haklısın cnm ama benim rengim oldu artık. yani 20 senedir sarışınım artık degistiremem. Beyaz çok yok.Saçlarınızı beyazladığı için mi boyuyorsunuz? Eğer öyle değilse kendi saç renginize boyatın ve sürekli dip boyatmaktan kurtulun en azından maddi durumunuz tekrar düzelene dek..
ombre zaten cnm. dipleri yarıya kadar indi artık. ara renk lâzım. fiyatlardan haberim bile yok.Ombre de yaptırabilirsiniz.En azında dip boyası bu kadar uzamaz.Ben de aynı durumdayım sarışındım mali durumlar kötü olunca düz boyadım hatta teyzeme boyattım
sorma yaa. aynaya bakınca iğrenç bir görüntü. ama saçımı sarı seviyorum işte. kahve bana hiç yakışmıyor. etrafimdakiler de öyle diyor.Saçınızı platin renginden ziyade yüzünüZe giden da koyu bir renge boyarsanız kuaför masrafını daha aza indirgersiniz .Dibi çok uzamış platin saç bence çok berbat görünüyor
Ara renk çok pahalı degildir bence araştırın illa ki kahve de olması gerekmiyor.Kızıl veya kumral da olabilirombre zaten cnm. dipleri yarıya kadar indi artık. ara renk lâzım. fiyatlardan haberim bile yok.
Kestaneye boyayın evde kendiniz.
haklısın cnm ama benim rengim oldu artık. yani 20 senedir sarışınım artık degistiremem. Beyaz çok yok.
gölge olduğu için 5 6 ayda bir. o yüzden ucuz bir gölge yapan birini arıyorumBir dip boya ne kadar ki? Platin kullanmiyordum ama ben dip boyaya 70-80 civari veriyordum. Fiyatlar cok mu artti ki? Ayda bikac kez mi yaptiriyordunuz?
gölge olduğu için 5 6 ayda bir. o yüzden ucuz bir gölge yapan birini arıyorum
gölge yani röfle pahalı bişey cnm. en son 270 vermiştimEskiden kaç veriyordunuz
Ucuz kavramı da net değil ki
Bana 150 ucuzdur bir başkasına 50
bunu arastiracagim ama arkadaşlar tavsiye etmiyorlar. deneyenler olmadı diyorlarEvde kendiniz platin renge boyamayı düşünebilirsiniz. Burada onunla ilgili forum sayfaları var. Arayıp onları okuyabilirsiniz. Ama riskli de olabilir tabii.
evde kötü renk çıkacaktır doğruPlatin üzerine kestane boyarsa kestane rengi olmaz, grimsi bir renk olur. Platinden koyuya geçerken renk yüklemesi yaptırmak gerekiyor. İlk geçişte kuaförde yaptırsa iyi olur. Veya kullanacağı boyaya çok az kırmızı boya katması lazım. Ama en iyisi riske girmeden kuaföre gitmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?