inşallah canım güzel haberler bunlar umut oldun sağol :) Allah isterse sülükle de olur sülüksüz de olur içini ferah tut :)Cnm yok yaptrmadim.bi turlu kismet olmadi.bayan sulukcu bulamadm kendi kendime yaptrmaya cesaret edemedim zaten esim de izin vermedi.ben de hacamattan sonraki adetim aynen dedigin gibi kisa ve az kanama oldu.ben de anlamadm umarm iyiye isarttr.baska topikteki bi arkasta hacamat ve suluk yaptrdktan sonra hamile kaldgini yazdi gecen.hatta diger iki arkadasta hacamattan bir ay sonra hamile kaldilar.insallh mucizesi bize de yarar
Selamlar .. Tez zamanda evlatlarımıza kavuşmanızı dileyerek bende bir iki cümle bişeyler yazmak istedim.
Bende harcamat yaptırıp rahimden sülük tutturanlardanım. Arkadaşlar. Bu tedaviye miyom için başlamıştım. Bir buçuk yıldır bebeğim olmuyordu. En sonunda miyom için bu tedaviye başladım geçtiğimiz Nisan'da. Haccamım yani harcamatı ve sülüğü yapan kişi bu süreçte gebelik düşünme, hamile kalırsan tedavin yarıda kalır, miyom için en az 3seans gerekli demişti. Ben haccamı dinlemedim tedavi olurken korunmadım. Nisan ve Mayıs'ta sülük tutturdum rahimden ve kuyruk sokumundan. Üçüncü seans için Haziran'daki adetimi bekliyordum ama gelmedi.bir buçuk yıldır bekleten bebişimiz geldi çünkü.nitekim miyom tedavim yarım kaldığı için bebek 10.haftada Miyomdan dolayı düştü. Bu aya kadar bekledik biraz ara verdik.kürtajdan sonra ilk bu ay denedik.adetimi bekliyorum.bebek gelmezse sülüğe yeniden başlayacağım. Allah'ın izniyle Miyomdan kurtulana kadar yaptıracağım.
Lütfen güvendiğiniz biri olsun haccamınız. Ve söylediklerine harfiyen uyun. Sülük sonrası mutlaka pekmez için. Hemen için.aşırı kan kaybettiğiniz için tansiyon inanılmaz düşüyor.ilk sülük sonrası haccamımın uyarısına rağmen pekmez içmeyi 10dakka kadar geciktirdim. Lavabodayken gözlerim karardı bayılmak üzereydim.evde yalnızdım sürünerek mutfağa gittim pekmezi içtim kendime geldim. Lütfen haccamınızın uyarılarını dikkate alın. Banada soru yöneltebilirsiniz, vakit buldukça cevaplarım.
Tez zamanda Rabbim sağlık sıhhat nasip ederek evlatlarımıza kavuştursun.herbirinizin kucağını ikişer ikişer doldursun :)
Merhaba sizdene sülük hakkında bilgi alabirmiyim bende rahmime sülük koydurmayı düşünüyorum da sülükler ilerlerken hissediyomsnz bide sprkulm işemi açıyorlar vajinayo yanii onlar prada kımış kımıll bilemiyorm nasılolır açıkçası cesaretim çok yol gibi ama yaptırmalta istiyorummkısırlık için bir kaç aydır sırt ve bel bölgesinden hacamat yaptırıyorum
bir hafta önce de rahime sülük tutturdum
çok etkili olduğunu şimdiden hissediyorsun bile
çok rahatladım, dengeli, mutlu ve arınmış hissediyorum...
ben de bel bölgesine hacamattan sonra hamile kalanı duydum
ve zehirli guatr için boğazına sülük tutturan ve bir ay sonra hamile kalan bir akrabamız var
ayrıca rahime tutturulmuş sülükten sonra hamile kalanı da duydum...
Maşallah en azından ilerleme katettiğinizi görmüşsünüz benimde bi tedavi sürecine girmem gerekiyor ama ne hacemata bede rahime sülüke cesaretim var tahime sülük olayınızı biraz anlatabilirmsnzSelamlar .. Tez zamanda evlatlarımıza kavuşmanızı dileyerek bende bir iki cümle bişeyler yazmak istedim.
Bende harcamat yaptırıp rahimden sülük tutturanlardanım. Arkadaşlar. Bu tedaviye miyom için başlamıştım. Bir buçuk yıldır bebeğim olmuyordu. En sonunda miyom için bu tedaviye başladım geçtiğimiz Nisan'da. Haccamım yani harcamatı ve sülüğü yapan kişi bu süreçte gebelik düşünme, hamile kalırsan tedavin yarıda kalır, miyom için en az 3seans gerekli demişti. Ben haccamı dinlemedim tedavi olurken korunmadım. Nisan ve Mayıs'ta sülük tutturdum rahimden ve kuyruk sokumundan. Üçüncü seans için Haziran'daki adetimi bekliyordum ama gelmedi.bir buçuk yıldır bekleten bebişimiz geldi çünkü.nitekim miyom tedavim yarım kaldığı için bebek 10.haftada Miyomdan dolayı düştü. Bu aya kadar bekledik biraz ara verdik.kürtajdan sonra ilk bu ay denedik.adetimi bekliyorum.bebek gelmezse sülüğe yeniden başlayacağım. Allah'ın izniyle Miyomdan kurtulana kadar yaptıracağım.
