kişisel bakım yüzünden bakımsızlık

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Gerçekten bir acayipleştim tamam çok dengeli birisi değildim ama aşırı tuhaf ve huysuz birisi olmaya başladım. Hiçbir şeyden memnun değilim. Bunu da elimde olmadan dışarıya çok yansıtıyorum. Aslında güleç birisiyim, çok gülerim ama aşırı huysuz hatta gudubet birisine evrildim. şaşıyorum kendime.
Şu ara vucuduma, yüzüme, giyimime takmış vaziyetteyim. geçen yıl suratımda çok fazla sivilce çıkıyordu. bunu ilaç kullanmadan tamamen kendi kendime araştırıp doğal şeyler kullana kullana sivilce oluşumunu baya azalttım şimdi tekar çıkmaya başladı daha kötüsü geçen yıl vucudumda çıkmazdı bu yıl sırtımda ve omuzlarımda da çıkıyor. gördükçe çok canım sıkılıyor.
ufak tefek bir şeyim önceden hiç sorun etmiyordum sorun yok ortada çünkü ama şu ara boyumu çok takmaya başladım kendime hiçbir şey yakıştırmıyorum. hele şu işe başlayalı kendimi çok çok çirkin hissediyorum. sanayi bölgesinde çalışıyorum gidip gelirken baya yol yürüyorum durağa kadar rahatsız oluyorum bilmiyorum bunu bahane ederek çok bakımsızlaştım. aynaya bakınca sinir oluyorum kendime önceden yakıştırdığım şeyleri bile yakıştırmıyorum artık.Dert değil biliyorum daha bük dertler olmasın ama sanırım şunlara takılıp kaldığım için mutsuzlaşıyorum.

Kendine vakit mi ayıramıyosun acaba ondan mı? sivilcelerden dolayı mı takıntı yaptın onu tam anlayamadım. Bende aslında kendine çok bakan biri değilim. Bu yüzden bende kendime çok kızarım. Benimki biraz tembellikten ama sanırım

Kendine vakit mi ayıramıyosun acaba ondan mı? sivilcelerden dolayı mı takıntı yaptın onu tam anlayamadım. Bende aslında kendine çok bakan biri değilim. Bu yüzden bende kendime çok kızarım. Benimki biraz tembellikten ama sanırım

Benim de tembelliğe dönmeye başladı. iş yoruyor galiba eve gidip yatıyordum ilk zamanlar sonra tembelleşmeyim diye işten sonra spora gitmeye başladım. pazarları kursa yazıldım. cumartesi çalışıyorum 2ye kadar. aslında bakıyorum kendime ama hep bi kargaşa var gibi geliyor. hoşuma gitmiyor yaptıklarım ya da yapınca daha çirkin hissediyorum

Bakım olayı bende de pek yoktur.
Her sabah duş alırım,kıl,tüy uzatmam o kadar.
Saçlarımda sarıdan vazgeçtiğimden beri makyajla da aram pek yok. Bir kalem,bir rimel o kadar.
Ama her türlü zor yerde çalıştım yine de mini elbiselerimden vazgeçmedim.

Aslinda sorunun bakim ve sivilce degil aslinda onlar hallolur.Hayatinda daki sıkıntilarindan dolayi kucuk seyler seni mutsuzediyor olabilir.

Bence bu sivilce olayı için doktora gitmelisin sanki o olay çözülünce herşey bitecek gibi bence

Bakım olayı bende de pek yoktur.
Her sabah duş alırım,kıl,tüy uzatmam o kadar.
Saçlarımda sarıdan vazgeçtiğimden beri makyajla da aram pek yok. Bir kalem,bir rimel o kadar.
Ama her türlü zor yerde çalıştım yine de mini elbiselerimden vazgeçmedim.

maalesef öyle olmuyor, gelip giderken tedirgin oluyorum hava kararıyor ve sitenin çıkışı güvenlik olmadığı için çok tenha kalıyor.

Aslinda sorunun bakim ve sivilce degil aslinda onlar hallolur.Hayatinda daki sıkıntilarindan dolayi kucuk seyler seni mutsuzediyor olabilir.

haklısınız galiba. aslında başlık bile bir örnek. kafamı çok dolu hissesiyorum ve aşırı dalgınım hiçbir şeye konsantre olamıyorum. :)

haklısınız galiba. aslında başlık bile bir örnek. kafamı çok dolu hissesiyorum ve aşırı dalgınım hiçbir şeye konsantre olamıyorum. :)
Bu kadar herseyi buyutme gozunde canim bak hayat cok guzel etrafindaki guzellikleri gor her haline sukret sagliklisin .Git bir kuafore kiy paraya istefigin bakimi yaptir.eger seni mutlu edecekse ama bos yere psiklojini bozma.Sonra geri dönusu zor olur :KK66:

Bu kadar herseyi buyutme gozunde canim bak hayat cok guzel etrafindaki guzellikleri gor her haline sukret sagliklisin .Git bir kuafore kiy paraya istefigin bakimi yaptir.eger seni mutlu edecekse ama bos yere psiklojini bozma.Sonra geri dönusu zor olur :KK66:

Kesinlikte sürekli kendime bunu diyorum 'hayatında bir şeyler kötüye gitmeden iyi gittiğinin farkında ol' diye ama galiba doyumsuzum. Ayy valla şu an kuaför arıyorum :D

geçen yıl yaptığım şeyleri yapıcam bir süre daha çözülmezse gitmeyi düşünüyorum :)
Hayır işte bir kere yaptın şuan omuzlarında bile çıkmaya başladı demekki olmuyor zorlamanın anlamı nedir git bi doktora zor değil

Cocuk yok sanirsam :)
Ama ayni cocuguna tek basina bakan kadinlara donmussun :))
O yuzden toparlan ve hayatin tadini cikar :)

Tembellik ve depresyon başlangıcı diyorum seninkine.. Al teşhisi koydum.. :KK48:

Valla ben de çok tembelim. Kaç aydır saç kestirmeye gideceğim. Kadın dediğin özellikle çalışıyorsa hafta 1, 10 günde 1 gider dimi kuaföre.. Kaşlar aldı başını gitti. Bıyıklarımı evde iple hallediyorum diye kuaförün yolunu unuttum.. :kızgın:

Akşam 7 de işten çık, market manav uğra, eve gel, bir taraftan eteklerimdeki çocukla ilgilen, sofra kur kaldır, haftasonu ev işlerini yap derken pazartesi olmuş. Yine dön gel aynı durum.. Çocuğu eşime bırakıp giderim ama birazdan, sonra diye diye kalıyorum evde.. :mad:

Back
X