• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISIRMIYIM Arkadaslar YARDIMM

lal26

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
85
0
16
Fransa
Merhaba arkadaslar ben araniz yeni katiliyorum oncelikle rabbim herkeze acil sifalar versin ben 3 senelik evliyim benim uzun yillardir( yaklasik 6 yildir) adetimin son gunlerinde koyu siyah kati kati camurumsu bir kan geliyor yaklasik 2 gun suruyo kendimi cok talihsiz goruyorum cunki ben bu durumu hafife almistim ve doktora basvurmadim ancak esimle bebek istiyoruz uygun zamanlarda deniyoruz ama olmuyo malesef bende arastirdim cikulata kisti olabilecegine kanaat getirdim jinekologdan randevu aldim benimki cok gecikti belkide kanser olusmusda olabilir bilmiyorum belkide hic bebegim olmiycak korkuyorum kendimi en kotusune hazirladim allah herseyin hayirlisini versin hakkimizda hayirli olani diliyorum . Ve sizin dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum lutfen benim durumuma yakin olan veya bu konuda bilgi sahibi olanlardan bilgi alma istiyorum tsk.

arkadaşım ne kadar karamsarsın dur bakalım bi doktora git..muayene ol..öyle siyah katı kıvamda kan gelince hemen kanser mi olunuyormuş..Allah korusun..
ne kadar zamandır bebek istiyosunuz da olmadı

haklisin sdc hazirliyorum kendimi oyle seyler okudumki icim karardi ergenlik donemimden beri ayni lekeler devam ediyo ve ben hic bi mudale yapmdim yaklasik 8 ay oldu cocuk calismalari ve her ay hayal kirikligina ugruyorum doktora gittigimdede 1 sene sonra muayene edebilirim kisirlik icin dedi . hayirlisi

ustelik bu ay 3 gun once geldi adetim bugun basladi duzensiz gidiyo belkide dedigin gibi cok karamsarim ve ovulasyon gunumu tutturamiyorumdr sdc

ustelik bu ay 3 gun once geldi adetim bugun basladi duzensiz gidiyo belkide dedigin gibi cok karamsarim ve ovulasyon gunumu tutturamiyorumdr sdc

çocuk olmayınca hep kendimizde ararız önce doktora gitmeden karar verme ve eşinde spermiyogram yaptırsın ikinizde doktora gidin Allah yardımcınız olsun

haklisin sdc hazirliyorum kendimi oyle seyler okudumki icim karardi ergenlik donemimden beri ayni lekeler devam ediyo ve ben hic bi mudale yapmdim yaklasik 8 ay oldu cocuk calismalari ve her ay hayal kirikligina ugruyorum doktora gittigimdede 1 sene sonra muayene edebilirim kisirlik icin dedi . hayirlisi

siyah çamur kıvamında adet genelde kist olduğunda oluyor
birde daha 8 aylık denemede olmuyor diye kendinizi yıprtmayın
inşallah daha çok bekletmez bebeğiniz hemen gelir
ben 6 senedir bekliyorum 6*12 =72 ay hayal kırıklığını sen düşün
stres yapma bak doktor bile 1 sene dolsun demiş rahat ol meşgaleler bul kendine
kafanı dağıtacak birşeylerle uğraş :34:

tesekkurler haklisiniz umarim muayene eder ve kist oldugunu anlarda tedaviye baslariz ben evliligimin ilk donemleride asla istemiyordum belkide olumlu bakmam lazimdi bilmiyorum kendimede kiziyorum evlenmeden once bu durumdann hic rahatsizlik duymadim ve yillr gectii ):

ne demek doktorun 1 yıldan önce muayene edemem demesi siz istedikten sonra ..ayrıca 6aydan sonra bakarlar mutlaka bir de sizin bebek dışında çamur gibi akıntınız varmış bu cok önemli bunun için muayene olun önce çocuk odaklı değil..lütfen kötü de düşünmeden ihmal de etmeden doktora gidin..

teşhis için bir kaçatane doktora git. Doktorlar tüp bebek teşviki primi alıyor önüne gelene kısır diyolar.

PCOS belirtileri varmı sende hemen PCOS diyosun

YAŞ/BOY/KİLO =?

1. Omuzunda sivilce
  2. kulağında sivilce
  3. sabah kalktığında ağzında koku
  4. ayağın kokuyormu
  5. belinde yağlanma varmı
  6. Vajinal kanama veya kaşıntı varmı
  7. adetin renklimi
  8. adetin kokulumu

Son düzenleme:
Back