Lütfen güvendiğiniz biri olsun haccamınız. Ve söylediklerine harfiyen uyun. Sülük sonrası mutlaka pekmez için. Hemen için.aşırı kan kaybettiğiniz için tansiyon inanılmaz düşüyor.ilk sülük sonrası haccamımın uyarısına rağmen pekmez içmeyi 10dakka kadar geciktirdim. Lavabodayken gözlerim karardı bayılmak üzereydim.evde yalnızdım sürünerek mutfağa gittim pekmezi içtim kendime geldim. Lütfen haccamınızın uyarılarını dikkate alın. Banada soru yöneltebilirsiniz, vakit buldukça cevaplarım.
Tez zamanda Rabbim sağlık sıhhat nasip ederek evlatlarımıza kavuştursun.herbirinizin kucağını ikişer ikişer doldursun :)
Ara vermiştim. Dün tedaviye yeniden başladık. Bu kez rahime tutturmadık. kasık-karın bölgeme koyduk sülükleri.Maşallah en azından ilerleme katettiğinizi görmüşsünüz benimde bi tedavi sürecine girmem gerekiyor ama ne hacemata bede rahime sülüke cesaretim var tahime sülük olayınızı biraz anlatabilirmsnz
Benm görüştom bayan tahmetli aidin salihin öğrencisiymiş ve bana anlattığı kadarıyla speklmla rahmi açıp sülükleri gönderiyomş bende merak ediyorum acaba o sülüklerin içerde ilerledği hissediliyor mu huylanırm gibi geliyo ya içetde kalırsa diye endişeleniyorum belime koydururum onda bişey yok önceden ellerime yaptırmştö ama içeri girecek olması beni ürkütüyor... Bana sana hacematla sülüklü bi tedaviye başlamak gerekir dedi önce bi doktora yönlendirdi o doktorda aidin salih dediğm bu tedavi yöntemlerini geliştiren dr un öğrencisiymş o seni yönlendirsin ben yaparım dedi bakalım o dıktora ni gidecemAra vermiştim. Dün tedaviye yeniden başladık. Bu kez rahime tutturmadık. kasık-karın bölgeme koyduk sülükleri.
haccamım bununda çok etkili olacağını söyledi. 9 sülük tutturdu. tam olarak neyi merak ediyorsunuz? soru sorarsanız daha verimli yanıtlayabilirim.
Selamlar .. Tez zamanda evlatlarımıza kavuşmanızı dileyerek bende bir iki cümle bişeyler yazmak istedim.
Yok cnm acimiyor.sivrisinek isirigi gibi bir aci sadecemerhaba arkadaşlar bende hacamat yaptırmak ıstıyorum ama cok korkuyorum acıyor mu yapılırken
bebek ıcın ıstıyorum bende adet duzensızlıgım var ona etkılı olur ınsallah
Yok cnm acimiyor.sivrisinek isirigi gibi bir aci sadece
canım geçmiş olsun. Sana tavsiyem düşük olayını sadece miyoma bağlama diğer testleri de yaptır. Bana da miyomdan dolayı bebeğin kalbi durmuştur dediler. Şimdi ikinci gebeliğimde de bebeğimin kalbi gene aynı haftada durdu. Miyomla alakası olmadığını kan pıhtılaşması olabileceğini falan söylemeye başladılar. Öncesinde bundan bahseden olmadı ki ben de gerekli testleri yapayım da tedavi yoluna girişeyim.Selamlar .. Tez zamanda evlatlarımıza kavuşmanızı dileyerek bende bir iki cümle bişeyler yazmak istedim.
bende sülük yaptırmak istiyorum genitale... zaten sürekli sülük ve hacamat tedavisi yaptıranlardanım ama rahime hiç yapmadım sülüğü... normalde sülüğü kendim yapıyorum...uzakmış ben ümraniyedeyim burda bulunması sanırım daha kolay
öteki tedavinide yap hacamatınıda yap... hacamatla hamile kalan çok kişi var... ayrıca sünnettir... 100 şehit sevabı kazanacaksın...yani tedavi görüyorsun diye hacamatı ertelemene gerek yok... bilakis ikisi bir arada çok güzel olur... benim hemşire arkadaş var hacamat yapıyor...evime geliyor hacamatımı yapıp gidiyor... hatta bu pazar 10 kupa hacamat yaptı bana...ben sürekli yaptırıyorumArkadaşlar burda yazmışsınız hacamat ve sülükle ilgili yazılar yaptırıp hamile kalan bebeğini kucağına alan var mı aranızda. Ben aşılama tedavisine başladım uzun zamandır da hacamat yaptırmayı düşünüyorum ama tedaviye başlayacağımdan dolayı erteledim şimdi de ilaç kullanıyorum sakıncası olur diye erteledim aşılamadan sonuç alamazsam hacamata gitmeyi düşünüyorum ama sülük yaptıramam korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?