Slm herkese iki üçgün öncede yazmıştım evliliğimin nedenli kötü olduğunu ve ben gerçekten boşanmak istiyorum evet ama eşim tüm ipleri koparır atar satar sonrada sen üstüme geldin sende sinirlenince kontrolünü kaybediyon falan falan benim asıl meselem bana dayak ATA'n biriyle yaşamak değil en büyük sorun ailem daha önceki açtığım konuda ailen arkandaysa hiç durma şimdi milyon dayak yedim boşanıcam dedim ailem benim yanımda yer alacağına karşimda yer aldılar yani benim tek korkum bi daha anne olabilirmiyim değildi sadece bide aile faktörü var hep bana e ne yapıcan çekicen mecbursun Nasıl boşanırsın böyle yap şöyle yap deyip durdular gitsem mecbur kalsalarda hep başima kakıcaklar ve asla çalışmama izin vermezler kuralları vardır ailemin heleki boşanmışsan yandın toplum ne ise ailemde aynı o kafa şimdi eşim olucak dengesiz yalvarıyor yakarıyor alıp karşıma konuşuyorum bana hep sende sinirlenince bilmiyon ne yaptığını ondan kaaybediyom kendimi bende acaba benimde bir suçum var mı olaylar bu şekli alıyor yani tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum ne yapayım bu durumda çok sıkkın yorgun ve çaresizim