Kısırlık için hacamat, tıbbî sülük, akupunktur vb. tedaviler

inşallah canım güzel haberler bunlar umut oldun sağol :) Allah isterse sülükle de olur sülüksüz de olur içini ferah tut :)

Selamlar .. Tez zamanda evlatlarımıza kavuşmanızı dileyerek bende bir iki cümle bişeyler yazmak istedim.

Bende harcamat yaptırıp rahimden sülük tutturanlardanım. Arkadaşlar. Bu tedaviye miyom için başlamıştım. Bir buçuk yıldır bebeğim olmuyordu. En sonunda miyom için bu tedaviye başladım geçtiğimiz Nisan'da. Haccamım yani harcamatı ve sülüğü yapan kişi bu süreçte gebelik düşünme, hamile kalırsan tedavin yarıda kalır, miyom için en az 3seans gerekli demişti. Ben haccamı dinlemedim tedavi olurken korunmadım. Nisan ve Mayıs'ta sülük tutturdum rahimden ve kuyruk sokumundan. Üçüncü seans için Haziran'daki adetimi bekliyordum ama gelmedi.bir buçuk yıldır bekleten bebişimiz geldi çünkü.nitekim miyom tedavim yarım kaldığı için bebek 10.haftada Miyomdan dolayı düştü. Bu aya kadar bekledik biraz ara verdik.kürtajdan sonra ilk bu ay denedik.adetimi bekliyorum.bebek gelmezse sülüğe yeniden başlayacağım. Allah'ın izniyle Miyomdan kurtulana kadar yaptıracağım.

Lütfen güvendiğiniz biri olsun haccamınız. Ve söylediklerine harfiyen uyun. Sülük sonrası mutlaka pekmez için. Hemen için.aşırı kan kaybettiğiniz için tansiyon inanılmaz düşüyor.ilk sülük sonrası haccamımın uyarısına rağmen pekmez içmeyi 10dakka kadar geciktirdim. Lavabodayken gözlerim karardı bayılmak üzereydim.evde yalnızdım sürünerek mutfağa gittim pekmezi içtim kendime geldim. Lütfen haccamınızın uyarılarını dikkate alın. Banada soru yöneltebilirsiniz, vakit buldukça cevaplarım.

Tez zamanda Rabbim sağlık sıhhat nasip ederek evlatlarımıza kavuştursun.herbirinizin kucağını ikişer ikişer doldursun :)

amin inşallah canım...
inşallah bu seferki tedaviyle miyomdan tamamen kurtulup
hemen gebe kalırsın :)
bizleri aydınlattığın için sağol
ben olsam ben de o sürede korunmazdım galiba...
ayrıca pekmez içmek süper bir fikir
ben bilmiyordum
benim de lavaboda gözüm kararmıştı ve ben
de evde yalnızdım o zaman :)

Merhaba sizdene sülük hakkında bilgi alabirmiyim bende rahmime sülük koydurmayı düşünüyorum da sülükler ilerlerken hissediyomsnz bide sprkulm işemi açıyorlar vajinayo yanii onlar prada kımış kımıll bilemiyorm nasılolır açıkçası cesaretim çok yol gibi ama yaptırmalta istiyorumm

Maşallah en azından ilerleme katettiğinizi görmüşsünüz benimde bi tedavi sürecine girmem gerekiyor ama ne hacemata bede rahime sülüke cesaretim var tahime sülük olayınızı biraz anlatabilirmsnz

Merhabalar herkese. Hacamat konusunu okudum bilgilerimi paylaşmak için üye oldum. Hacamatı 2001 den bu yana bende düzenli olarak yaptırıyorum. Hacamat yapan arkadaşım var. İslami kurallara uyarak yapıyor. Bende yapıyorum eğitim aldım arkadaşımdan. Hacamat çok faydalı anlatmakla bitiremem. Hem sünnet hem şifa. Hiç bir yan etkiside yok. Migrenden şiddetli baş ağrılarından ve panik ataktan kurtuldum. Vesvese korku ve ürpertilere çok iyi geliyor. Çocuklarımada yapıyorum sık sık. Buyuk oğlumda iltihaplı romatizma vardı şukur azalıyor seanslara devam ettikçe. Kendimede yılda iki defa falan bacaklarımdan yapıyorum. Sırtıma yapamadığım için arkadaşıma yaptırıyorum. Ailem akrabalarıma yapıyorum. Yaptırmak isterseniz size telefon veririm. Ayrıca uyguna yapılıyor. Bir kupası 5 tl. Dışarıda pahalı. Kampanya yaptı arkadaşım ilgilenenler için yardımcı olurum.

