- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 37
- Konu Sahibi feracelife
bir insanın kısır olduğu nasıl anlaşılır , nasıl belli olur ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testler var..bir insanın kısır olduğu nasıl anlaşılır , nasıl belli olur ?
Kimsenin öyle özel bir yeteneği yok. Doktora gidilir, testler yapılır ve anlasilir. Da sorun nedir?
Düzensizlikten kastınız sabit bir günü olmaması mı yoksa aylarca adet olmaması mı? Gene de doktora gidilmedne anlaşılmaz ama benim lisede aylarca regl olmayan bu anlamda sıkıntıları olan bir arkadaşımın şimdi çocukları var.adet duzensizliğim var.
acaba boyle bir şey olabilir mi diye dusundum o yuzden konuyu actım
adet düzensizliği ile kısırı nasıl bağdaştırdınız ki ..yemeklik kısırla bile bağlayabilirsin ay nar ekşisi dokundu bu ay adetten kesildim dersinde hey Allahım kardeşim dram mı arıyosun neden içini yakıyosun bi düşünce ile..gidersin kadın doğumcuyu yüzde 70 pko teşhisi koyar ilaçlarını kullanırsın adetin düzene girer yani..adet duzensizliğim var.
acaba boyle bir şey olabilir mi diye dusundum o yuzden konuyu actım
Düzensizlikten kastınız sabit bir günü olmaması mı yoksa aylarca adet olmaması mı? Gene de doktora gidilmedne anlaşılmaz ama benim lisede aylarca regl olmayan bu anlamda sıkıntıları olan bir arkadaşımın şimdi çocukları var.
hahahahahahahadet düzensizliği ile kısırı nasıl bağdaştırdınız ki ..yemeklik kısırla bile bağlayabilirsin ay nar ekşisi dokundu bu ay adetten kesildim dersinde hey Allahım kardeşim dram mı arıyosun neden içini yakıyosun bi düşünce ile..gidersin kadın doğumcuyu yüzde 70 pko teşhisi koyar ilaçlarını kullanırsın adetin düzene girer yani..
gerçekten böyle bir soruyu ciddi olarakmı sordunuz.?bir insanın kısır olduğu nasıl anlaşılır , nasıl belli olur ?
kaçıklık değil be ciddi ciddi söyledim bi beze çıktı eyvah rahim kanseri oldum diye ayağa kaldırdım evi...biz kadınlar o kadar manyak oluyoruz bazen..hahahahahahah
ya sen nasıl bir kaçıksın![]()
SANMIYORUM AMA SEN YİNE DOKTORA GİT ÖNCE DÜZENSİZLİĞİ ÇÖZSÜN ADET OLABİLDİĞİNE GÖRE DÜZENE GİRDİKTEN SONRA HERŞEY OLUR MERAK ETME KİMLERRR ALLAH NASİP ETTİKTEN SONRA BEBEK SAHİBİ OLUYOR
gerçekten böyle bir soruyu ciddi olarakmı sordunuz.?
ne bileyim yemeklik kısır fikri aklıma asla gelmezkaçıklık değil be ciddi ciddi söyledim bi beze çıktı eyvah rahim kanseri oldum diye ayağa kaldırdım evi...biz kadınlar o kadar manyak oluyoruz bazen..