- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
ben kendim tutturmadım...profesyonel şekilde hacamat yapan ve sülük tutturan bir bayana yaptırdım...
bence yalnız yapılacak bir iş değil ama, işini bilen birine yaptırırsanız hem kafanız daha rahat olur hem de kendinizi o esnada
daha iyi şekilde dua etmeye verirsiniz...Allah hepimize şifalar versin...
sorularınız varsa cevaplayabilirim :)
Anladm tesekkurler.yani sormk istedgm aslnda vajina icine mi gonderldi suluk.yoksa ustten mi yaptrdnz.
pardon ben sorunuzu anlamamışım
vajina içine gönderildi
Duydugm kadaryla ip baglanip gonderiliyorms.nasil oldu nasil cikti geri?pardon ben sorunuzu anlamamışım
vajina içine gönderildi
Duydugm kadaryla ip baglanip gonderiliyorms.nasil oldu nasil cikti geri?
yok yok ip felan bağlanmadı sırayla 9 tane gönderdi
hepsi farklı yerden tuttu kimisi girişte kimisi içerde
sonra şiştiklerinde geri dönüp çıktılar kendi kendilerine
zaten işleri bitince tuttukları yeri bırakıyorlar ve çıkmak istiyorlar
kimi 5 dakika
kimi 10 dakika kaldı
çok uzun sürmedi
yapan bayan bana sülüklerin genelde rahim ağzına uğrayıp
ama orda fazla vakit geçirmediklerini söyledi
Anladm cnm.cesaret edebilirsem yaptracam.esim cok karsi gizli de yaptramam merkeze gidip.evde tek yapsam olur belki ama cok beceremem sanki.yanlis bisey yaparm filan.neyse ben esimi ikna etmenin yollarni bulaym.umarm sana sifa olur da umut olursn
Anladm cnm.cesaret edebilirsem yaptracam.esim cok karsi gizli de yaptramam merkeze gidip.evde tek yapsam olur belki ama cok beceremem sanki.yanlis bisey yaparm filan.neyse ben esimi ikna etmenin yollarni bulaym.umarm sana sifa olur da umut olursn
canım naptın? merak ettim
Yok cnm yaptrmadm Ramazan bitsn yaptracm esimi de ikna ettim:) sen de bir gelisme bir degsme var mi suluk yaptrdgndan beri?
eşini ikna edebilmen çok iyi olmuş
sülük orucu bozuyor doğru bitmesini beklemek mantıklı
dün benim yumurtlama günü kendini bayağı belli etti
yani ağrılı geçti
bana iyi bir işaret gibi geldi
en azından yumurta gelişim ve çatlatmaya iyi geldi gibi hissettim
hadi hayırlısı o zaman Allah inş gönlüne göre verir
yaptırınca nasıl geçtiğini anlatırsın
Hadi bakalm insallah hayirli guzel haberler veririz birbirmize.ben de 1.5ay once hacamat yaptrmistm adetim duzenli geldi ilk defa.hatta son adetm erken bile geldi.bir de akintilarm var yumurta aki.ben de iyiye isart oldgnu dusunuyorm.tahlil ve ultrson icin bir daha ki adeti bekliyim dedim.
çok merak ettim yaptırabildin mi?Yok cnm yaptrmadm Ramazan bitsn yaptracm esimi de ikna ettim:) sen de bir gelisme bir degsme var mi suluk yaptrdgndan beri?
Canim belki üstüne görme yasamissindir test yapsaydin inş bebise işarettir. Bende suluk yaptırmak istiyorum ama buralarda yapanı bulamadım daha ; (çok merak ettim yaptırabildin mi?
ben geçen ay 3 günlük adet yaşadım sadece 3 ped kullandım
adet belirtisi hiç yaşamadım
iyi bişey mi yoksa kötü mü bilemedim?
Canim belki üstüne görme yasamissindir test yapsaydin inş bebise işarettir. Bende suluk yaptırmak istiyorum ama buralarda yapanı bulamadım daha ; (çok merak ettim yaptırabildin mi?
maalesef değil çünkü test yapmıştım ve negatif cıkmıştıCanim belki üstüne görme yasamissindir test yapsaydin inş bebise işarettir. Bende suluk yaptırmak istiyorum ama buralarda yapanı bulamadım daha ; (
Ben istanbul Tuzla da oturuyorum.maalesef değil çünkü test yapmıştım ve negatif cıkmıştı
yapanlara rastlamak pek kolay olmuyor ben kayınvalidemden duymuştum
nerde oturuyorsun?
uzakmış ben ümraniyedeyim burda bulunması sanırım daha kolayBen istanbul Tuzla da oturuyorum.
Cnm yok yaptrmadim.bi turlu kismet olmadi.bayan sulukcu bulamadm kendi kendime yaptrmaya cesaret edemedim zaten esim de izin vermedi.ben de hacamattan sonraki adetim aynen dedigin gibi kisa ve az kanama oldu.ben de anlamadm umarm iyiye isarttr.baska topikteki bi arkasta hacamat ve suluk yaptrdktan sonra hamile kaldgini yazdi gecen.hatta diger iki arkadasta hacamattan bir ay sonra hamile kaldilar.insallh mucizesi bize de yararçok merak ettim yaptırabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?