Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam doğum bilgilerini yazarsan bakarım..
Ben de 04 08.1990 sabah sekiz le dokuz arasi doğdum. Bana da rica etsem yorum yapabilir misiniz
Çok mutlu oldum
2 Mart 1987, İstanbul saat 14.00
Doğum bilgilerini doğru olarak gün-ay-yıl-doğum saati-doğduğu yer --- yazan arkadaşlara kendi kişisel harita analizi yapabilirim...
teşekkür ederimYükselen Terazi uzlaşma yeteneğine sahip, insanlarla ilgili, diplomatik ve adil bir kişisel stili vurgular. Terazi süreci artık yüzeydedir. Yükselen Terazi'nin insanı sürekli olarak çevresindeki güçlere uyum sağlamaya çalışarak benliğinde bir denge duygusu yaratmaya çabalar. Bu Yükselen'in güzelliklerle olan ilişkisini kişinin görüntüsünden de gözlemleyebiliriz. En rahat ve hazırlıksız halinde bile Yükselen Terazi'yi pasaklı durumda görmek mümkün değildir. Görünüşündeki güzellik gibi diplomatiklik ve çekicilik de onun ayrılmaz bir parçasıdır. Kişinin en belirgin gereksinimi paylaşmaktır ve yalnızlık çektiği hemen hiç görülmez. Bu gereksinim onu birçok insan ile ilişki içinde olmaya zorlar, ama onun için önemli olan muhtaç olduğu gerçek uyum ile sevgiyi sağlayacak içten yakınlığı bulmaktır. Bu kişi bazen insanlarla birlikte olabilmek, yalnız kalmamak için kendi arzularından vazgeçmeyi bile göze alabilir. Diplomatik ve zarif tavırlar sergiler. Yeteneklerini göstermek için mutlaka olumlu fırsatlar yaratır, bencillik yapmaz. Terazi yükselirken doğan kişi sürtüşme ve mücadeleden kaçma, görünüşte de olsa uyum yaratma eğilimindedir. Yaşamını sürdürmesinin tek şartının ısrar etmemesi, sessiz kalması ve işleri daha fazla karıştırmaması olduğuna inanmıştır. Etrafındakiler sürekli olarak usluluğunu takdir ettikleri için problemin gittikçe yoğunlaşması kaçınılmaz olur. Rekabet, öfke ve kıskançlık duygularını sergilerken kendini hiçbir zaman güven içinde hissetmez. Gerçek benliğinin farkına varmakta güçlük çeker. Kendisi için direnmeyi hiçbir zaman öğrenemeyebilir. Barışseverliği ve iyi davranışlarıyla ihtiyaçlarını kolay elde etmiş olması mümkündür. Savaşmayı bilemez ve mücadele gerektiren her şeyden vazgeçebilir. Uyum sağlama yeteneği gerçek arzularını gizlemesine neden olan alışkanlıklar yaratır. Kendi söylemek istediklerinin yerine başkalarının duymak istediği şeyleri söylemeyi tercih edebilir. Gerçeklerle karşılaştığında hayal kırıklığına uğrar; uyumluluğu başkalarının ona aldırış etmemeleri olasılığını doğurur. Yükselen Terazi kalabalığı pek sevmez.
Pallas:Yaratıcı zekayı temsil eder.
Kendi yaratıcılığını tanıtma yolundaki engeller
Beyin ve kalbi eşit koşullarda kullanma zorluğu
KOVA burcunda:Vizyonu görüş ve ideali sağlamaktır. Vücutta elektrik enerjileriyle ilgili alanlara yatkındır. Sanatsal yanı orjinalde ve de geleneklerde yatmaktadır. Muhtemelen devrimci, insan değerleri savunucusu ve de bireyselliğe saygı duyulması alanında başarılıdır. Sıradan insanların bu ideallerinde yeri yoktur.İçgüdülerin gelişmişdir
4.evde:Psişik güçleri onu kök ve aile bağlarına yönlendirir. Bilinçaltı akıllığını sanatsal ifade geliştirir. Ev yapımı ve sahipliğinde yeteneklidir.
