailen bunu yaparsa millet neler yapmaz!!

Ailene muhtaç değilsin, seni buna onlar itti ve kendine ancak kendin yardım edebilirsin. TÜM gücünü topla ve yapabileceğin işleri bi düşün. Bununla ilgili kurumlar var, destek al ve kendini bi işe at... Dayak yiyerek yaşamaktan kötü değil hiçbir şey...

Ablam öncelikle Allah yardımcın olsun. Güzel bi iş bulup kendi ayakların üstünde durman gerek. Ailen böyle yapar toplum böyle diye düşünme. Bu hayatı bir kere yaşayacaksın. Kurtar kendini. Daha güzel bir hayat kurarsın inşallah.

Yazan herkese çok teşekkür ederim fikirleriniz iyi temennileriniz için Allah kimseyi çaresiz dar bırakmasın çok zor evlenmeden önce hep derlerdi kız çocuğu çok günah kız çocuğu erkek gibi değil hep o çeker erkek ne gelse başinada üstesinden gelir kız çocuğu öylemi derlerdi hep tepki verir kızardım kimse mecbur değil kızda olsa erkek de olsa farketmez hiç aklıma gelmezdi bu kadar tahammül edeceğim ve evlendikten sonra bu düşüncenin doğru olduğuna kanaat getirdim ve inanın ilk evlendiğim sene kendi kendime diyodum rabbim ne vereceksen hayırlısını ver ama bir kızım olursa onu Nasıl başka birine veririm Nasıl olur acaba ne gelir başina diye hep korkardım yani ne diyelim Allah kimseyi merhametsiz kalbinde fesatlık besleyen insanlarla imtahan etmesin :KK43:

Back
X