Tecrübelerinizi yazar mısınız?
Konuyla ilgili bazı yazılar okudum, onları da paylaşacağım inşaallah.
Ben iki gun once hacamat yaptrdim sirtimdan belimden kuyruk sokumundan.hic acimadi.pihti seklinde koyu renk kan cikti.sifasina cok inanyorm.sonucta efendimiz tavsiye etmis.
Evet ben de inaniyorum, insaallah sifa olur. Acimadigini soyledigin iyi oldu. Ben de suluk dusunuyorum daha once kendimiz alip yapmistik ama bebek icin filan degil kanimiz temizlensin diye. Simdi bahsettigin bolgelere suluk tutturmayi dusunuyorum evde, hacamat da var bir yandan aklimda, bakalim hayirlisi... Duzenli kontroldeysen ve bu ay farkli olumlu bir etki gorursen lutfen tekrar haberdar et burdan olur mu, bize de umut olsun :)
Ultrason ve kan testlernden yeni gectim zaten.etkilerini gorunce paylasicam.suluk ben de dusunuyordm ama once hacamat yapiyim dedim.bir de sulukten biraz korkuyorm.yaptgmz hersey sifa olur insallh..
İnsaallah. Ben de ilk yaptigimda cok korkmustum, insanin vucudunda bir solucanin yurumesi gibi gelmisti, simdi alistim cunku biraz yuruyup hastalikli yerden tutup emecegini biliyorum, sonra zaten hic yurumuyor sabit kaliyor, emmesi bitince de birakiyor kendini, en buyuk avantaji evde kendin yapabiliyorsun. Bir de buyuk boy kucuk boylari var, ilkten miniklerini de deneyebilirsin. Alisilmayacak bisey degil yani.
Gaza getirdin fena benievde yapmk avantajmis gercekten cunku esim hacamata zor izin verdi suluge birakmzdi zaten.ondan habersz yaparm o zaman evde.hacamat yaralarm iyilessin yapiyorm.peki nerden bulacam sulugu?
Gaza getirdin fena benievde yapmk avantajmis gercekten cunku esim hacamata zor izin verdi suluge birakmzdi zaten.ondan habersz yaparm o zaman evde.hacamat yaralarm iyilessin yapiyorm.peki nerden bulacam sulugu?
Bir de, bir seferde en fazla kac tane yapiliyordu hatirlamiyorum, cok kan kaybi olmamasi icin bir siniri var onun bir arastirayim. Ayrica bazi kisilerde alerji yapiyor kasinti filan oluyor. Once bir tanesini dene bir gun bekle suluk yapisan yeri kontrol et sorun yoksa devam edersin insaallah.
Canim biz internetten siparis vermistik. Googlea tibbi suluk siparis yaz cikiyor. Ama yaparken tek olma bence, esini ikna edebilirsen birlikte yapin cunku kendin beline salamazsin onu, yani aslinda olur da duser filan zor olur. Bir de onlar boyle yogurt kovasi gibi bir seyin icinde geliyor diyelim 15 tane siparis verdin, kapagi aciyosun hepsi balik gibi vizir vizir suda yuzuyorlar cok ac olduklari icin. Ama sudan bir tanesini cikariyosun mesela bir cubugu suya daldiriyorsun ona yapisiyor sonra sudan cikinca cok yavas hareket ediyor. Bir kere yaparsan gerisi kolay. Bir de sen sulugu almaya calisirken digerleri de kovadan disari cikmak icin kafalarini uzatabilirleryaninda biri olursa biriniz alirken digeri de kovadakileri zapdeder son olarak y harfi gibi bir iz kaliyor haberin olsun. bak ben de ne zamandir suluk hacamat filan diyordum, ben de simdi gaza geldim hacamat icin bir bakayim bir de suluk siparis vereyim hadi hayirlisi...
Tatlm tek seferde en fazla on kupa vurabliyorsn.yanj minumum 5 mak 10.hacamattan sonra uyursak kasinti olur.ayrica ac karina yapilmi ve iki gun once iki gun sonra hayvansal gidalar tuketilmemeli.hacamatn kurallari gunleri var uymk lazm.
Ben iki gun once hacamat yaptrdim sirtimdan belimden kuyruk sokumundan.hic acimadi.pihti seklinde koyu renk kan cikti.sifasina cok inanyorm.sonucta efendimiz tavsiye etmis.
canım benim hatarlarsın deninle hacamat hakında konuşmuştuk burdaki topiği gördüm yazmadan geçemedim..bu sülük olayını yalnışmı anladım ben rahim ağzınamı konuluyor..oraya konulursa içeriye giderse nolcak amaan korktum ben..
kısırlık için bir kaç aydır sırt ve bel bölgesinden hacamat yaptırıyorum
bir hafta önce de rahime sülük tutturdum
çok etkili olduğunu şimdiden hissediyorsun bile
çok rahatladım, dengeli, mutlu ve arınmış hissediyorum...
ben de bel bölgesine hacamattan sonra hamile kalanı duydum
ve zehirli guatr için boğazına sülük tutturan ve bir ay sonra hamile kalan bir akrabamız var
ayrıca rahime tutturulmuş sülükten sonra hamile kalanı da duydum...
Mrb rahime suluk nasil tutturdunuz? Iceri mi gonderdiniz.ben de suluk yaptracam bu ara ondan merak ettim.hacamati gecen ay yaptrdm.
...bir hafta önce de rahime sülük tutturdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?