Vesta:Günlük yaşamla ilgili şeyleri temsil eder. Günlük hayatın alanları içerisindeki sorunlara dem vurur.
YENGEÇ burcunda:Ailene düşkünsündür aileni hatalarıyla kabul eder ve seversin onlara karşı şefkatlisindir.Yardımsever birisindir bakıma ihtiyaç duyan insanalra hayvanlara yardım edersin bunun için yaşadığın yerden başka bir yere taşınabilirsin.Sevilmeyip, takdir edilmediğini düşündüğünde kendini çekersin ve iletişimini kesersin cinsel hayatında duygulara önem verirsin empati yeteneğin gelişmişdir
10.evde:Hayat amacı, başarmak, kariyer ve hedefe ulaşmak üzerinedir.Eğer burada MC ye çok yakınsa Vesta, manevi bir kader akla getirilebilir.Aynı amacı güden, özverili biri ile, disiplinli bir çalışmayla doğruyubulup terbiye edilebilir.
Eros :KOVA burcunda:İlginç şeyler yaşamak isterler cinsel hayatlarında çok yaratıcıdırlar partnerlerinin onu şaşırtmasını isterler ilişkileri rutinleşirse sıkılırlar
GÜNEŞ NEPTÜN SQUARE
Kendine güven eksikliği söz konusu olabilir. Sürekli kendini savunmak zorunda hissederler. Bohem hayatları içinde hayal güçleri çok geniştir, gerçeği reddetme eğiliminde olabilirler. Çoğu zaman kendini ifade etmekte zorlanabilirler. Kendilerini küçümseme eğilimleri, hayat akışlarında yön bulmalarını zorlayabilir. Destek alabilirlerse konsantre olma yetenekleri ortaya çıkabilir. Merhametlidirler, zorda olanlara karşı çok duyarlıdırlar. Yardım etme uğruna büyük fedakarlıklara katlanabilirler. Düşüncelerinden kolay vazgeçmezler.kollektif ile yani dış dünya ya açık olamama veya uyum problemine işaret edebilir ve kişinin birey olarak parlama ihtiyacından bahseder. Böyle bir konuma sahip kişilerin kendi kimliğini yaşarken, topluma hizmet verecek bir aracı bulmasını gerektirir. Herşeyin temeli dengedir ve hiçbir şeyin aşırısına kaçılmamalıdır.
GÜNEŞ ASC OPPOSITE
Doğum haritalarında güneşi yükselen burcuna 7. ev diliminde opposite yapanlar diğer insanlara kendini ifade etmeye çok önem verirsin partnerinin istek ve ihtiyaçlarını kendi isteklerinin önünde tutarsın hayatında birşeylerin eksik olduğunu düşünürsün buu eksikliğinde uygun bir eşle giderileceğini düşünürsün bu yüzden ikili ilişkilere çok önem verirsin eğer bir partnerin yoksa iş hayatında bir ortağın olmasını isteyebilirsin kendine güçlü yapıda bir eş seçersin evliliğin istediğin gibi gitmeyebilir eğer kadınsan iyi ve mutlu bir evliliğin olur opposite 6.evde oluşuyorsa iş hayatın senin için çok önemlidir her sektörde başarılı olabilirsin yöneticilik yaprsın güneşin olumsuz açılar alıyorsa iş hayatında sorunlar yaşarsın
GÜNEŞ MC SQUARE
Kariyerle ilgili sorunlar Bu insanlar kendilerine aşırı güvenir, yeteneklerini abartırlar. Genelde kendini beğenmiştirler, Karşılarına çıkan en ufak sorun ve başarısızlık, kendilerine olan güvenlerini yitirmelerine neden olur. Dış etkenlerden dolayı kariyerlerini zedelemeleri çok kolaydır. Başarıya ulaşmak için kendilerini zorlamaları da gerekebilir.Tutuculuk açısından kendi kendilerine zararları dokunur. Sosyal açıdan ve aşk ilişkilerinden çeşitli zararlar gelir.iş öncesi bulunduğun yerler,sosyal yaşamın senin hem iş yaşamını hemde aile hayatını etkileyecek.yüzeyselliğe meylin ve sosyal statünle ilgilenmen hem ile hayatını hemde iş hayatına mal olabilir
AY JÜPİTER OPPOSITE
Şımartılmış insan. Kendisine karşı bir hayli samimiyetsizdir. Kendisini olduğundan daha önemli görmesine neden olan alkışlanma ve ucuz dalkavukluk gösterilerine tav olur. Hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceği büyük planlar yapar. Annesinin şımartılmış gözdesidir, hayata karşı sahte bir kayıtsızlık havası taşır, abartılı duygusallıkları vardır. Tembel, üşengeç, rahatına düşkün, ama aynı zamanda kibirli ve talepkardır.
