kişisel bakım yüzünden bakımsızlık

Yüzümde 2 günlük rimel var. Saçlarımı da 2 gündür taramıyorum bi daha da tarayamam herhalde futbol topu kadar düğüm olmuştur. Bacaklarım falan da kıllı:KK53: Ben yine de mutluyum ya.

Kocam boşamasa bari :)

Ya bu rimel hic mi temizlenmez. Ben 10 kere sildim, iki gun onceden kaldi benimkide. Bir daha surmeyeyim bari.

Mucize yasayip evlenmissin bozma bence. :dondurma:

Stresli ve mutsuzsun cunku...huzursuzsun
Bakis acin degisti...sen gene bakimlarini yap keyfine bak ...bir gun kendine geldiginde kendini bakımli bul

Galiba aşırı mutsuz uyandım bugün; sürekli sonraya odaklandığım için şimdi ağzımla kuş tutsam yaranamam kendime belli. teşekkür ederim :)

kaç yaşındasın, muhtemelen çok gençsin, çünkü ancak çok genç biri kafayı boy uzunluğuna takar diye düşünüyorum
bence sivileler glüten alerjisi yüzünden alabilir bi süre buna uygun beslenip dene derim, sırtta falan çıkan sivilceler derinde çıkıyordur muhtemelen, hormonal bi sorunda olabilir
bence dış görünüşün dışında bişeylere yönelmelisin, bakımlı ya da güzel olmak bi kadını tanımlamaz ya da değerini belirlemez

Tembellik ve depresyon başlangıcı diyorum seninkine.. Al teşhisi koydum.. :KK48:

Valla ben de çok tembelim. Kaç aydır saç kestirmeye gideceğim. Kadın dediğin özellikle çalışıyorsa hafta 1, 10 günde 1 gider dimi kuaföre.. Kaşlar aldı başını gitti. Bıyıklarımı evde iple hallediyorum diye kuaförün yolunu unuttum.. :kızgın:

Akşam 7 de işten çık, market manav uğra, eve gel, bir taraftan eteklerimdeki çocukla ilgilen, sofra kur kaldır, haftasonu ev işlerini yap derken pazartesi olmuş. Yine dön gel aynı durum.. Çocuğu eşime bırakıp giderim ama birazdan, sonra diye diye kalıyorum evde.. :mad:

en azından bahaneniz var. benim sırf tembellik. :)

Galiba aşırı mutsuz uyandım bugün; sürekli sonraya odaklandığım için şimdi ağzımla kuş tutsam yaranamam kendime belli. teşekkür ederim :)
Anda kalmayi hic unutma....beyin ya gelecekte ya gecmiste...oyle oldugunu fark ettin her an şuana dön ...2 dakkaligina da olsa o anda kal...bunu birkac kere yapsan bile gunde nasil iyi geliyor...

kaç yaşındasın, muhtemelen çok gençsin, çünkü ancak çok genç biri kafayı boy uzunluğuna takar diye düşünüyorum
bence sivileler glüten alerjisi yüzünden alabilir bi süre buna uygun beslenip dene derim, sırtta falan çıkan sivilceler derinde çıkıyordur muhtemelen, hormonal bi sorunda olabilir
bence dış görünüşün dışında bişeylere yönelmelisin, bakımlı ya da güzel olmak bi kadını tanımlamaz ya da değerini belirlemez

tanımlamaz tabi ki. aslında başka şeylere çok yöneldiğim için bu kadar bakımsız hissediyorum kendimi :) dediğim gibi boya takan birisi değildim aksine gerçekten ufak tefek olmak hoşuma dahi gidiyor-du :)

Ben en çok bakımsızken mutluyum. Üzerimde güzel olma baskısı hissetmiyorken insan olarak daha verimli oluyorum. Bence seni mutsuz eden başka şeyler var.
Ya bu rimel hic mi temizlenmez. Ben 10 kere sildim, iki gun onceden kaldi benimkide. Bir daha surmeyeyim bari.

Mucize yasayip evlenmissin bozma bence. :dondurma:
Oooo konuları birbirine bağlarım diyorsun yani :)) Ayaklı mucizeyim ben ya hem önceden sevişip koca bulmuşum hem de bakımsızken kocayı elde tutmuşum (bildiğim kadarıyla) vay anasını ben neymişim ya..

Bakım olayı bende de pek yoktur.
Her sabah duş alırım,kıl,tüy uzatmam o kadar.
Saçlarımda sarıdan vazgeçtiğimden beri makyajla da aram pek yok. Bir kalem,bir rimel o kadar.
Ama her türlü zor yerde çalıştım yine de mini elbiselerimden vazgeçmedim.
Şimdi nerden öyle bir kanıta vardınız diyeceksiniz ama ben sizi hep ultra bakımlı biri olarak hayal etmiştim :KK15:

Ben en çok bakımsızken mutluyum. Üzerimde güzel olma baskısı hissetmiyorken insan olarak daha verimli oluyorum. Bence seni mutsuz eden başka şeyler var.

Oooo konuları birbirine bağlarım diyorsun yani :)) Ayaklı mucizeyim ben ya hem önceden sevişip koca bulmuşum hem de bakımsızken kocayı elde tutmuşum (bildiğim kadarıyla) vay anasını ben neymişim ya..

Uc is yapiyorum yorulmayayim dedim :)

Sade bakim her zaman daha iyidir. Kirpiklerimiz dokuluyor boyle.

Yüzümde 2 günlük rimel var. Saçlarımı da 2 gündür taramıyorum bi daha da tarayamam herhalde futbol topu kadar düğüm olmuştur. Bacaklarım falan da kıllı:KK53: Ben yine de mutluyum ya.

Kocam boşamasa bari :)
Abbowwww halime şükür bı çay kaşığı agdalik isim var sadece :KK76:

Onemli olan temiz olmak bence.. makyaj gecici guzellik veriyo sonra temizlemesi bir suru is :) ozel gunlerde guzelce makyaj yapilmali tabii..normal gunde makyaja gerek yok.. belki az bi fondoten ve dudak kremi :) temiz giyinmek, basit ama guzel parcalar giymek..her gun dus almak insani rahatlatan diger birsey..

Gebelikten dolayi orata buraya jilet kullanmak zorunda kaldim, bir an once tamamen iyilesip agda yapmayi 4 gozle bekliyorum mesela.. kil tuy uzatmamaya gayret et..

Buarada boyunu taktigina gore yasin kesin 30 un altinda :)

Onemli olan temiz olmak bence.. makyaj gecici guzellik veriyo sonra temizlemesi bir suru is :) ozel gunlerde guzelce makyaj yapilmali tabii..normal gunde makyaja gerek yok.. belki az bi fondoten ve dudak kremi :) temiz giyinmek, basit ama guzel parcalar giymek..her gun dus almak insani rahatlatan diger birsey..

Buarada boyunubtaktigina gore yasin kesin 30 un altinda :)

Evet :D ya aslında dediğiniz gibi yapıyorum bakımlı değilim ama duş, kıafet saç bunlara özen gösteririm. aslında geçen yıldan farklı da değilim çok. yine de geçen yıl ki hallerime bakınca şu an kendime sinir oluyorum :))))

Back
X