Kisirlikta yanlis teshis konulan var mı?

merln

rabbim şükürler olsunnnn
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
1.355
50
163
Kisirlikta yanlis teshis konulup yaptıgı hersey bosuna giden var mı.mesela defalarca tup bebek deneyin tüplerinde zehirli sivi olup herseyin bosuna yapıldığını anlayanlar.vsvsvs.
Deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevineceğim.Benim sorunun infertilite fakat bir türlü inanmıyorum.cok fazla araştırma yapılmadı iki denememde de...

tüplerinde sıvı birikmesi mi varmış...hangi tetkikler yapıldı yazsana..

benim bir tüpüm tıkalı sıvı birikmesi olup olmadığını bilmiyorum.ama birkaç yerde okudum 4 kere tüp bebek yaptıktan sonra başka bir doktora gitmiş.doktor ultrasonla sıvı olduğunu görmüş.o sıvı bebek tutsa bile öldürüyormuş embriyoyu.tüpleri bağlattıktan sonra 5. denemede hamile kalmış...ben de şüphelendim benim tüplerime hiç bakılmadı sıvı var mı diye.acaba başkasının başına geldi mi böyle birşey.ya da infertilite dedinlip başka birşey çıktımı...

valla bana yanlışlıkdan ziyade eksik tanı koyulmuş hep bana benden sebep olmadığı söylendi polikistik overden dolayı 2.5 sene tedaviler gördüm ama en son gittiğim doktor eşimin sperm morfolojisinde sorun olduğunu anladı spremogramdada hareketsizlik varmış 25 sene gittiğim doktorlr anlamamış süper spermlerde sorun yok deyip durdular hep tek şansım tüp bebekdi yani 2.5 sende yediğim iğneler içtiim haplar aldığım kilolar hep boşa çıktı geçen sene temmuzda tüp bebek yaptırdım çok şükür ilk denemede tuttu şimdi kızım bir aylık oldu rabbim sizlerede nasip etsin inşallah......

canım senin adına çok sevindim.darısı başımıza inşallah.ben de kesin başka birşey vardır diyorum.eşimin sperm tahliline çok iyi dediler.demekki her sperm testinde çıkmıyormuş.ya da her doktor anlamıyor.onu da yazdım yapılacaklar arasına...teşekkürler verdiğin bilgiler için canım...

rica ederim sperm morfolojisi mutlaka yaptırın canım RABBİM şifa versin inşallah tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah....

bi kere sperm sayısı normal olabilir hareket normal olabilir morfolijde sıkıntı çıkabilir mutlaka 3ü bir değerlendirilmeli ama bazı yerler morfolojiye bakmıyor..kesinlikle yaptırın derim..

2.si tüpteki sıvı birikmesine hidrosalpenks deniyor ve rahim filminde çok rahatlıkla görülebiliyorr...rahim filmini iyi merkezde çektir mutlaka...bnmim hidrosalpenksim vardı ve tüpü almadan tüp bebek yapmamı istemedi gittiğim merkezler bi kaç yerden aynı teyidi aldım..ve ameliyat oldum.

benim rahim filmim çekildi ama doktor sıvıyla ilgili bişi demedi.sadece biri tıkanık dedi.tekrar çektirmekte fayda var o zaman.sağol tatlım bilgilerin için...

ben rahim filmi çektirdim sol tüpümün kapalı olduğunu söylediler 2 kez aşılama denedim 2 gün önce laparoskopi oldum ve tüplerimin ikisininde kapalı olduğunu öğrendim tabi bu sonuca ulaşmada 2 yıl geçti bu arada eski doktorum lutfedip bana bir hormon testi yapmadığı için tiroid olduğumu sonra öğrendim ve 8-9 ay kadar onun tedavisi ile uğraştım bunda da bir hayır vardır. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…