Bu insanlar kendi kıymetlerini pek bilmez, yetersiz görürler. Çok yaratıcı yetenekli oldukları halde önemlerini sürekli sorgulayabilirler. Kendilerine güvenleri az olabilir. Etraflarında beğendikleri, saygı duydukları insanların bulunmasını ve bu insanlar tarafından yeteneklerini övülmesini isterler. Başkalarına hak etmedikleri kadar çok değer verirler. Duygusal olarak hayal kırıklığına uğramaları muhtemeldir. Para konusunda çok şanslıdırlar; fakat harcarken de aynı derecede usta olmadıklarından çok zengin olamazlar. Güzellik kavramıyla çok ilgilidirler. Beğendikleri her şeyi düşüncesizce aldıklarından, bütçeleri sürekli açık vermeye müsaittir Bu insan kendine fiziksel, duygusal ve parasal olarak aşırı düşkünlük gösterir. Zayıf finans görüşü ve yargı gücü göze çarpar. Tembellik meyli verir.
AY NEPTÜN SEKSTIL
Romantik bir kişilik ve yaratıcı hayal gücü verir iyimser ve yapıcı insanlardır. Genelde olayları ve insanları idealize etme eğilimleri vardır. Gerçeklerin her zaman hayal edildiği gibi olmadığını gördüklerinde hayal kırıklığına uğrayabilirler. Hayal güçleri ve psişik yetenekleri gelişmiş olabilir. Ama bu yetilerini kendi yararına hayata geçirmekte zorlanabilirler. Başkalarını çok iyi anlarlar ama duygusallıkları ve vericilikleri yüzünden çabuk alınıp, kırılabilirler.Bu insanın şahane bir hayal gücü ve çok güçlü sezgileri ile duyarlığı vardır. Kibar, nazik yürekli, romantik, sempatik ve merhametli bir insandır. Başka insanların problemlerini dinlemeye her zaman hazırdır ve onları kusurları veya yaptıklarından dolayı yargılamaz. Bu görünüm insana inzivaya çekilme meyli verebilir. Başka insanların kendinden daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu düşünerek kendini onlar için paralayabilir. Bazen duygularını dengede tutmakta zorlanabilir. Çeşitli fantezileri vardır ve ilginç konular onu çeker.Normal ötesi algılama kabiliyetleri vardır. Sezgileri çeşitli endişeler getirir. Başkalarını çok iyi anlarlar. Hassas olan bu kişiler ailelerine çok bağlıdırlar. Çesitli tarikatlara girebilirler
AY PLUTO KAVUŞUM
Bu konum, fazla romantik ve derin duygulara sahip bir kişilik göstergesidir. Çok çabuk aşık olurlar. O kadar çok severler ve bağlanırlar ki ilişkileri sıkıcı bir hal alır. Sevdiklerine karşı sahiplenici tutumları, bir süre sonra eşlerini esaret içinde yaşıyormuş hissine düşürebilir. Kendileri gibi yoğun hisli insanları ararlar. Bulamadıklarında, hayatın yaşanmaz olduğu fikrine kapılırlar. İkili ilişkilerini bu denli idealize etmelerinden vazgeçmeleri gerekir. Bu durum arkadaşlıkları için de geçerlidir. Etraflarındaki insanlardan çok şey bekledikleri için birlikte yaşanması zor kişilikleri vardır. Bu nedenle az sayıda fakat çok yakın arkadaşları vardır.karizmatikdir duygular kolay kolay açığa çıkmaz