Maşallah en azından ilerleme katettiğinizi görmüşsünüz benimde bi tedavi sürecine girmem gerekiyor ama ne hacemata bede rahime sülüke cesaretim var tahime sülük olayınızı biraz anlatabilirmsnz
Ara vermiştim. Dün tedaviye yeniden başladık. Bu kez rahime tutturmadık. kasık-karın bölgeme koyduk sülükleri.
haccamım bununda çok etkili olacağını söyledi. 9 sülük tutturdu. tam olarak neyi merak ediyorsunuz? soru sorarsanız daha verimli yanıtlayabilirim.

Benm görüştom bayan tahmetli aidin salihin öğrencisiymiş ve bana anlattığı kadarıyla speklmla rahmi açıp sülükleri gönderiyomş bende merak ediyorum acaba o sülüklerin içerde ilerledği hissediliyor mu huylanırm gibi geliyo ya içetde kalırsa diye endişeleniyorum belime koydururum onda bişey yok önceden ellerime yaptırmştö ama içeri girecek olması beni ürkütüyor... Bana sana hacematla sülüklü bi tedaviye başlamak gerekir dedi önce bi doktora yönlendirdi o doktorda aidin salih dediğm bu tedavi yöntemlerini geliştiren dr un öğrencisiymş o seni yönlendirsin ben yaparım dedi bakalım o dıktora ni gidecem

Rahme suluk yollayip hanile kalan bi tanidigim var hemen hamile kalmis yillar once ama ben cesaret edemem sanirim yaa ne zormus bu isler hacematida oneriyolar sanirim ben bel bolgeme yaptiricam insallah faydasi olur. Suluk koyduran arkadaslar burdan paylasin lutfen gelismeleri

merhaba arkadaşlar bende hacamat yaptırmak ıstıyorum ama cok korkuyorum acıyor mu yapılırken
bebek ıcın ıstıyorum bende adet duzensızlıgım var ona etkılı olur ınsallah

Istanbul fatih te war netten arastrn bulursunuz fatih istanbul bayan hacamat yazin cikar duydum is arkdslarimdan ama yerin adini hatrlamiyrm oyuzden net bisey soyliyemiyrm adina dair ama war eminim

canım geçmiş olsun. Sana tavsiyem düşük olayını sadece miyoma bağlama diğer testleri de yaptır. Bana da miyomdan dolayı bebeğin kalbi durmuştur dediler. Şimdi ikinci gebeliğimde de bebeğimin kalbi gene aynı haftada durdu. Miyomla alakası olmadığını kan pıhtılaşması olabileceğini falan söylemeye başladılar. Öncesinde bundan bahseden olmadı ki ben de gerekli testleri yapayım da tedavi yoluna girişeyim.
hasılı sen de araştır ben gibi olma canım

uzakmış ben ümraniyedeyim burda bulunması sanırım daha kolay
bende sülük yaptırmak istiyorum genitale... zaten sürekli sülük ve hacamat tedavisi yaptıranlardanım ama rahime hiç yapmadım sülüğü... normalde sülüğü kendim yapıyorum...

Arkadaşlar burda yazmışsınız hacamat ve sülükle ilgili yazılar yaptırıp hamile kalan bebeğini kucağına alan var mı aranızda. Ben aşılama tedavisine başladım uzun zamandır da hacamat yaptırmayı düşünüyorum ama tedaviye başlayacağımdan dolayı erteledim şimdi de ilaç kullanıyorum sakıncası olur diye erteledim aşılamadan sonuç alamazsam hacamata gitmeyi düşünüyorum ama sülük yaptıramam korkarım

öteki tedavinide yap hacamatınıda yap... hacamatla hamile kalan çok kişi var... ayrıca sünnettir... 100 şehit sevabı kazanacaksın...yani tedavi görüyorsun diye hacamatı ertelemene gerek yok... bilakis ikisi bir arada çok güzel olur... benim hemşire arkadaş var hacamat yapıyor...evime geliyor hacamatımı yapıp gidiyor... hatta bu pazar 10 kupa hacamat yaptı bana...ben sürekli yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…