12.evde cok guclu sezgisel gucler veriyor ama disardan belli olmayan gucler sen kaos durumlarinda ne yaptigini bilen bir kişiliğe sahipsindir....kargasa, kaza, sürpriz olaylar karşısında nasıl ve neyaptığını bilen ve kişilere de o yönde yardimci olan ama duygularini da bilerek saklayan bir kişisindir. sogukkanli davranirsin hep...nasıl bildigini bilerek bilirsin... bilincaltini değiştirme, yani görunenin otesine gecme, madde otesini düşünme potansiyelin var ki, bu durum ayrıca cok muhtesem bir durumdur. ama gerekli bilincalti egitimlerini alman gerekiyor bu yolda ilerlemek istersen, kendine uygun bir yontem belirlemen
AY MC TRINE
Sevdiği işe kendini adayan bir özellik katar. toplumsal konularda duyarlıdır Bu insanlar çok uyumlu ve dayanıklıdır. Algıları çok gelişmiştir. Herkesle kolay anlaşırlar. Duygusal açıdan doyuma ulaşmaları zor değildir. Etrafındakilerle iyi geçindikleri için sosyal konularla ilgili alanlara kaydıkları görülür.İşlerinde daha çok kadınlardan fayda görebilirler. Kadınlarla ilgili işlerde daha fazla başarılı olacaklardır.Açık tutumları ile basarili mesleki hayatları olur. Bu kişiler politikada meşhur olabilirler. Duyguları dengeli ve düzenlidir.
AY PALLAS SQUARE
Problemleri çözebilmene duygusalığın engel olur mantığınla duyguların arasında çatışma yaşarsın soğuksundur kimseye ihtiyacın yokmuş gibi davranırsın çocukken anneni zayıf güçsüz ve faydasız biri olarak görmüş olup babana düşkün biri olmuş olabilirsin kız kardeşlerin varsa onlarla tartışırsın güçlü ve başarılı olmak için mantıklı detaycı ve soğuk olman gerektiğini düşünürsün
Doğum bilgilerini doğru olarak gün-ay-yıl-doğum saati-doğduğu yer --- yazan arkadaşlara kendi kişisel harita analizi yapabilirim...
19 Ekim 1991, Pasabahce, Istanbul. Saat 2:30 sabaha dogru.
Heycanla bekliyorum![]()
15-08-1988 Sabah ezanı ile 4:28 istanbul :) şimdiden teşekkür ediyorum :)
05.04.1977 Sabah 07:00 İstanbul bana da analiz yapabilirmisiniz :)
Teşekkürler
Merhaba,bana da bakar mısınız?
28.04.1984
İstanbul
Saat: 16.00-17.00 arasi
dilber Bir şeyi merak ettim.Bu yorum genel bir yorum mu yoksa bireysel bir yorum mu? Bazi yorumlar birebir beni anlatıyor ama bazılarının benimle hiç alakası yok.
Anladim.Yukselenim terazi olmalı değil mi? Netten baktığımda terazi çıkıyor. Terazinin özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum:)doğum saat'in belirli olmadığı için ,gezegenlerin burç yorumları doğru olur ama gezegenlerin açı yorumu söylediğin gibi seninle alakası olmaz o yüzden saat çok önemlidir,tam bir analiz için
doğum saatin net olmadığı için yükselen burcunu yazmadımAnladim.Yukselenim terazi olmalı değil mi? Netten baktığımda terazi çıkıyor. Terazinin özelliklerini taşıdığını düşünüyorum:)